Poziom tej "dyskusji" jest porażający. Większość z was ma w czaszce zamiast mózgu szlam i muł. Jakie to smutne, że każdy dziwny czlowiek może wypisywać bzdety i to tak lekko i bezkarnie.
~~ napisał(a): Poziom tej "dyskusji" jest porażający. Większość z was ma w czaszce zamiast mózgu szlam i muł. Jakie to smutne, że każdy dziwny czlowiek może wypisywać bzdety i to tak lekko i bezkarnie.
Za bzdety - lekkie i bezkarne - na stos. Odzyskać tylko surowce wtórne - cenny szlam i muł.
Hehe,ja wypowiedziałam się temat własej historii o pewym proboszczu :D nie ma mojego wpisu...Dziadostwo w tym mieście,widać gdzie kasa idzie!!!!. Dupki cholerne,aż szkoda gadać,widać kto wami rządzi. Sprzedawczyki pieprzone!!!
chciałam o chrzcić córkę u Kusika,powiedziałam ,że nie mam tyle pieniędzy ile chciał (500zł).Odpowiedź była..."PRZYJDŹ JAK BĘDZIESZ MIAŁA". Od tamtej poty nie chodzę do swojego kościoła,to nie jest człowiek tylko pieprzony materialista,pewnie ma dużą rodzinę.!!
Po co ten tytuł? Ks. Hupa mówił o wielu ciekawszych rzeczach a to, że nie bierze opłat za sakramenty jest najmniej ważne w tym wywiadzie. Chyba że dla przeprowadzajacego wywiad to takie istotne.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.