Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Poziomkowy Czyściec niezalogowany
10 kwietnia 2022r. o 12:04
tytoń podaj skąd te twoje herezje ,żródło
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
670
ramaj
10 kwietnia 2022r. o 12:20
Horus napisał(a): no...
widzę że się uczysz ''tytoniu'' ;D
powolutku,powolutku cos do ciebie dociera...;D

Czyżby był za a nawet przeciw ?
Myślę,że to nie on.Facet pisuje spod tyldy to wszyscy mu na łeb sr ..ają.
~~Zofia katoliczka niezalogowany
10 kwietnia 2022r. o 17:53
Dziś przy konfesjonale wymieniając grzechy powiedziałam że złorzeczyłam i przeklinałam .. Nie powiedziałam tylko że najbardziej na kler i kościół w którym coraz mniej Boga ...
~~moderator niezalogowany
10 kwietnia 2022r. o 18:01
ramaj napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): no...
widzę że się uczysz ''tytoniu'' ;D
powolutku,powolutku cos do ciebie dociera...;D

Czyżby był za a nawet przeciw ?
Myślę,że to nie on.Facet pisuje spod tyldy to wszyscy mu na łeb sr ..ają.

Nie tylko jemu .
~~Wesoły Romek niezalogowany
10 kwietnia 2022r. o 18:09
~~Zofia katoliczka napisał(a): Dziś przy konfesjonale wymieniając grzechy powiedziałam że złorzeczyłam i przeklinałam .. Nie powiedziałam tylko że najbardziej na kler i kościół w którym coraz mniej Boga ...

Piekło córko, piekło Cię będzie gdy się klecha o tym dowie i w pokrzywach wybzyka :)
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
11 kwietnia 2022r. o 8:13
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):

Jestem przekonany, że ani Pan, ani Pański Kościół nie należą do tych, którzy prawdziwie szukają pokoju i pracują dla niego.

Fałszywy tytoniu. Każdy trzeźwo myślący człowiek wie i widzi jak Amerykanie niosą "demokrację" na cały świat. Odpowiedź Prezydenta Stanów Zjednoczonych jest bezczelna i arogancka.
A teraz może mały rys historyczny. W okresie międzywojennym w czasie wojny domowej w Hiszpanii setki o ile nie tysiące duchownych zostało okrutnie zamordowanych. Papież, podpisując konkordat z Mussolinim czy Hitlerem zrobił to z obawy, że historia może się powtórzyć. Gdyby doszło do rzezi katolickich księży we Włoszech, praktycznie oznaczałoby to koniec Kościoła Katolickiego. Watykan nie dysponuje armią, pakty zawierane z poszczególnymi państwami są jedynym narzędziem, jakim dysponuje. Łatwo jest nawrzucać papieżowi za pakty podpisane z faszystami, ale przypomnę, że wtedy cała Europa lizała tyłek Hitlerowi (bardziej niż dziś Putinowi). A głowa malutkiego państwa, nie posiadającego armii miała się postawić?
Amerykański prezydent pięknie mówi o swojej wierze. Tyle tylko że tę wiarę Amerykanie sobie tak skonstruowali, by nie przeszkadzała im nieść zagłady innym narodom. Dlatego właśnie tak zajadle zaatakował Watykan, bo ten miał czelność przypomnieć mu o faktycznych Prawach Boskich.
~~arek niezalogowany
11 kwietnia 2022r. o 14:47
Być może ten list prezydenta USA jest arogancki, to kwestia indywidualnej wrażliwości, ale najważniejsze jest to że tresć w nim zawarta jest słuszna i prawdziwa.
Ten list powinien być lekturą obowiązkową w szkole, najlepiej na lekcjach religii.
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
11 kwietnia 2022r. o 20:46
Abp Jędraszewski o "kłamstwie smoleńskim". "Nikt nie uwierzy, że brzoza jest w stanie oderwać skrzydło samolotu"

Skoro nikt nie uwierzy, to może Jego Ekscelencja zgodziłby się na udział w eksperymencie podkomisji Antoniego Macierewicza, który rozważano swego czasu, aby pozostałym samolotem TU-154 pokazać jak ścina się brzozę?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.