Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
15 czerwca 2022r. o 7:42
~~Wesoły Romek napisał(a):
Widzisz Ty lachociągu plebana, w tamtym czasie miałem 8 lat jak księża w klasztorku zakonnice bzykali :)

Nie lubię prowadzić dyskusji na tak niskim poziomie. Jednak odpowiem. Moje doświadczenia kontaktów z osobami duchownymi stoją w sprzeczności z określeniem, jakim mnie nazwałeś. Być może ciebie spotkało coś złego i myślisz ze tak mieli wszyscy. Skąd w tobie tyle jadu? Wyrzuć to z siebie. Kim był oprawca? Ojcem, wujkiem, kochankiem matki?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
15 czerwca 2022r. o 7:44
~~Ciemnoróżowy Żagwin napisał(a): Jak będę mógł gwałcić i molestować tak jak to czynią święto- yebliwe czarne zboki , to choćby dziś .

No i wyszło szydło z worka. A skoro nie masz dzieci pod opieką to gdzie polujesz na swoje ofiary?
~~świeżak niezalogowany
15 czerwca 2022r. o 7:47
~~Ciemnoróżowy Żagwin napisał(a): Jak będę mógł gwałcić i molestować tak jak to czynią święto- yebliwe czarne zboki , to choćby dziś .

Widzę zazdrośnik z ciebie :-) . Wyszły marzenia senne Czy to nie ty podpisując się wcześniej jako Horus proponowałem abym przyprowadził wnuczkę ?
~~Ciemnoróżowy Żagwin niezalogowany
15 czerwca 2022r. o 11:42
~~świeżak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnoróżowy Żagwin napisał(a): Jak będę mógł gwałcić i molestować tak jak to czynią święto- yebliwe czarne zboki , to choćby dziś .

Widzę zazdrośnik z ciebie :-) . Wyszły marzenia senne Czy to nie ty podpisując się wcześniej jako Horus proponowałem abym przyprowadził wnuczkę ?

Nic z tego nie rozumiem , wnuczkę to Horus proponował , ja proponowałam , czy Ty proponowałeś.? PISz uważniej.
~~Zielona mięta niezalogowany
15 czerwca 2022r. o 12:05
~~świeżak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnoróżowy Żagwin napisał(a): Jak będę mógł gwałcić i molestować tak jak to czynią święto- yebliwe czarne zboki , to choćby dziś .

Ciekawe czy do was dociera jakimi głupami jesteście chcąc we wszystko wmanewrować Horusa? Praktycznie nie ma tematu by jeden czy drugi o nim nie pisał.
~~Złocistożółty Dzwonek niezalogowany
15 czerwca 2022r. o 12:28
"Siostra Maria była jak z horroru. Karała mnie czyszczeniem toalet"
W październiku 2020 r. Gabriela Lisowska na swoim facebookowym profilu opisała życie w internacie prowadzonym przez Zgromadzenie Sióstr Prezentek.

Jak skomentować ten lewacki bełkot ? To praca jest karą ? To może siostry powinny sprzątać kible za młodzież ?
~~danek niezalogowany
15 czerwca 2022r. o 19:06
A może by się przydało żeby któraś z tych czarnych franc dama dobie poszorowała kible jak to takie fajne.
~~Zofia katoliczka niezalogowany
15 czerwca 2022r. o 20:11
Najnowsze informacje z Jordanowa: "Z ogrodzenia Domu Pomocy Społecznej w Jordanowie zniknął drut kolczasty. Z placówki usunięto również klatkę, w której zamykano dzieci. Nie ma też zakonnic stosujących przemoc".
Pozostały tylko: strach i rozpacz dzieci.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza