~~Ferdek napisał(a):Ktoś napisał: ~~osiem gwiazdek napisał(a): kaczyński i pis to tragedia dla Narodu Polskiego
PO i D. Tusk to dobroczyńcy narodu polskiego . To ostoja dobrobytu (czytaj,, nędzy i bidy ").
~~Żółtobiały Bieluń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Szanowny i kochany panie prezesie Kaczyński , chcę bardzo podziękować za to wszystko, co robicie dla narodu polskiego, tak dobrze to nigdy nie było. Trwajcie, pomagajcie i pamiętajcie, że to wy jesteście Polakami i macie nam służyć jak najlepiej. Trwajcie przy Bogu i Maryi, a to wszystko będzie nam dane .Przy Maryi i przy Ojcu Tadeuszu!
Wazelina aż kapie !
ramaj napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Widzisz jakąś niespójność w moim myśleniu? Wskaż mi ją.
A zapomniałem, że masz wyłączone procesy myślowe. To zadanie ponad twoje siły. Sorki, nie kopie się leżącego ;-)
A ty co z tym kopaniem leżącego.Masz skojarzenia od leżenia krzyżem przed Jędraszewskimi,Głodziami,Petzami...........i tak mógłbym dojść do ok.setki.
DP napisał(a):
Słuchasz Boga czy ludzi?