~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Mogę cię prosić, ze jak już posługujesz się moim nickiem, to choć nie używaj wulgarnego słownictwa?
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ok, pokazałeś nagranie jąkającego się starszego pana. Pośmiałeś się. Rzuć jeszcze tekst o obeszczańcu, czy co ci tam jeszcze podpowiedzą. Ale co w związku z tym? Myślę że czymś takim wystawiasz cenzurkę przede wszystkim sobie. Kim jesteś, jakim jesteś, jak szanujesz ludzi. Starość też i ciebie kiedyś dopadnie.
~~Jasnopomarańczowy Grzybień napisał(a): https://www.youtube.com/shorts/6xU0hgKZkNU
~~Jasnopomarańczowy Grzybień napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ok, pokazałeś nagranie jąkającego się starszego pana. Pośmiałeś się. Rzuć jeszcze tekst o obeszczańcu, czy co ci tam jeszcze podpowiedzą. Ale co w związku z tym? Myślę że czymś takim wystawiasz cenzurkę przede wszystkim sobie. Kim jesteś, jakim jesteś, jak szanujesz ludzi. Starość też i ciebie kiedyś dopadnie.
To tak jak u was w firmie Tytoniu ,gwałcicie małych chłopców a podczas kazań grzmicie , że lewacy prowadzą się niemoralnie .
ramaj napisał(a):
Nie widzisz ,że onemu pomyślunek się wyostrzył - niedawno pisał ,że był tam gdzie mu zrobili upgrade zwojów mózgowych.
Nie zadzieraj.
~~Jasnopomarańczowy Grzybień napisał(a):
To tak jak u was w firmie Tytoniu ,gwałcicie małych chłopców a podczas kazań grzmicie , że lewacy prowadzą się niemoralnie .