~~Zielonobrunatna Morwa napisał(a):
Hoho hoho ho! Tytoniu! Jakżeś łaskawy dla Horusa. Naprawdę myślisz, że on wyciąga jakieś wnioski? Ja czytając jego wpisy widzę, że każdy argument odbija się , jak grochem o ścianę, od horusowego pancerza niewiedzy wszelakiej.
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatna Morwa napisał(a):
Hoho hoho ho! Tytoniu! Jakżeś łaskawy dla Horusa. Naprawdę myślisz, że on wyciąga jakieś wnioski? Ja czytając jego wpisy widzę, że każdy argument odbija się , jak grochem o ścianę, od horusowego pancerza niewiedzy wszelakiej.
Wierzę w człowieka. W końcu to i jego Bóg go stworzył. Nie tracę nadziei że zmądrzeje ;-)
~~Wesoły Romek napisał(a):
Janusz, zaraz Wielebny Ci napisze, że to nie KK palił na stosach tylko lewacy, pedały i cykliści :)
~~Zielonobrunatna Morwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatna Morwa napisał(a):
Wierzę w człowieka. W końcu to i jego Bóg go stworzył. Nie tracę nadziei że zmądrzeje ;-)
No to rozumiem. Pomódlmy się za Horusa i jemu podobnych, aby słuchając słyszeli, i patrząc widzieli.
Miłego dnia!
Horus, Tobie też miłego dnia :) Może to dziś przejrzysz na oczy!
już jest miły...bez twoich ''modłów'' :D
Horus napisał(a):
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):
Modły nigdy nie zaszkodzą, a pomóc mogą. Nie obruszaj się więc tak ;-)
A cóż to stało się podstawą twojej szczęśliwości? Pewnie jakiś udany zakładzik :-D
Pamiętaj że pieniądze szczęścia nie dają. A jeśli już to tylko ułudę szczęścia. Prawdziwe szczęście znajdziesz tylko u Boga.