~~Anty_kalifat napisał(a): 'Złote myśli Franciszka'
"że myśli "o tej biednej dziewczynie, wysadzonej w powietrze z powodu bomby pod siedzeniem samochodu w Moskwie". (Darii Duginy)"
-będzie ogólnoświatowa 'żałoba' w Watykanie?
~~Pozłocista Morwa napisał(a):
A gdzie był ten bóg, który ponoć tak nas kocha , kiedy miliony ludzi ginęły we kolejnych wojnach, gdzie on jest teraz kiedy Rosja morduje tysiące ludzi w Ukrainie ?
Wziął sobie urlop czy po prostu ma nas gdzieś?
Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Pewności nie mam ale powinieneś zbadać czy przypadkiem nie masz skłonności do dzieci. Tak się wczuwałeś przy tych opisach...
daleko idący wniosek...nawet jakby coś sugerujący...
myślę że powinieneś swoje spostrzeżenie zgłosić na Policję ...
może też zasugeruj tam by przeszukali mi komputery...
że też takich spostrzeżeń nie masz w stosunku do swoich kolesi a przecież chodzą w sukienkach ...;D
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pozłocista Morwa napisał(a):
A gdzie był ten bóg, który ponoć tak nas kocha , kiedy miliony ludzi ginęły we kolejnych wojnach, gdzie on jest teraz kiedy Rosja morduje tysiące ludzi w Ukrainie ?
Wziął sobie urlop czy po prostu ma nas gdzieś?
Bóg dał nam wolną wolę. Dał nam też przykazania. Masz pretensje do Boga że się do nich nie stosujemy?
~~Szarobrązowy Śnieżnik napisał(a):Ktoś napisał: . Stąd też uważa, że Bóg powinien zrobić natychmiast porządek na świecie.
Z pedofilami w sukienkach to na pewno .No chyba że patrzy i ślini się widząc jak czarny zbok gwałci małe dziecko.
~~bazyliszek napisał(a):
Z pedofilami w sukienkach to na pewno .No chyba że patrzy i ślini się widząc jak czarny zbok gwałci małe dziecko.