~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Horus napisał(a): sugerując że mam jakieś upodobania związane z dziećmi też mnie obrażasz...
wybierasz się z tym swoim ''spostrzeżeniem '' na Policję ?
napisz a chętnie ci to ułatwię i się tam pojawię abyś mógł to sprecyzować w mojej obecności ...
więc nie jęcz tu że ktoś obraża jakieś twoje ''wartości'' które mam daleko w tyle tak jak ty jakiś szacunek do innych...
To, ze ci piszę o swoich podejrzeniach, nie wynika z chęci obrazy, a raczej z troski o ciebie. Zbadałbyś się kilka lat temu i dawno byśmy już o tym zapomnieli. A ty wciąż wracasz do tej zlizywanej śmietanki. Twoja fascynacja tematem jest chora, z boku patrząc. Moim zdaniem powinieneś to zbadać dla własnego dobra. Jeśli czujesz się obrażony moją troską to przepraszam.
wiesz co gościu ?...przypominasz mi tu krychę ''sałatę'' która też czegoś nie przemyślała a później wykasowała post i przeprosiła za ...''żart''
ty nie żartowałeś tylko opisałeś swoje ''podejrzenia'' co jest równie śmieszne jak twoje teraz próby wytłumaczenia...
a teraz mało tego brniesz dalej ...
''Moim zdaniem powinieneś to zbadać dla własnego dobra. ''
więc ci coś wyjaśnię ...
moje zdrowie to wyłącznie moja sprawa a swoje ZDANIE zachowaj dla samego siebie...
piszesz do kogoś że ktoś tam obraża twoją religię czy też wiarę ...(nie pamiętam )
po pierwsze -jak można obrazić ''wartości'' lub ''wiarę ''? ....wiem że tego nie sprecyzujesz ...
po drugie - ktoś napisał o klerze ....nie o TWOICH ''wartościach''
więc ''tytoniu'' przyjmij do wiadomości że wbrew wszystkiemu kler nie jest tu ''świętą krową '' i każdy ma prawo do podważania w krytyce jego tzw. ''autorytetu'' czy ''nauk'' do których jemu samemu cholernie daleko ...
na przyszłość ...takie lub inne ''podejrzenia'' w stosunku nie tylko do mnie ale i innych raczej zachowuj dla siebie ...
ja mam ten luksus że takie opinie jak twoja po mnie ''spływają '' budzą jedynie uśmiech politowania...;D
już nie takie ''opisy'' tu czytałem ...od ''pedofila '' po ''nekrofila'' ;D
więc nie myśl że taki jak twój zrobi na mnie wrażenie...;D
przeprosiłeś ? ok.
tylko często kogoś innego mogą poważnie zranić ...pomyślałeś o tym ''bracie w wierze''?
Dopisane 25.08.2022r. o godz. 11:38:
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ktoś napisał: ramaj napisał(a):
Tak cię ruszyło Kali ?
Jak już mówimy o mentalności Kalego, to lewactwo ma ją wpisaną w doktrynę.
W postawie chrześcijańskiej powinna przeważać jednak empatia.
daruj sobie tą swoją katolicką ''empatię '' ;D
i troskę o innych ...;D