Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
20 kwietnia 2023r. o 11:09
Próbujesz mnie obrazić, ale raczej plugawisz siebie. Myślę że nie tylko ja jeden w tym momencie poczułem niesmak.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Śliwkowy Dereń niezalogowany
20 kwietnia 2023r. o 11:21
tytuń ,Ty jesteś nie do zaorania
pisz, pisz może ktoś się nawróci
20 kwietnia 2023r. o 11:31
A dzięki!
Staram się :D
~~Bandyci będą siedzieć niezalogowany
20 kwietnia 2023r. o 11:33
Naciągał z Mejzą rodziców chorych dzieci. Dostał posadę w PKO BP https://wiadomosci.wp.pl/naciagal-z-mejza-rodzicow-chorych-dzieci-dostal-posade-w-pko-bp-6889150696135264a

Mejze przecież ostatnio widziano z portretem Papieża
~~Anty_kalifat niezalogowany
20 kwietnia 2023r. o 20:14
"Kilkadziesiąt osób zebrało się pod ratuszem w Bielsku-Białej, aby... zmówić różaniec w intencji "nawrócenia i opamiętania" prezydenta miasta.
Powodem całego zamieszania była kwestia in vitro"

Brakło tylko egzorcysty 'z salcesonem'.
~~Anty_kalifat niezalogowany
20 kwietnia 2023r. o 20:18
"Przed budynkiem szkoły zebrała się grupa przeciwników PO i Tuska, która zaczęła odmawiać różaniec"
~~Katolik niezalogowany
21 kwietnia 2023r. o 6:18
~~Anty_kalifat napisał(a): "Przed budynkiem szkoły zebrała się grupa przeciwników PO i Tuska, która zaczęła odmawiać różaniec"

Kilkadziesiąt osób zebrało się pod ratuszem w Bielsku-Białej, aby odmówić różaniec "w intencji o nawrócenie i opamiętanie prezydenta miasta, radnych, o niefinansowanie eugenicznej procedury in vitro". Ale dzikusy :-)
Środek Europy, XXI wiek... a w Polsce średniowiecze.
21 kwietnia 2023r. o 8:08
A co ty masz do średniowiecza? Wiesz tyle, co ci wcisnęła do głowy komunistyczne władza. A według niej KK to ciemnota i zabobon. Władzy komunistycznej nie odpowiadali ludzie potrafiący samodzielnie myśleć, hołubiła ludzi spolegliwych, którzy nie pytali, tylko robili to, czego władza chciała. Kościół zaś naucza o godności KAŻDEGO człowieka, i o jego wolności, która wyraża się także w wolności myślenia i wolności osądów. Dla katolika zapłodniony zarodek jest zaczątkiem życia. A życie należy chronić. W procesie sztucznego zapłodnienia używa się tylko części zarodków, resztę skazując na unicestwienie. Czy ktoś, kto o tym mówi jest ciemniakiem? Wydaje mi się, ze prędzej ten, który nie chce o tym wiedzieć.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza