Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zrobił to! Skoczył 48 razy, a nawet więcej.
~~Skoczek niezalogowany
22 czerwca 2017r. o 8:23
Zebrano 160 tys zł i fajnie, a proszę podać ile ta cała akcja kosztowała organizatora czyli 4F? Wówczas dowiemy się czy to była szczera pomoc czy akcja reklamowa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Anonymus niezalogowany
22 czerwca 2017r. o 8:34
Szacunek dla gościa nie dość ze pobił rekord to jeszcze potrafił oddać swoje oszczędności dla potrzebujących, nie każdy ma takie ,,jaja,, jak On.
Jeszcze raz gratulacje za szczytna akcje!!
15907
#amstaffboleslawiec nieaktywny
22 czerwca 2017r. o 9:10
wspaniala akcja i wielki szacun dla dla goscia ;)

https://amstaffboleslawiec.jimdo.com/ ----- https://estarocieboleslawiec.jimdo.com/
~~bolesławianka niezalogowany
22 czerwca 2017r. o 10:10
Panie Tomku,jest Pan WIELKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jest Pan wspaniałym człowiekiem!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam Pana serdecznie.
~~tomek tak 3maj niezalogowany
22 czerwca 2017r. o 16:29
Tomek był zawsze orginałem przez duże "O" i życzę Ci byś za 52 lata oddał 100 skoków !
Ps. Budynek twojej byłej kompani zasiedlili żołnierze wojsk inżynieryjnych US army
14505
DP
22 czerwca 2017r. o 20:28
Dzień Dobry!
To jest wspaniałe :) Pomyślności Panu życzę! :)
~~ niezalogowany
23 czerwca 2017r. o 14:25
psycholog to taki człowiek,który nie skacze, a grzebie w ludzkich umysłach,

tak się chce dowartościować
~~klucznick niezalogowany
23 czerwca 2017r. o 16:22
~~Skoczek napisał(a): Zebrano 160 tys zł i fajnie, a proszę podać ile ta cała akcja kosztowała organizatora czyli 4F? Wówczas dowiemy się czy to była szczera pomoc czy akcja reklamowa.
tj akcja reklamowa cała ta oprawa jak czas paliwo wynajem samolotu już piałem o tym ale emem usówa takie moje prawdomówne posty podobnie jest z orkiestra wydają wiecej jak zbierają,dno i dwa metry mółó.Ja też znam kogoś kto wylądował w domu dziecka z siostrą,i moja pomoc polega na wydostaniu ich z tamtąd,nie wiem cz się uda bo system nie pozwoli pomóc ,ale z nikąd nie skacze żeby pomóc,proszę zamieścić skan dokómentów wydatków wszyskich i koszty wydane,pokażcie ludziom cz to jest prawdziwa pomoc,jeżeli nie macie nic do ukrycia,pozdrawiam normalnych ludzi z sercem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy