Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zrobił to! Skoczył 48 razy, a nawet więcej.
14505
DP
23 czerwca 2017r. o 19:05
~~ napisał(a): psycholog to taki człowiek,który nie skacze, a grzebie w ludzkich umysłach,

tak się chce dowartościować

jeśli pasją człowieka jest pomagać innym to ja to pochwalam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~tomek tak 3maj niezalogowany
23 czerwca 2017r. o 19:08
Znalazł się jakiś Trol i coś tam pier@0li o skanach.
Napisz trollu co zrobiłeś dla domu dziecka i innych potrzebujących ?
Tomek jest człowiekiem orkiestrą !(dosłownie)
Ps. Tomek czy potrafisz jeszcze grać na harmonijce ustnej ?
~~Jola niezalogowany
23 czerwca 2017r. o 20:17
~~klucznick napisał(a):
~~Skoczek napisał(a): Zebrano 160 tys zł i fajnie, a proszę podać ile ta cała akcja kosztowała organizatora czyli 4F? Wówczas dowiemy się czy to była szczera pomoc czy akcja reklamowa.
tj akcja reklamowa cała ta oprawa jak czas paliwo wynajem samolotu już piałem o tym ale emem usówa takie moje prawdomówne posty podobnie jest z orkiestra wydają wiecej jak zbierają,dno i dwa metry mółó.Ja też znam kogoś kto wylądował w domu dziecka z siostrą,i moja pomoc polega na wydostaniu ich z tamtąd,nie wiem cz się uda bo system nie pozwoli pomóc ,ale z nikąd nie skacze żeby pomóc,proszę zamieścić skan dokómentów wydatków wszyskich i koszty wydane,pokażcie ludziom cz to jest prawdziwa pomoc,jeżeli nie macie nic do ukrycia,pozdrawiam normalnych ludzi z sercem.
Chcesz pomóc to idz i pomagaj nie lansuj się w internecie,a tak swoją drogą to pokaz lotniczy jest droższy od wsparcia dla domu dziecka?
~~ochyda niezalogowany
24 czerwca 2017r. o 0:12
~~klucznick napisał(a):
~~Skoczek napisał(a): Zebrano 160 tys zł i fajnie, a proszę podać ile ta cała akcja kosztowała organizatora czyli 4F? Wówczas dowiemy się czy to była szczera pomoc czy akcja reklamowa.
tj akcja reklamowa cała ta oprawa jak czas paliwo wynajem samolotu już piałem o tym ale emem usówa takie moje prawdomówne posty podobnie jest z orkiestra wydają wiecej jak zbierają,dno i dwa metry mółó.Ja też znam kogoś kto wylądował w domu dziecka z siostrą,i moja pomoc polega na wydostaniu ich z tamtąd,nie wiem cz się uda bo system nie pozwoli pomóc ,ale z nikąd nie skacze żeby pomóc,proszę zamieścić skan dokómentów wydatków wszyskich i koszty wydane,pokażcie ludziom cz to jest prawdziwa pomoc,jeżeli nie macie nic do ukrycia,pozdrawiam normalnych ludzi z sercem.

Klucznick jesteś żałosny broń Panie Boże te dzieci z Domu Dziecka przed takimi jak ty.
~~Obywatel bc niezalogowany
24 czerwca 2017r. o 5:31
Klucznik weź sobie młotek i puknij sobie w ten pusty baniak co masz powyżej szyji. Zadudni ale może jakiś efekt będzie i przestaniesz pisać bzdury a może nawet wplacisz jakaś kasę dla potrzebujących.
~~Dom dziecka zwany BIDUL niezalogowany
24 czerwca 2017r. o 7:35
~~Obywatel bc napisał(a): Klucznik weź sobie młotek i puknij sobie w ten pusty baniak co masz powyżej szyji. Zadudni ale może jakiś efekt będzie i przestaniesz pisać bzdury a może nawet wplacisz jakaś kasę dla potrzebujących.

Lubisz dmuchane baloniki jak każdy dziwny czlowiek .Dobrze koleś napisał.Policzcie zyski i straty.Zadajcie sobie pytanie.DLACZEGO DZIECI W DOMU DZIECKA WYMAGAJĄ JAŁMUŻNY.

Zastosowana autokorekta

14505
DP
24 czerwca 2017r. o 7:59
Oczywiście
można zadawac pytania, rozliczać innych, patrzeć im z uwagą na ręce
a co z dzieciakami? hmm?
~~klucznick niezalogowany
24 czerwca 2017r. o 11:14
~~ochyda napisał(a):
~~klucznick napisał(a):

Klucznick jesteś żałosny broń Panie Boże te dzieci z Domu Dziecka przed takimi jak ty.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.