~~klucznick napisał(a): ~~Marcin Kozłowski napisał(a): Klucznicku,
Widzę, że w świecie logiki poruszasz się równie sprawnie, jak w świecie ortografii. Winszuję. Jednocześnie jednak szczerze współczuję ludziom, którzy mają tyle do powiedzenia innym, tyle wartościowych treści spod ich palców idzie w świat i z jakiegoś powodu nie mogą ich autoryzować własnym nazwiskiem. Nikt, nigdy nie pozna autora tych perełek. Współczuję. To musi być dołujące uczucie...
nie opowiadaj bajek i tym postem nie zamydlaj nikomu oczu,napisz wprost ile kosztowało wynajęcie samolotu ?kto za to zapłacił?ile TY dałeś no ogólnie zestawienie wydatków?jednym zamkniesz tym buzie innym otworzysz oczy,skoro masz tyle odwagi żeby skoczyć ze spadochronu to chyba masz odwagę na wykazanie prawdy,i bardzo cię proszę nie porównój nigdy orografi z inteligencją bo możesz się rozczarować.pozdrawiam
Klucznicku,
1) Nie pisałem o inteligencji -tego nawet nie usiłuję oceniać. Logika i inteligencja to dwie różne rzeczy i nie zawsze idą w parze.
2) Nie skakałem w tej akcji i nie wiem, ile kosztowało wynajęcie samolotu -kieruj to pytanie do innych.
3) Widzę, że logice i ortografii dorównuje spostrzegawczość -Nie mam na imię Tomasz.
4) Naprawdę warto wiedzieć o czym i do kogo się pisze. Trudniej wtedy popełnić błąd w ocenie innych osób, przedsięwzięć i działań.
Życzę mniej zacietrzewienia, a więcej trzeźwego i życzliwego spojrzenia na innych.
Marcin (nie Tomasz) Kozłowski