Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
SONDA: Dlaczego protestowali?
~~prokurator Piotrowicz niezalogowany
21 lipca 2017r. o 8:26
~~;) napisał(a): hAHA 98% tych dziadów kodziarskich nawet nie potrafi powiedzieć po co tam przyszło. Zal, że takie ameby umysłowe krążą po Bolesławcu.

http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/podwyzki-oplat-za-wode-prad-gaz-paliwa-co-szykuja-politycy/e2ljv8

Ja mam kasę a wy PISdzielce?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolecnauta niezalogowany
21 lipca 2017r. o 8:27
~~;) napisał(a): hAHA 98% tych dziadów kodziarskich nawet nie potrafi powiedzieć po co tam przyszło. Zal, że takie ameby umysłowe krążą po Bolesławcu.

A ty nie umiesz napisać o co Ci chodzi.
~~Mim niezalogowany
21 lipca 2017r. o 8:29
Nie może być tak, że ta sama osoba jest prokuratorem generalnym i jednocześnie wybiera sędziów i to jeszcze polityk. To możne jeszcze w ramach oszczędności zostanie szefem więziennictwa. Za jednym zamachem oskarży, sakrze i wsadzi do więzienia. To jest robiona wymiana kadrowa pod pozorem reformy. Najśmieszniejsze jest to, że mówią, że reforma usprawni SN a zmieszają jego skład o POŁOWĘ. Genialne a prawaki to łykają
~~ niezalogowany
21 lipca 2017r. o 8:39
~~Bolecnauta napisał(a):

A ty nie umiesz napisać o co Ci chodzi.

A co tu więcej pisać? żal mi was. stare takie a głupie. Walczycie o koryto dla tych złodziei, co powoli się kończą cyferki na koncie i co z tego będziecie mieć? Mało wam ukradzionych pieniędzy z ambertusk, z OFE itp. Idź emeryten party od razu oddaj ryżemu swoją emeryture/rente. Po co ci. żyj powietrzem i miłością do pO.
~~ niezalogowany
21 lipca 2017r. o 8:41
~~prokurator Piotrowicz napisał(a):

http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/podwyzki-oplat-za-wode-prad-gaz-paliwa-co-szykuja-politycy/e2ljv8

No właśnie, wy macie kasę boście ją nam zaj......i w różnych aferach. A teraz trzeba będzie się z tego rozliczyć:)
~~ niezalogowany
21 lipca 2017r. o 8:53
~~ napisał(a):
~~prokurator Piotrowicz napisał(a):

No właśnie, wy macie kasę boście ją nam zaj......i w różnych aferach. A teraz trzeba będzie się z tego rozliczyć:)

taaa...a może my jesteśmy od was mądrzejsi ? bardziej rozgarnięci i nie czekamy aż nam stary kawaler rzuci ochłap za głosowanie na niego i jego bandę ?? ja na swoje zapracowałem i jak ktoś przyjdzie mi to zabrać to po dobroci nie oddam :) tylko tyle.
~~. niezalogowany
21 lipca 2017r. o 8:53
Był kwik przy TK, teraz przy SN, kolejny będzie przy tak oczekiwanej repolonizacji mediów bo widać niemiecka propaganda pokazuje że potrafi robić ludziom wodę z mozgu. Ta propaganda jest nawet w głupich niemieckich polskojęzycznych gazetkach np o modzie itp. Czas na zmiany.
~~ niezalogowany
21 lipca 2017r. o 9:07
Co zrobiliście,jak rozkradano Polskę,mówco żałosny?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.