Dziadek płacze świeczki pali ze mu Jarek Kraj rozwali ,ha ha ha ,Adwokatka odpowiada szkoda ze innych pracowników tu nie ma , śpią spokojnie bo nie kradli ha ha ha , polecam dziadkowi-płaczkowi na następnej manifestacji konstruktywnejsze przygotowanie do odpowiedzi.
Dlaczego ludzie protestowali? Bo dają się wykorzystać opozycji, która zrobi wszystko, żeby powrócić do władzy. Nie zgadzam się na zmiany w sądownictwie w takiej formie jak chce teraz wprowadzić PIS, ale nigdy nie pozwolę sobie na to, żeby PO i Nowoczesnej wciągnęły mnie w swoją polityczną wojnę. Zrobili mnóstwo złego i nadal planują, mówią nawet o ofiarach, "jeśli będzie trzeba", ale to nie oni będą tymi ofiarami. Oni chcą tylko nadal sprzedawać i niszczyć Polskę., dla własnych celów i nawet tego nie ukrywają, a ludzie dają sie wciągnąć w ich gierki. Nie rozumiem tego :(
cyt:
a przejrzałem tę ustawę i nie można jej nazwać zamachem na sąd, a raczej modernizacją. Przecież wg tej ustawy tak naprawdę rola Ministra Sprawiedliwości będzie minimalna, natomiast duża prezesa KRS, Prezydenta RP oraz częściowo Sejmu. Więc ja nie rozumiem o co cała ta afera. Radzę zapoznać się Szanownym dziennikarzom, opozycji i KOD-owi i protestującym ślepo kto wybiera sędziów SN np. w Holandii czy w Niemczech. Ta ustawa zapewni, że skończy się kolesiostwo i mafia w sądach, zatrudnianie swoich. Sędzia powinien ponosić odpowiedzialność za niesłuszne wyroki, tak jak lekarz gdy popełni błąd w sztuce lekarskiej, za co płaci własnym majątkiem, ma zniszczoną karierę zawodową. Sędzia to nie Bóg, więc za swe powinien płacić z własnych kieszeni, a nie tak jak obecnie, że odszkodowania płaci państwo.
- od wrzesni sie wezma za walki Polskich Oszustow - dlatego tak wykorzystuja niektorych mieszkancow b-c ,podatnych na manipulacje ;)
~~Humor-Satyra niezalogowany 21 lipca 2017r. o 10:08
Jak to ludzi czas zmienia ,tak skruszonego Zbigniewa Z. jeszcze nie widziałem .
A wypowiedz wprost merytoryczna ,Konstytucję bronić przyszedł oraz zmian w sądownictwie .
Zbyszku czy kiedyś przeczytałeś Konstytucję ????
Znam cały życiorys twej rodziny i gdyby twoja Śp.mama dostawała w tamtych czasach 500+ na was , zapewniam cię dzisiaj byłbyś i twoje rodzeństwo o wiele lepiej wykształceni . Spojżeć możesz blisko twoja córka pani inżynier .
Biedny pan. Z wariatkowa dostał przepustkę i zamiast ten czas miło spędzić z kolegami to poszedł pod sąd, bo pan lekarz POpraniec powiedział, że jak nie pójdzie to w izolatce go zamknie. poszedł popłakał, sam nie wie czemu i po co.
Już nawet w tym momencie nie mówie o Bolesławcu. Wystarczy spojrzeć na wywiady z innych miast, gdzie odbywały się protesty. Jak oni odpowiadają na pytanie, ,,dlaczego prostują" ? ,,bo dzieje się źle, bo moja wolność jest ograniczana, bo to, bo tamto".
co ci POpaprana małpo jest zabierane? Emeryten party na dupie siedzi, nie ma co z czasem zrobić, bo już lekarz nie chce przyjmować i nie ma z kim postać w kolejce to łazi na ,,manifestacje" . Nieważne co gadają, ważne żeby gadali.
Jak pO dojdzie do władzy to ten płaczek będzie manifestował po stronie pisu. Jak większość. Dobrze, że to nagrywacie. Przynajmniej będę wiedział komu nie odpowiedzieć dzień dobry, a nawet napluć w twarz.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.