Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
SONDA: Dlaczego protestowali?
~~ niezalogowany
21 lipca 2017r. o 10:22
niePOlska przyszła protestować. Tfu!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~NM niezalogowany
21 lipca 2017r. o 10:40
http://www.sadistic.pl/urlop-mija-a-ja-niczyja-vt453944.htm

tak się zachowuje normalny człowiek? wy poPRANCY nawet na leczenie się nie nadajecie. Szkoda pieniędzy. Tylko utylizacja.
~~policjant edek niezalogowany
21 lipca 2017r. o 10:59
~~NM napisał(a): http://www.sadistic.pl/urlop-mija-a-ja-niczyja-vt453944.htm

tak się zachowuje normalny człowiek? wy poPRANCY nawet na leczenie się nie nadajecie. Szkoda pieniędzy. Tylko utylizacja.
:D pani powczyk .... szooook !!!
~~Patriota niezalogowany
21 lipca 2017r. o 11:10
Nie mają co w domu robić to latają po ulicy i tak bez rezultatu otwórz POLSKO oczy
~~ niezalogowany
21 lipca 2017r. o 11:44
~~Patriota napisał(a): Nie mają co w domu robić to latają po ulicy i tak bez rezultatu otwórz POLSKO oczy

Jesli sadza, ze od ganiania zmienia prawo to, niech ganiaja. Od zmiany prawa sa urny wyborcze, a pozniej Sejm.
~~mieszkaniec niezalogowany
21 lipca 2017r. o 12:02
Mam tylko nadzieję, że skoro przyszli naśmiecili to też posprzątają.
Nie chcę aby zrobila to jakaś firma komunalna na koszt miasta tj. z naszych podatków !
~~~555 niezalogowany
21 lipca 2017r. o 12:12
Widziałam niektóre znajome twarze i wiem, gdzie wcześniej pracowali. Żenada. Mam nadzieję, że kiedyś otworzą oczy i umysły.
~~Ciekawy niezalogowany
21 lipca 2017r. o 14:00
Ja mam pytanie głównie do osób, które pod sądem były lub które utożsamiają się z osobami, które tam były: które dokładnie punkty ustawy nie podobają się Wam. Na razie z filmiku są same ogólniki, a niektóre osoby nawet nie potrafią do końca stwierdzić, co się takiego złego dzieje.

Proszę o kulturalne wypowiedzi, o ile Was na takie stać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.