Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~wkurwiony na pis niezalogowany
15 września 2017r. o 20:10
Polska idzie w zdecydowanie złą stronę i to może okazać się fatalne.
Wyraźnie zostaliśmy sami na własne życzenie i głupotę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
15 września 2017r. o 20:11
~~hujowe państwo pis napisał(a): Wiecie co jest huj..go pisie?
To że wy nigdy nie naprawicie a tym bardziej nie zjednoczycie Polski
a swą energię tracicie na wypociny, propagandę i walkę polityczną.
Efekt pisowskich nierządów będzie druzgocący... tragiczna zmiana

Polska od dawna jest zjednoczona, co nie oznacza że swoje właściwe miejsce (na marginesie albo w celi) jest też w niej dla takich jak ty, cwelu obrzydliwy.
2900
#falco nieaktywny
15 września 2017r. o 20:17
ciekawe jest to że robi to z Polską 16% ''suwerena ''
oj będzie się działo jak reszta -łatwo obliczyć -będzie miała dosyć i ...

hahaha...

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
15 września 2017r. o 20:23
falco napisał(a): ciekawe jest to że robi to z Polską 16% ''suwerena ''
oj będzie się działo jak reszta -łatwo obliczyć -będzie miała dosyć i ...

hahaha...

Taka reszta, jak ty to biedny zagubiony margines. Czarne owce takie jak ty, są w każdym narodzie.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~~Mika niezalogowany
15 września 2017r. o 20:25
Falco jest mi przykro gdy mysle o tobie. Twoj zywot to klikanie samotnie w ciemnym pokoju w klawisze i dawanie upstu swoim frustracjom. Sprobuj kogos poznac w realu, oplaci sie. Nie widzisz siebie z boku? 25000 postow... Czlowieku juz samo to mowi ze cos jest z toba nie tak. Ty nie mozesz odbierac rzeczywistsci poprawnie...
~~ niezalogowany
15 września 2017r. o 20:45
a pis w gore..

http://www.tvn24.pl/najnowszy-sondaz-partyjny-badanie-cbos-poparcie-dla-pis-i-po,773176,s.html
~~flacon niezalogowany
15 września 2017r. o 21:01
~~Mika napisał(a): Falco jest mi przykro gdy mysle o tobie. Twoj zywot to klikanie samotnie w ciemnym pokoju w klawisze i dawanie upstu swoim frustracjom. Sprobuj kogos poznac w realu, oplaci sie. Nie widzisz siebie z boku? 25000 postow... Czlowieku juz samo to mowi ze cos jest z toba nie tak. Ty nie mozesz odbierac rzeczywistsci poprawnie...

falco .... :)
hahahahahaha
- nie ma co, czepiac sie gowna ...i syna sbeka, nie wiem, jak ten jego pies z nim jeszcze wytrzymuje...
~~Hujowe państwo pis niezalogowany
15 września 2017r. o 21:06
~~ pisowska zdradziecka mordo ja jestem przejrzysty a ty szykuj piżamkę w pasiaki
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.