~~PZPR PIS napisał(a):~~... napisał(a):~~arek napisał(a): Kto i dla kogo robił te badania? Coś tu śmierdzi!
jak byś przełączył kanał z TVN to byś usłyszał , kto robi badania, ale na TVNie ci nie powiedzą. Chyba że tylko o tych co niemiecy zrobią :) lewaku
Właśnie przełączyłem na TVP reżimowe i prognozy są obiecujące frekwecja wyborcza będzie oscylowała w 99,9 %a jedyna słuszna partia PIS 98% poparcia .
Zastosowana autokorekta
falco jełopek napisał(a):
hahaha
hahaha
hahaha
hahaha
~~ napisał(a):Ciebie zrobił .~~PZPR PIS napisał(a):~~... napisał(a):~~arek napisał(a): Kto i dla kogo robił te badania? Coś tu śmierdzi!
jak byś przełączył kanał z TVN to byś usłyszał , kto robi badania, ale na TVNie ci nie powiedzą. Chyba że tylko o tych co niemiecy zrobią :) lewaku
Właśnie przełączyłem na TVP reżimowe i prognozy są obiecujące frekwecja wyborcza będzie oscylowała w 99,9 %a jedyna słuszna partia PIS 98% poparcia .
idiotttta
Zastosowana autokorekta
~~ napisał(a):~~ napisał(a):Ciebie zrobił .~~PZPR PIS napisał(a):~~... napisał(a):~~arek napisał(a): Kto i dla kogo robił te badania? Coś tu śmierdzi!
idiotttta
Zastosowana autokorekta