Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~San Escobar niezalogowany
17 września 2017r. o 9:21
https://wiadomosci.wp.pl/szeremietiew-o-zapad-2017-wojsko-cwiczy-po-to-aby-prowadzic-wojne-6167045447632513a

wojna za pasem a pisowce śpią. Wojsko ma weekend
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~hahah niezalogowany
17 września 2017r. o 9:25
hahaha weź jeszcze przytocz artykuł z onet.pl interia.pl I NAJWAŻNIEJSZE !!!! nie zapomnij o tvn-ie !!!
xD
~~San Escobar niezalogowany
17 września 2017r. o 9:32
http://www.tvn24.pl/jan-cienski-i-piotr-buras-w-horyzoncie,773496,s.html

Proszę. Tu nie ma nic do śmiechu.
~~tyle o janie cieńskim niezalogowany
17 września 2017r. o 9:49
Portal Politico opublikował wczoraj sylwetkę prezydenta Andrzeja Dudy, pod tytułem „Świat według Dudy” (The world according to Duda), zawierającą wyciągi z wywiadu, który korespondent portalu Jan Cieński przeprowadził z prezydentem w drodze powrotnej do Warszawy z uroczystości przekazania władzy w Wielonarodowym Korpusie Północny-Wschód w Szczecinie. Andrzej Duda ujawnia w rozmowie m.in. jaki ma stosunek do Donalda Tuska W każdym razie w polskojęzycznej wersji wywiadu, którą portal opublikował w całości.

Pan Donald Tusk pochodzi z obozu politycznego, z którym ja do niedawna byłem w relacji, czy to w Sejmie, czy PE, rządzący – opozycja. Dwa rożne obozy polityczne. Ale dziś jest taka sytuacja, że pan Tusk jest przewodniczącym Rady UE, a ja jestem prezydentem RP, który jest bezpartyjny. Myśmy zresztą z panem premierem Tuskiem nawet nie mieli specjalnie okazji, by porozmawiać, więc to jest taka relacja

—cytuje Cieński Dudę.

Zawsze się osobiście cieszę, kiedy Polak zajmuje eksponowane stanowisko gdzieś w przestrzeni międzynarodowej. To zawsze w jakimś stopniu buduje prestiż kraju. Ja bym tylko chciał, żeby Polacy, którzy gdzieś w tej międzynarodowej przestrzeni politycznej działają pamiętali skąd pochodzą

—dodaje prezydent RP. Na pytanie czy Tusk powinien zostać na swoim stanowisku na drugą kadencje, prezydent RP odpowiada enigmatycznie, że „cieszy się zawsze, kiedy Polak zasiada w jakiś instytucjach europejskich i chciałby, żeby ich było jak najwięcej, zawsze będę to popierał”.
Można powiedzieć, że są ton wypowiedzi jest spokojny i uprzejmy, choć nieco chłodny. **W anglojęzycznej wersji wywiadu Ten sam Cieński twierdzi, że zapytany o Tuska prezydent Duda nie chciał udzielić mu odpowiedzi.

Uśmiechnął się i uniknął odpowiedzi na pytanie (Duda grinned and dodged the question)

—pisze Cieński. Skąd ta rozbieżność? Czyżby redaktor Cieński chciał, by zagraniczni czytelnicy wpływowego brukselskiego portalu mieli złą opinię o polskim prezydencie?

Fot. Politico.eu/screenshot
~~Brawo PIS niezalogowany
17 września 2017r. o 9:55
Polska zawsze jest pod czyims butem. PiS chce sie z pod tego buta wyrwac, ale niestety trafia na opor we wlasnym kraju bo czesci ludzi jest pod tym butem dobrze. Boja sie z pod niego wyjrzec dalej. Umoscili sobie gniazdka i nie przeszkadza im to, ze z jednej strony Niemcy na nich pasozytuja a z drugiej Rosja z ciaglym kompleksem Polski nie chce powrotu do jej dawnej swietnosci

~~jarek&antek niezalogowany
17 września 2017r. o 9:59
Myślę że jakby po wprowadzili 500# w 2013r, mieliby teraz z 55-65%poparcia
~~„Niezwyciężeni” film !!! niezalogowany
17 września 2017r. o 10:01
„Niezwyciężeni” The Unconquered
~~„Niezwyciężeni” film !!! niezalogowany
17 września 2017r. o 10:02
~~„Niezwyciężeni” film !!! napisał(a): „Niezwyciężeni” The Unconquered

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.