Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~ niezalogowany
17 września 2017r. o 10:29
~~ napisał(a):
~~. napisał(a): i pomyśleć, że gdyby nie tusk to by nie powstał taki film. Ba dzięki jego ojcu i dziadkowi to wydarzyło się naprawdę. Wracaj imperatorze i przegoń tego karakana w końcu.

CBOS

pis 44 %

pło 19 %

z czym do ludu lewaku zakupczyny. przegonimy was już niedługo Polska będzie wolnym od zgnilizny Krajem

A ja na innej stronie tak wyczytałem:

Pis 3%

Po 99%

Nowoczesna 27%
...
Reszta to margines, o którym nie warto wspominać. Ile to wychodzi łącznie? Tyle ile warte są te wasze sondaże.

Wasza ulubienia reżyserka jAnda już podzieliła kraj na państwo pis i państwo Polskie. Szkoda tylko, że ta stara pizda przechodząca menopauze nie zapytała mnie o zdanie i z góry przydzieliła do konkretnego ugrupowania. Tyle są warte se sondaże.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
17 września 2017r. o 10:31
~~PO napisał(a): platworma obywatelska tez ma swoje programy plus :

- kamienice dla swoich
- uchodzcy
- emerytura dla esbeka
- praca 67
- emigracja to szansa
- podatki
- wygaszanie kopalni

A gdzie można się zapisać do PO bo tych Pisowskich oszołomów nie można już słuchać . Niedługo wasze Poparcie będzie jak za komuny 99.9%
~~ niezalogowany
17 września 2017r. o 10:34
~~ napisał(a):
~~PO napisał(a): platworma obywatelska tez ma swoje programy plus :

- kamienice dla swoich
- uchodzcy
- emerytura dla esbeka
- praca 67
- emigracja to szansa
- podatki
- wygaszanie kopalni

A gdzie można się zapisać do PO bo tych Pisowskich oszołomów nie można już słuchać . Niedługo wasze Poparcie będzie jak za komuny 99.9%

Dawaj jeden przykład zmian na lepsze jakie wprowadzą popaprańcy po wygranie następnych wyborów. Dawaj jeden przykład, który mi zwykłemu szaraczkowi wystarczy w polepszeniu życia, jakie mam teraz. Nie wymagam wiele. Jeden konkretny przykład poparty dowodem, że któryś popapraniec to już na dzisiaj obiecuje.
~~Zdemotywowany niezalogowany
17 września 2017r. o 10:38
Nas będzie ubywać, a was będą w pasiaki ubierać jaskółeczko :*
~~jarek&antek niezalogowany
17 września 2017r. o 10:46
I tu Falcus kończy się rozmowa z Tobą. Tylko tyle potrafisz. Moja dwumiesięczna córka ma więcej do powiedzenia
2900
#falco nieaktywny
17 września 2017r. o 10:48
a kto?
napisz mi proszę kogo to ''ubrał w pasiaki '' pis przez ten okres który ''rządzi''?
nie pisz o jakichś tam babciach handlujących na murkach marchewką ...
;)

napisz mi proszę dlaczego HGW po tylu nieskutecznych wezwaniach nie doprowadzono przed ''komisję '' zakutą w kajdany?
w jakim ty świecie żyjesz ?
jaką ''rzeczywistością ''?
:)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Zdemotywowany niezalogowany
17 września 2017r. o 10:49
A gówno mnie wróbelku interesuje jakaś hgw. Interesuję mnie moje podwórko jaskółeczko
~~Zbigniew Z. niezalogowany
17 września 2017r. o 10:56
Aresztowania będą na kampanię wyborczą. Czekaj czekaj.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza