Horus napisał(a): a S-10 koło Wałcza?
a Goleniów-Nowogard?...;)
a Koszalin -Kołobrzeg?
ten gościu te swoje''kilometry'' kręci jakimś ''szutrem''
;)
poczekam na odpowiedź i przeczyta resztę bo co jak co ale wybrzeże zjeździłem od Ahlbek po Władysławowo...;)
~~Brązowawożółty Brokuł napisał(a): Nie mieszaj płytkarzu faktów . Zdaje się , że temat i dyskusja dotyczyła OBWODNIC. Więc ci kilka wymieniłem. Nie obracaj jak to w twoim stylu kota ogonem i nie pisz o autostradach bo te ponoć ; tusku ; dawno wybudował. Aha zapomniał tylko o nieszczęsnej 18 ale to już PIS naprawi bo przetargi rozpisane i wykonawcy wyłonieni. A jak już będziesz jechał do Międzyzdrojów to wpadnij na budowę tunelu do Świnoujścia . Tylko by ci sztuczna szczęka nie wypadła.
~~Bladożółta Bazylia napisał(a):Horus napisał(a): a S-10 koło Wałcza?
a Goleniów-Nowogard?...;)
a Koszalin -Kołobrzeg?
ten gościu te swoje''kilometry'' kręci jakimś ''szutrem''
;)
poczekam na odpowiedź i przeczyta resztę bo co jak co ale wybrzeże zjeździłem od Ahlbek po Władysławowo...;)
Szmato pisowska Tuskowi to możesz buty językiem lizać.
To już wiem dlaczego w Ahlbek tak narzekają na fuszerki kafelkarskie Polaków ,
Drogo i byle jak wykonane .
Jak Tusk ośmieszasz nas na arenie międzynarodowej .
Horus napisał(a): przypomnijmy jeszcze jedną obietnicę dudy...Jeszcze raz cytuję twoją wypowiedź i do niej konkretnie się odnoszę. W 2019 0ddano do użytku ok 100 kilometrów obwodnic.
to związane z tym powyżej bo dotyczy kierowców a chodzi o te słynne obwodnice...
co z nimi?
budują się ? :]
napiszcie mi o chociaż kilometrze oddanym do użytku...;)
pieprzeni oszuści ...
~~Brązowawożółty Brokuł napisał(a):Horus napisał(a): przypomnijmy jeszcze jedną obietnicę dudy...Jeszcze raz cytuję twoją wypowiedź i do niej konkretnie się odnoszę. W 2019 0ddano do użytku ok 100 kilometrów obwodnic.
to związane z tym powyżej bo dotyczy kierowców a chodzi o te słynne obwodnice...
co z nimi?
pieprzeni oszuści ...
~~Bladożółta Bazylia napisał(a):~~Brązowawożółty Brokuł napisał(a):Horus napisał(a): przypomnijmy jeszcze jedną obietnicę dudy...Jeszcze raz cytuję twoją wypowiedź i do niej konkretnie się odnoszę. W 2019 0ddano do użytku ok 100 kilometrów obwodnic.
co z nimi?
pieprzeni oszuści ...
Ty się lepiej odnieś do pytania gasnący Bu....r...a..ku Bolesławiecki
Za co ???? Po co????? I dlaczego ?????? Odegrano Hymn Polski
Dublerowi -Ściekowemu dzisiaj w Olsztynie ???
Fuszerkarzu kafelkowy , naucz się dobierać fugi do kafelek , i rachunki wystawiaj , nie omijaj fiskusa , koledze kładłeś i trzy kafelki odpadły , kleju żałowałeś ????