Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Brązowawożółty Brokuł niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 18:32
Nie mieszaj płytkarzu faktów . Zdaje się , że temat i dyskusja dotyczyła OBWODNIC. Więc ci kilka wymieniłem. Nie obracaj jak to w twoim stylu kota ogonem i nie pisz o autostradach bo te ponoć ; tusku ; dawno wybudował. Aha zapomniał tylko o nieszczęsnej 18 ale to już PIS naprawi bo przetargi rozpisane i wykonawcy wyłonieni. A jak już będziesz jechał do Międzyzdrojów to wpadnij na budowę tunelu do Świnoujścia . Tylko by ci sztuczna szczęka nie wypadła.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bladożółta Bazylia niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 18:34
Horus napisał(a): a S-10 koło Wałcza?

a Goleniów-Nowogard?...;)

a Koszalin -Kołobrzeg?

ten gościu te swoje''kilometry'' kręci jakimś ''szutrem''

;)
poczekam na odpowiedź i przeczyta resztę bo co jak co ale wybrzeże zjeździłem od Ahlbek po Władysławowo...;)

To już wiem dlaczego w Ahlbek tak narzekają na fuszerki kafelkarskie Polaków ,
Drogo i byle jak wykonane .
Jak Tusk ośmieszasz nas na arenie międzynarodowej .
~~Płomienna Fortegilla niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 18:42
~~Brązowawożółty Brokuł napisał(a): Nie mieszaj płytkarzu faktów . Zdaje się , że temat i dyskusja dotyczyła OBWODNIC. Więc ci kilka wymieniłem. Nie obracaj jak to w twoim stylu kota ogonem i nie pisz o autostradach bo te ponoć ; tusku ; dawno wybudował. Aha zapomniał tylko o nieszczęsnej 18 ale to już PIS naprawi bo przetargi rozpisane i wykonawcy wyłonieni. A jak już będziesz jechał do Międzyzdrojów to wpadnij na budowę tunelu do Świnoujścia . Tylko by ci sztuczna szczęka nie wypadła.

rozpiskę masz - w jakich latach zostały podpisane umowy na realizację? jakie sa opóźnienia w budowach :)?
bo kasa poszła na "ciążowe" ?

jak wiesz to pisz :) jak nie poczytaj :).
~~Złocistobrązowy Rdest niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 18:46
~~Bladożółta Bazylia napisał(a):
Horus napisał(a): a S-10 koło Wałcza?

a Goleniów-Nowogard?...;)

a Koszalin -Kołobrzeg?

ten gościu te swoje''kilometry'' kręci jakimś ''szutrem''

;)
poczekam na odpowiedź i przeczyta resztę bo co jak co ale wybrzeże zjeździłem od Ahlbek po Władysławowo...;)

Szmato pisowska Tuskowi to możesz buty językiem lizać.
To już wiem dlaczego w Ahlbek tak narzekają na fuszerki kafelkarskie Polaków ,
Drogo i byle jak wykonane .
Jak Tusk ośmieszasz nas na arenie międzynarodowej .
~~Płomienna Fortegilla niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 18:49
Najwięcej kilometrów nowych dróg wybudowano w 2012 roku, kiedy starano się zrealizować program na mistrzostwa Europy w piłce nożnej Euro 2012. Wtedy przede wszystkim skupiono się na trasach szybkiego ruchu: udostępniono m.in. odcinek autostrady A2 z Łodzi do Warszawy. Przez następne 3 lata nastąpił spadek, który w 2015 roku zniżył się aż rezultatu zbliżonego do tego z 2004 roku. Było to związane z tym, że Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad w tym czasie zajmowała się przetargami i planowała rozpoczęcie budowy kolejnych inwestycji.

Czytaj więcej: https://www.wyborkierowcow.pl/budowa-drog-w-polsce-przez-15-lat-powstalo-45-tys-kilometrow-nowych-tras/

fragment artykułu z 2018 roku - od 2015 do 2018 razem około 800km dróg w latach 2010-2015 - 2150...czyli leży i kwiczy ta "budowa"...nawet podanego na tacy nie umiecie dokończyć...
~~Brązowawożółty Brokuł niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 19:00
Horus napisał(a): przypomnijmy jeszcze jedną obietnicę dudy...

to związane z tym powyżej bo dotyczy kierowców a chodzi o te słynne obwodnice...
co z nimi?
budują się ? :]

napiszcie mi o chociaż kilometrze oddanym do użytku...;)

pieprzeni oszuści ...
Jeszcze raz cytuję twoją wypowiedź i do niej konkretnie się odnoszę. W 2019 0ddano do użytku ok 100 kilometrów obwodnic.
20 czerwca 2020r. o 19:14
~~Brązowawożółty Brokuł napisał(a):

to związane z tym powyżej bo dotyczy kierowców a chodzi o te słynne obwodnice...
co z nimi?

pieprzeni oszuści ...
Jeszcze raz cytuję twoją wypowiedź i do niej konkretnie się odnoszę. W 2019 0ddano do użytku ok 100 kilometrów obwodnic.

Ty się lepiej odnieś do pytania gasnący Bu....r...a..ku Bolesławiecki
Za co ???? Po co????? I dlaczego ?????? Odegrano Hymn Polski
Dublerowi -Ściekowemu dzisiaj w Olsztynie ???
Fuszerkarzu kafelkowy , naucz się dobierać fugi do kafelek , i rachunki wystawiaj , nie omijaj fiskusa , koledze kładłem i trzy kafelki odpadły , kleju żałowałeś ????
20 czerwca 2020r. o 19:16
~~Bladożółta Bazylia napisał(a):
~~Brązowawożółty Brokuł napisał(a):

co z nimi?

pieprzeni oszuści ...

Ty się lepiej odnieś do pytania gasnący Bu....r...a..ku Bolesławiecki
Za co ???? Po co????? I dlaczego ?????? Odegrano Hymn Polski
Dublerowi -Ściekowemu dzisiaj w Olsztynie ???
Fuszerkarzu kafelkowy , naucz się dobierać fugi do kafelek , i rachunki wystawiaj , nie omijaj fiskusa , koledze kładłeś i trzy kafelki odpadły , kleju żałowałeś ????
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza