Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Płomienna Fortegilla niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 19:35
~~Brązowawożółty Brokuł napisał(a):
Horus napisał(a): przypomnijmy jeszcze jedną obietnicę dudy...

to związane z tym powyżej bo dotyczy kierowców a chodzi o te słynne obwodnice...
co z nimi?
budują się ? :]

napiszcie mi o chociaż kilometrze oddanym do użytku...;)

pieprzeni oszuści ...
Jeszcze raz cytuję twoją wypowiedź i do niej konkretnie się odnoszę. W 2019 0ddano do użytku ok 100 kilometrów obwodnic.

ile z tych dróg zostało w pełni zrobionych za rządów pis? ile z nich to dokończone projekty z poprzedniej kadencji ? ile z nich to wykonanie gotowych projektów i przetargów z poprzedniej kadencji :) ?

liczby bezwzględna bo droga nie buduje się sama przez noc jak ustawy w tym kraju :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
20 czerwca 2020r. o 19:54
gościu pierdzieli nie będąc do końca zorientowany co pisze i o kim pisze...
jego pisanie o obwodnicach to czcze ,puste gadki ...
stąd usiłuje niewiedzę pokryć pierdzieleniem o odpadających płytkach- napisz jaki to kolega lub chociaż wspomnij kmiotku część adresu bo jakoś sobie nie przypominam ...

kiedy właśnie to czytałem to wspomniana ''sztuczna szczęka'' :] nie tylko mi nie opadła a wręcz o mało nie wypadła...hahaha

a jak tam twoje ''uzębienie''?

zero jedynkowe? :]

pisz dalej ...;)

kiedy ja w Świnoujściu przy przeprawie promowej oglądałem na telebimie wizualizację przyszłego tunelu ty nie miałeś o tym nawet pojęcia...

pisz dalej i śnij ...

jesteś tu takim forumowym sasinkiem ...;)

20 czerwca 2020r. o 19:59
to ja mam dalej następne 3 pytania :)

nie dotyczą skorna - on już kiedyś poległ na pytaniach :).

1- jaką farbą jest pomalowana stępka promu w stoczni w Szczecinie ? bo nie zardzewiała od 3 lat a nie ruszyła się o milimetr.

2- czy ta stępka będzie przeniesiona na nowe miejsce za pomocą helikopterów macierewicza? tych niewidzialnych ?

3- czy może zostaną do tego użyte te miliony aut elektrycznych morawieckiego ?

raczej nie zamieszka tych setkach tysięcy mieszkań z mieszkaniach +///co ich mniej jak worków na pocztę za 5 milionów :)?
~~Brązowawożółty Brokuł niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 20:04
I znowu unik. To wybudowano chociaż ten jeden kilometr obwodnice czy nie. Krótko. TAK. NIE. I nie mieszaj wypowiedzi Bazylii z moimi. A. I jeszcze ci obiecuję, że jak odpowiesz TAK lub NIE to ci zadam proste następne pytanie z odpowiedzią TAK. lub NIE.
20 czerwca 2020r. o 20:13
~~Brązowawożółty Brokuł napisał(a): I znowu unik. To wybudowano chociaż ten jeden kilometr obwodnice czy nie. Krótko. TAK. NIE. I nie mieszaj wypowiedzi Bazylii z moimi. A. I jeszcze ci obiecuję, że jak odpowiesz TAK lub NIE to ci zadam proste następne pytanie z odpowiedzią TAK. lub NIE.

chłopie ja póki co czekam, aż wyliczysz mi czas przejazdu Słupsk-Reda...To było moje 1 pytanie i dalej nie mam odpowiedzi :).

Nie wysilaj się-nie masz o tym i tak pojęcia :).
~~Brązowawożółty Brokuł niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 20:15
~~Płomienna Fortegilla napisał(a):
~~Brązowawożółty Brokuł napisał(a): I znowu unik. To wybudowano chociaż ten jeden kilometr obwodnice czy nie. Krótko. TAK. NIE. I nie mieszaj wypowiedzi Bazylii z moimi. A. I jeszcze ci obiecuję, że jak odpowiesz TAK lub NIE to ci zadam proste następne pytanie z odpowiedzią TAK. lub NIE.

chłopie ja póki co czekam, aż wyliczysz mi czas przejazdu Słupsk-Reda...To było moje 1 pytanie i dalej nie mam odpowiedzi :).

Nie wysilaj się-nie masz o tym i tak pojęcia :).
Ja nie dyskutuję z tobą. Czekam na odpowiedź Horusa.
~~Bladożółta Bazylia niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 20:33
Horus napisał(a): gościu pierdzieli nie będąc do końca zorientowany co pisze i o kim pisze...
jego pisanie o obwodnicach to czcze ,puste gadki ...
stąd usiłuje niewiedzę pokryć pierdzieleniem o odpadających płytkach- napisz jaki to kolega lub chociaż wspomnij kmiotku część adresu bo jakoś sobie nie przypominam ...

kiedy właśnie to czytałem to wspomniana ''sztuczna szczęka'' :] nie tylko mi nie opadła a wręcz o mało nie wypadła...hahaha

a jak tam twoje ''uzębienie''?

zero jedynkowe? :

pisz dalej ...;)

kiedy ja w Świnoujściu przy przeprawie promowej oglądałem na telebimie wizualizację przyszłego tunelu ty nie miałeś o tym nawet pojęcia...

pisz dalej i śnij ...

jesteś tu takim forumowym sasinkiem ...;)

Nadal nie odpowiedziałeś za co , po co i dlaczego Ściekowemu -Dublerowi Hymn
W Olsztynie odpalili?????

Widzisz z tymi płytkami to taki kapiszon -prawda jak w TVN24
A już na walizkach siedziałeś , ( rozpakuj ) fiskus nic nie wie .

Można manipulować nawet tobą .
Zaprzeczysz??????
22258
#Horus nieaktywny
20 czerwca 2020r. o 20:47
czekasz bo się przyczepiłeś do kilku słów...;)

ale kiedy się ciebie o coś pytasz robisz to co mnie zarzucasz...
ale spoko kmiotku...

ja zaspokoję twoją ciekawość bo sam o tym nie napiszesz z braku wiedzy ogólnej ...
z tego co wiem do końca ubiegłego roku oddano do użytku chyba! 12 lub 13 obwodnic...
zapewne nie napiszesz już tego kiedy ich budowa została zapoczątkowana bo dla ciebie ważne jest to kto ją ''oddawał''
w tej chwili nie ma najmniejszego sensu pytanie ciebie ile już obecnie jest odcinkowo REMONTOWANYCH ...;)

ja o tym nie wiedziałem ale sprawdzając coś wyszło to samo ...polecam ci więc samemu sprawdzić ...
wtedy może zrozumiesz dlaczego tak szybko''oddawano '' do użytku...;)

i pamiętaj jeszcze że cały ten program rozpisany na całe dziesięć lat już wisi na ''włosku'' bo władzunie już teraz żądają od samorządów lokalnych partycypowania w kosztach ...
a to co się dzieje od dwóch lat na węźle Nowogard -Płoty woła o pomstę do nieba ...omijać to badziewie jak najdalej ...;)

teraz odpowiedz na zadane ci pytanie o słynną stępkę promu no i czas przejazdu ze Słupska...

ja dwa lata temu z Koszalina do Ustronia jechałem 3,40 h...
policz sobie kilometry ,pomyśl o przyczynach ...
zapewne o tym też nie masz pojęcia ale zadaj sobie pytanie dlaczego do minionego roku nadal był zrobiony tylko jeden pas a ruch na długości 15 kilometrów trzykrotnie puszczany był w formie ''wahadła''

trzy lata to chyba mniej niż pisi.ory są przy władzy...;)

pisdzielce dużo mówią ale mało robią ...a jeśli robią to robią wszystko ''pod górkę ''lokalnym samorządom...

teraz poczekam na twoje odpowiedzi ...

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza