Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Bladożółta Bazylia niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 20:50
~~Bladożółta Bazylia napisał(a):
Horus napisał(a): gościu pierdzieli nie będąc do końca zorientowany co pisze i o kim pisze...
jego pisanie o obwodnicach to czcze ,puste gadki ...
stąd usiłuje niewiedzę pokryć pierdzieleniem o odpadających płytkach- napisz jaki to kolega lub chociaż wspomnij kmiotku część adresu bo jakoś sobie nie przypominam ...

kiedy właśnie to czytałem to wspomniana ''sztuczna szczęka'' :] nie tylko mi nie opadła a wręcz o mało nie wypadła...hahaha

a jak tam twoje ''uzębienie''?

zero jedynkowe? :

pisz dalej ...;)

kiedy ja w Świnoujściu przy przeprawie promowej oglądałem na telebimie wizualizację przyszłego tunelu ty nie miałeś o tym nawet pojęcia...

pisz dalej i śnij ...

jesteś tu takim forumowym sasinkiem ...;

Nadal nie odpowiedziałeś za co , po co i dlaczego Ściekowemu -Dublerowi Hymn
W Olsztynie odpalili?????

Widzisz z tymi płytkami to taki kapiszon -prawda jak w TVN24
A już na walizkach siedziałeś , ( rozpakuj ) fiskus nic nie wie .

Można manipulować nawet tobą .
Zaprzeczysz??????

A co do budowy tuneli i technologi młody w tym temacie kmiocie ,
Mógłbym encyklopedię napisać , 25 lat w KGHM jako strzałowy ,
W tym 5 lat budowa tuneli
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złocistobrązowy Rdest niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 20:56
Horus napisał(a): gościu pierdzieli nie będąc do końca zorientowany co pisze i o kim pisze...
jego pisanie o obwodnicach to czcze ,puste gadki ...
stąd usiłuje niewiedzę pokryć pierdzieleniem o odpadających płytkach- napisz jaki to kolega lub chociaż wspomnij kmiotku część adresu bo jakoś sobie nie przypominam ...

kiedy właśnie to czytałem to wspomniana ''sztuczna szczęka'' :] nie tylko mi nie opadła a wręcz o mało nie wypadła...hahaha

a jak tam twoje ''uzębienie''?

zero jedynkowe? :

pisz dalej ...;)

kiedy ja w Świnoujściu przy przeprawie promowej oglądałem na telebimie wizualizację przyszłego tunelu ty nie miałeś o tym nawet pojęcia...

pisz dalej i śnij ...

jesteś tu takim forumowym sasinkiem ...;)

Zaprzeczysz??????

Notariusz jeździ po Polsce i w koło Macieju pier....i o 500+ 300+ krowa+ świnia+ już się chce rzygać od tej propagandy .Ani słowem się nie zająknie ,że wszystko drożeje, prąd ,śmieci ,woda,żywność ,odzież ,mieszkania ,czynsz ,Jeszcze tylko wprowadzą podatek katastralny i wtedy będziecie wyć.
22258
#Horus nieaktywny
20 czerwca 2020r. o 21:00
Horus napisał(a):

Zaprzeczysz??????

nie wiem o jakim hymnie piszesz o dzisiaj miałem na tyle zajęć że nawet tivi nie odpaliłem

ty mi terasz piszesz o ''kapiszonie'' próbując coś udowodnić?
ja wiedziałem że fantazjujesz ale nie wyjaśnię ci dlaczego...;)
za dużo być się mógł domyślać ...

dlatego twoje pisanie o tym że mnie można ''zmanipulować'' włóż między bajki...;)

to raczej ja pozwalam ci puszczać wodze fantazji...;)
wtedy jest lepsza zabawa...;)

pisz dalej ...
~~Złocistobrązowy Rdest niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 21:06
Horus napisał(a): czekasz bo się przyczepiłeś do kilku słów...;)

ale kiedy się ciebie o coś pytasz robisz to co mnie zarzucasz...
ale spoko kmiotku...

ja zaspokoję twoją ciekawość bo sam o tym nie napiszesz z braku wiedzy ogólnej ...
z tego co wiem do końca ubiegłego roku oddano do użytku chyba! 12 lub 13 obwodnic...
zapewne nie napiszesz już tego kiedy ich budowa została zapoczątkowana bo dla ciebie ważne jest to kto ją ''oddawał''
w tej chwili nie ma najmniejszego sensu pytanie ciebie ile już obecnie jest odcinkowo REMONTOWANYCH ...;)

ja o tym nie wiedziałem ale sprawdzając coś wyszło to samo ...polecam ci więc samemu sprawdzić ...
wtedy może zrozumiesz dlaczego tak szybko''oddawano '' do użytku...;)

i pamiętaj jeszcze że cały ten program rozpisany na całe dziesięć lat już wisi na ''włosku'' bo władzunie już teraz żądają od samorządów lokalnych partycypowania w kosztach ...
a to co się dzieje od dwóch lat na węźle Nowogard -Płoty woła o pomstę do nieba ...omijać to badziewie jak najdalej ...;)

teraz odpowiedz na zadane ci pytanie o słynną stępkę promu no i czas przejazdu ze Słupska...

ja dwa lata temu z Koszalina do Ustronia jechałem 3,40 h...
policz sobie kilometry ,pomyśl o przyczynach ...
zapewne o tym też nie masz pojęcia ale zadaj sobie pytanie dlaczego do minionego roku nadal był zrobiony tylko jeden pas a ruch na długości 15 kilometrów trzykrotnie puszczany był w formie ''wahadła''

trzy lata to chyba mniej niż pisi.ory są przy władzy...;)

pisdzielce dużo mówią ale mało robią ...a jeśli robią to robią wszystko ''pod górkę ''lokalnym samorządom...

teraz poczekam na twoje odpowiedzi ...

Po co daleko szukać wystarczy wsiąść do samochodu jak się chce go rozkręcić na części i przejechać od Olszyny do zjazdu na Osiecznicę to jest właśnie sztandarowy odcinek drogi jaki przez ostatnie 5 lat PIS wyremontował
~~Brązowawożółty Brokuł niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 21:42
No więc jednak oddano przynajmniej 1 kilometr obwodnicy. Dziękuję ci za szczerość. Ale że nie odpowiedziałeś jak cię prosiłem TAK lub NIE to ci nie zadam obiecanego pytania. Dla ciebie to zresztą lepiej bo byś miał dzisiejszej nocy problem z uśnięciem .I jak na przyszłość zechcesz komuś zarzucać oszustwo to najpierw samemu trzeba być w porządku. Jesteś na tyle inteligentny że chyba się domyślasz o czym piszę. Dobranoc.
22258
#Horus nieaktywny
20 czerwca 2020r. o 21:54
już spać?
co się stało?
gdzie odpowiedzi?
kim jutro będziesz?...;)

jak się zadaja pytania innym warto pamiętać o zadanych sobie wcześniej pytaniach...;)

ale ty nie odpowiesz bo wyszło by jak mało wiesz a ''autorytety'' o tym milczą ...;)

kiedy w tym roku będę w Świnoujściu -aa będę - zrobię trochę fotek tunelu...;)
tobie zostanie tylko oglądanie ''tunelu'' nad ulicą Ceramiczną ...
211
skorn
20 czerwca 2020r. o 22:06
~~Płomienna Fortegilla napisał(a): to ja mam dalej następne 3 pytania :)

nie dotyczą skorna - on już kiedyś poległ na pytaniach

Odpowiedzi są pod linkiem w moim podpisie : )

<i>
~~Kawowy Cytryniec niezalogowany
21 czerwca 2020r. o 8:57
Dziadowskie to poparcie oparte na grantach i + na szczuciu i kłamstwie ,zabobonie -jeśli takiej Polski chcecie to 26.06. głosujcie na notariusza,aczkolwiek warto się zastanowić czy nie pora powiedzieć dość tej pis.....wskiej hołocie i i ograniczyć jej możliwości psucia kraju.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza