~~Bandyci będą siedzieć napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/placa-byle-nie-wygral-pis-nowa-lawina-wplat-na-partie-donalda-tuska-6890895893682784a
Brawo Panie Tusk !
~~Willa plus napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z emerytem kolejarzem który twierdzi ,że tak jest mu dobrze ,że nigdy tyle nie dostał ,twierdzi ,że podnieśli mu emeryturę o 500 zł 2300 zł dostał podwyżki na deputat węglowy dla kolejarzy ,oraz 13 emeryturę . Ale jak spytałem ile zdrożała żywność ,prąd ,czynsz ,to powiedział ,że nie chodzi do sklepu .
~~Stasiek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Willa plus napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z emerytem kolejarzem który twierdzi ,że tak jest mu dobrze ,że nigdy tyle nie dostał ,twierdzi ,że podnieśli mu emeryturę o 500 zł 2300 zł dostał podwyżki na deputat węglowy dla kolejarzy ,oraz 13 emeryturę . Ale jak spytałem ile zdrożała żywność ,prąd ,czynsz ,to powiedział ,że nie chodzi do sklepu .
Ty do pana Tuska idź i siedź słuchaj klaskaj i dostaniesz mikrofon:) ..tylko nie pytaj pana........o nic..........najlepiej...........możesz zaprosić pana na kolację i podasz mu ceny w sklepie .......to go rajcuje
~~Stasiek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Willa plus napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z emerytem kolejarzem który twierdzi ,że tak jest mu dobrze ,że nigdy tyle nie dostał ,twierdzi ,że podnieśli mu emeryturę o 500 zł 2300 zł dostał podwyżki na deputat węglowy dla kolejarzy ,oraz 13 emeryturę . Ale jak spytałem ile zdrożała żywność ,prąd ,czynsz ,to powiedział ,że nie chodzi do sklepu .
Ty do pana Tuska idź i siedź słuchaj klaskaj i dostaniesz mikrofon:) ..tylko nie pytaj pana........o nic..........najlepiej...........możesz zaprosić pana na kolację i podasz mu ceny w sklepie .......to go rajcuje
~~Szmaragdowa Godecja napisał(a): "Panie Kaczyński, doprowadził pan do zahamowania rozwoju, do destabilizacji makroekonomicznej, do wzrostu nędzy i braku perspektyw rozwoju gospodarczego polskiej gospodarki. Takie jest podsumowanie rządów pana i pana akolitów"
Dalej Grabowski kolejny raz zwrócił się do prezesa PiS. "Panie Kaczyński, mówił pan 8 lat temu, że za pana rządów to 3 miliony ludzi będą wyjeżdżały co roku na wakacje do Egiptu. A pana doradca, ten gejzer intelektualny PiS-u Marek Suski, szef doradców politycznych premiera, mówił, że bardzo dobrze, że budujemy lotnisko w Radomiu, bo z Radomia będzie bliżej do Egiptu. Lotnisko właśnie teraz z pompą się uruchamiało, ale z trudnością przyciąga do siebie jakiekolwiek loty. Więc to jest podsumowanie czteroletnich rządów PiS-u w dziedzinie gospodarczej" – przekonuje ekonomista.