~~Amarantowy Sadziec napisał(a): ''Zaskoczyły mnie pewne metody działania tego pana, chociażby to, że przez dwa lata nagrywał ludzi z otoczenia. Do tego trzeba mieć pewne predyspozycje - mówił o działaniach Tomasza Mraza gość "Rozmów Gazeta.pl" Piotr Niemczyk.
W piątkowym wydaniu "Rozmów Gazeta.pl" gościem jest Piotr Niemczyk, były zastępca dyrektora Zarządu Wywiadu Urzędu Ochrony Państwa. Prowadząca wywiad Iwona Kutyna zapytała na początku wywiadu o zeznania i nagrania Tomasza Mraza i to, czy mógłby być agentem wewnątrz resortu sprawiedliwości. - Z pewnego punktu widzenia każdy może być agentem. Natomiast mnie zaskoczyły pewne metody działania tego pana, chociażby to, że przez dwa lata nagrywał ludzi z otoczenia. Do tego trzeba mieć pewne predyspozycje, więc to nie jest proste, że przez dwa lata się chodzi i nagrywa swoich kolegów - tak na temat Tomasza Mraza i jego nagrań mówił gość Iwony Kutyny. Niemczyk dodał, że "robił tak Zbigniew Ziobro", ale "on ma specjalne predyspozycje do tego".
nie wiem dlaczego żyjąc kiedyś w pewnej rzeczywistości dzisiaj może kogoś dziwić to co robił Mraz...
mnie nie dziwi a powód że się nie dziwię jest banalnie prosty...
Mraz widział jakie wałki tam odchodzą to się zabezpieczył, kto oglądał konferencję Zbynia "00" i jak próbował to zwalić na swoich zastępców? a tu (_!_) zimna, wyszło że, to On z żoną lody kręcili jedynie :) gdyby nie te nagrania to kto wie czy by na nagrywacza wszystkiego nie zwalili :)