Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ksiądz dostał upomnienie
~~Tomi niezalogowany
27 października 2017r. o 20:23
Polski ciemnogród... Czlowiek z pasja, co z tego, że w sułtannie? Banda cebulaków, ale minie jeszcze z 20 lat, nim to komunistyczne pokolenie sie troche wykruszy...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
27 października 2017r. o 20:38
~~Tomi napisał(a): Polski ciemnogród... Czlowiek z pasja, co z tego, że w sułtannie? Banda cebulaków, ale minie jeszcze z 20 lat, nim to komunistyczne pokolenie sie troche wykruszy...

jak bym słyszał komucha z lat 60/70... ta sama bolszewicka narracja, tyle ze tym razem "postęp" płynie z zachodu
2900
#falco nieaktywny
27 października 2017r. o 20:44
ja pierdzielę ...
szło ze wschodu było ''be'' idzie z zachodu też ''be ''
:)
o co ci więc chodzi ?

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Mama :) niezalogowany
27 października 2017r. o 20:54
Zamiast pisać na forum napiszcie do biskupa, niech przeczyta. Zbierzcie podpisy niech zobaczy ile ludzi broni księdza z pasją, księdza z ludzkim podejściem do wiernych a przede wszystkim do młodego pokolenia. On przyciąga do kościoła - nie odpycha. Te "zgorszone panie" kiedyś odejdą ...i puste ławki zostaną? Warto iść z duchem czasu, spróbować zmienić kościół, żeby dzieci szły do niego z radością, z chęcią, żeby wynosiły z niego wiedzę o Bogu a nie nudziły się na mszach. Żeby szły do tego kościoła z własnej a nie z przymuszonej woli, bo komunia za pasem albo bierzmowanie itd.
Ksiądz z Osiecznicy powinien dostać pochwałę za krzewienie w młodych pasji do sportu, do zdrowego trybu życia...Kulturystyka to pokaz rzeźby ciała, nie sutanny, taki sport, taki strój, tego wymaga i tak do tego podszedł ksiądz. A ze trochę "pokręcił" tym i owym? Mnie nie zgorszył :) Umie się bawić. Takie moje skromne zdanie.
~~RRR niezalogowany
27 października 2017r. o 21:22
~~Mama :) napisał(a): Zamiast pisać na forum napiszcie do biskupa, niech przeczyta. Zbierzcie podpisy niech zobaczy ile ludzi broni księdza z pasją, księdza z ludzkim podejściem do wiernych a przede wszystkim do młodego pokolenia. On przyciąga do kościoła - nie odpycha. Te "zgorszone panie" kiedyś odejdą ...i puste ławki zostaną? Warto iść z duchem czasu, spróbować zmienić kościół, żeby dzieci szły do niego z radością, z chęcią, żeby wynosiły z niego wiedzę o Bogu a nie nudziły się na mszach. Żeby szły do tego kościoła z własnej a nie z przymuszonej woli, bo komunia za pasem albo bierzmowanie itd.
Ksiądz z Osiecznicy powinien dostać pochwałę za krzewienie w młodych pasji do sportu, do zdrowego trybu życia...Kulturystyka to pokaz rzeźby ciała, nie sutanny, taki sport, taki strój, tego wymaga i tak do tego podszedł ksiądz. A ze trochę "pokręcił" tym i owym? Mnie nie zgorszył :) Umie się bawić. Takie moje skromne zdanie.

Wszystko się zgadza ,tylko ,ż e ksiądz nie jest od kręcenia "tym i owym".
14505
DP
27 października 2017r. o 21:30
hmm

łatwiej udawać kogoś kim się nie jest?
~~ niezalogowany
27 października 2017r. o 21:30
~~RRR napisał(a):
~~Mama :) napisał(a): Zamiast pisać na forum napiszcie do biskupa, niech przeczyta. Zbierzcie podpisy niech zobaczy ile ludzi broni księdza z pasją, księdza z ludzkim podejściem do wiernych a przede wszystkim do młodego pokolenia. On przyciąga do kościoła - nie odpycha. Te "zgorszone panie" kiedyś odejdą ...i puste ławki zostaną? Warto iść z duchem czasu, spróbować zmienić kościół, żeby dzieci szły do niego z radością, z chęcią, żeby wynosiły z niego wiedzę o Bogu a nie nudziły się na mszach. Żeby szły do tego kościoła z własnej a nie z przymuszonej woli, bo komunia za pasem albo bierzmowanie itd.

Przestań.....wyluzuj. Taka choreografia i tyle. Papież na nartach tez się wyginał i nikogo nie gorszył :) Noe zrobił nic nie stosownego. Lepszy sport niż granie w karty co wielu księży bardzo preferuje.
~~sowa niezalogowany
27 października 2017r. o 21:56
~~ napisał(a):
~~RRR napisał(a):

Przestań.....wyluzuj. Taka choreografia i tyle. Papież na nartach tez się wyginał i nikogo nie gorszył :) Noe zrobił nic nie stosownego. Lepszy sport niż granie w karty co wielu księży bardzo preferuje.

Papież nie kręcił kopulacyjnie doopą w samych gaciach publicznie, więc co ty porównujesz!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.