Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ksiądz dostał upomnienie
16565
#kalafior nieaktywny
27 października 2017r. o 19:16
Chory kraj!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
27 października 2017r. o 19:23
DP napisał(a):
falco napisał(a): nie ma wieści od pana biskupa ?
jakaś suspenza albo co ...;)
Lemańskiego udupili więc z takim jak ten mniejszy problem ...

cześć falco
i co tam?
fajnie że jest tyle pozytywnych wypowiedzi:)
nadzieja jest...

nadziej a jest zawsze :)
ale jak widzisz jest tu ktoś dla kogo mój antyklerykalizm a jednoczesne uznanie dla księdza jest nie tylko dziwne ale i niezrozumiałe ...
to jest właśnie oznaka ''tempoty''
nigdzie nie napisałem zle o księdzu który robi coś zgodnie z powołaniem ...
ale zawsze i wszędzie będę pisał zle o klechach w których widzę samo zło -od zboczeńców po oszustów i kłamców
dlaczego czepiają się tego księdza ale zamykają ''twarze'' kiedy pisze się o prawdziwych ''czarnych owcach '' w KK
to jest właśnie ich hipokryzja i obłuda ...
więc ''katole '' -''na kolana ''
:]

"bierz życie z każdym oddechem..."
14505
DP
27 października 2017r. o 19:37
czy wszyscy muszą wszystko rozumieć?
byłoby miło ale... niestety;)
2900
#falco nieaktywny
27 października 2017r. o 19:51
właśnie ...
a wiesz że prawie kończę książkę ?
i dzięki Ci za nią bo znowu wiem więcej niż wiedziałem ...
;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
14505
DP
27 października 2017r. o 19:54
falco napisał(a): właśnie ...
a wiesz że prawie kończę książkę ?
i dzięki Ci za nią bo znowu wiem więcej niż wiedziałem ...
;)

hmm
no i fajnie;)
~~Malkon niezalogowany
27 października 2017r. o 19:54
Najprawdopodobniej tych o" potężnych mieśniach piwnych" diabli biorą, że ktoś nie upodabnia się do nich. Z drugiej strony jak ktoś jest tylko w gatkach to trudno, nie zauważyć, że ma inne walory stanowiące o jego męskości. To, że publiczna tv nie była zainteresowana relacją z tych zawodów to nie wina proboszcza. Być może wówczas udzielałby on wywiadu " jedynej słusznej tv" i byłoby dobrze.
~~rysiu niezalogowany
27 października 2017r. o 19:57
Na pogrzebie mojego kolegi Tadeusz,który przyjmował księdza na kolędę , "Księdzu nie dziękuję On jako jedyny przyszedł Tu dla kasy i po kasę w 18 minut załatwił nie wiadoma co Co nie jest godne tego co głosi i uczy . Wam koledzy dziękuję wy przyszliście pożegnać kolegę przynosząc dla niego kwiaty znicze Dziękuję Ci Tadeusz ze byłeś,grałeś śpiewałeś ,bawiłeś się .. Chce sie zaśpiewać księdza do nie nie wolajcie Niech nie robi zbędnych szop ... !wy koledzy Mnie żegnajcie Umarł koleś umarł PAN . Dlatego przestałem chodzić do kościoła a modlitwe i rozmowę z Bogiem mam bez księdza !
~~rysiu niezalogowany
27 października 2017r. o 20:06
W oczy to powiedziałem księdzu na kolędzie że nie będzie mnie straszył nieodprawieniem mszy pogrzebowej mnie będzie rozliczał Bóg nie ON tym co chcieli by straszyc że pobiegnę po księdza !Mimo że opowiedziałem księdzu jak po modlitwie podczas wykonywania płaskorzeżby bratowa wykonującej w cudowny sposób pozbyła się guzów nowotworowych na piersi jakoś nie wykorzystal tego na kazaniu jak wiara czyni cuda !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza