Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ortodonta

~Staff niezalogowany
10 marca 2012r. o 8:54
tak, wracając do Maczki to ja też jej nie polecam, mialam u niej aparat ale teraz wada znowu zaczeła mi sie cofać, bylam w klinice we wroclawiu zaraz po skonczeniu noszenia aparatu i powiedzieli ze ten aparat powinien być inaczej zamontowany, pierscienie powinny być na innym zębie i masa innych rzeczy, a poza tym dziwne podejscie do pacjenta, strasznie nie mila, arogancka, i zalezy jej tylko na kasie, bo nawet pozniej zmieniła mi stawki za wizyty z 50zl na 80 za normalną i z 80 na 100zł za zmianę druta, a mialam aparat tylko na góre.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kot niezalogowany
10 marca 2012r. o 12:10
~a napisał(a): Witam, ja miesiąc temu założyłam aparat w Bolesławcu u Dr.kowalskiej-Lew, szczerze polecam. Mam przeźroczysty aparat (krzyształowy), przed założeniem: wywiad, zdjęcia, wyciski i co najważniejsze kosztorys leczenia. na którym wszystko jest napisane. Wiadomo czego można sie spodziewać. Jest to w pewnym sensie umową (podpisaną) więc nic w ciągu tych lat (2,5 roku) sie nie zmieni.
Ja polecam!!!

A jaki w sumie wyszedł Ci kosztorys leczenia?
~a niezalogowany
10 marca 2012r. o 16:29
koszt aparatu to 2500 za łuk, czyli prawie norma. a dalej to jakies pierścienie, koszty wizyt (wymiana drutów i gumek etc) 150 zł co 5-7 tygodni.
~ niezalogowany
10 marca 2012r. o 17:03
~a napisał(a): koszt aparatu to 2500 za łuk, czyli prawie norma. a dalej to jakies pierścienie, koszty wizyt (wymiana drutów i gumek etc) 150 zł co 5-7 tygodni.

Czyli za jeden aparat np. tylko na górę koszt wyniesie około 1250?
A pamietasz może ile płaci się za pierwszą wizytę, jeśli chodzi o przygotowanie sie do założenia aparatu?
2087
#Wikunia nieaktywny
10 marca 2012r. o 21:48
ja u Pani Nowak (przychodnia z tyłu placu zabaw na łukasiewicza) za pierwszą wizytę nie płaciłam nic, aparat stały na górę 1000zł, wizyty co ok miesiąc z podkręcaniem, wymianą drutów i gumek od 50-100 zł.
miła i kompleksowa obsługa

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
~a niezalogowany
10 marca 2012r. o 22:06
napisałam 2500 za łuk, czyli za cały aparat 5000 zł!
~~MartaK. niezalogowany
15 marca 2012r. o 18:59
Ja po zrobieniu rozenania lekarzy w naszym mieście, wtym na podstawie informacji na forum zdecydowałam się na dr Lew. Wcześniej też byłam na kosultacji u innych lekarzy, ale nie potrafili mnie przekonać, bo zawsze coś tam było trudne do przewidzenia, niewiadomo jak będzie, czy się da do końca zamknąc itd. U dr Lew, usłyszałam, że najlepsze będzie zastosowanie mikroimplantów ze względu na moją wadę. Trochę mnie to przeraziło, ale w końcu sięzdecydowałam i na prawdę po 2 miesiącach widać, jak moje zęby się "ruszyły". Aha, jeszcze jedno - ze względu na moją wadę i "potrzebne siły" pani dr doradziła aparat metalowy, chociaż chciałam estetyczny. W zamian liczę na ładny efekt końcowy :)
~>>> niezalogowany
3 kwietnia 2012r. o 22:03
Czy ktoś się orientuje czy u dr Lew można rozłożyć płatność za cały aparat (jak wspomniano 5000zł) - na raty?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza