Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Premier Beata Szydło złożyła rezygnację
~~ niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 21:29
falco napisał(a): myślisz człowieku że to twoje pierdzielenie personalnie do mnie kierowane robi n mnie wrażenie?
a pisz sobie ...
moje ''insynuacje ''?

''Z nagrania wynika, że Morawiecki miał dobre kontakty także z innymi czołowymi politykami Platformy. Proponowano mu nawet wejście do ówczesnego rządu.

– … wczoraj dzwonił do mnie Fogelman [adwokat Lejb Fogelman, partner w międzynarodowej kancelarii prawnej Greenberg Traurig, specjalizujący się w doradztwie przy procesach prywatyzacyjnych – przyp. red.] – zagaja Jagiełło.

– Tak. Do mnie też – wtrąca Morawiecki.

– Mówi mi: „Słuchaj, ten twój przyjaciel z Walczącej [chodzi o Morawieckiego, który w latach 80. działał w Solidarności Walczącej założonej przez jego ojca Kornela...(...)''
(reszty sobie szukaj )
jeszcze raz ci powtarzam że nie masz najmniejszego prawa do określania tego jakim kto jest patriotą ?
to że ja piszę o Polsce ''ten kraj '' to tylko oznaka tego że Ojczyzna już dawno przestała się takimi jak ja i milionami innych się zajmować i dążyć do tego by mnie jako jej obywatelowi żyło się spokojnie i dostatnio ...
skutecznie mnie tej nadziei pozbawiono po ''nocnej zmianie ''
kochasz ten kraj to kochaj ...mnie zostaw z tym co myślę i czuję bo taki ktoś jak ty nie masz na dokonanie zmiany we mnie najmniejszej nawet szansy ...

to że SEscobar czy ja piszemy otwarcie boli cię ?
czy nie to a prawda jaka się w tym przebija ...oczywiście zaprzeczysz ale czego można się spodziewać po zadeklarowanym pisowcu ...

czytałeś artykuł z wypowiedzią Ziemkiewicza?..Czytałeś wzmiankę o Rydzu Śmigłym ?

jak nie lubię tego dziennikarza to porównanie dzisiejszych ''władz pisowskich '' do Rydza niebywale trafne ...

a patriotyzmu ucz swoich kolesi z partii ,tych maszerujących w jeszcze - na-szczęście - ''brunatnych koszulach ''
marzy ci się pisowska ''kryształowa noc'' ?
pamiętaj że ten naród potrafi postawić ''kosy na sztorc ''
;)

Pisz jak chcesz, otwarcie, czy tez nie. Kogo to obchodzi. Wazne ze PIS rzadzi, a poparcie rosnie. Reszta sie nie liczy. Ty piszesz a nam poparcie rosnie, I oto chodzi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~falco niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 21:34
pierdzielenie gło_mby, mat_oły,idi_oci itd.
2900
#falco nieaktywny
8 grudnia 2017r. o 21:38
hahahaha
a teraz zacytuj swojaków ...
matole ...:]

"bierz życie z każdym oddechem..."
14240
M21W2
8 grudnia 2017r. o 21:39
falco napisał(a): myślisz człowieku że to twoje pierdzielenie personalnie do mnie kierowane robi n mnie wrażenie?
a pisz sobie ...
moje ''insynuacje ''?

''Z nagrania wynika, że Morawiecki miał dobre kontakty także z innymi czołowymi politykami Platformy. Proponowano mu nawet wejście do ówczesnego rządu.

– … wczoraj dzwonił do mnie Fogelman [adwokat Lejb Fogelman, partner w międzynarodowej kancelarii prawnej Greenberg Traurig, specjalizujący się w doradztwie przy procesach prywatyzacyjnych – przyp. red.] – zagaja Jagiełło.

– Tak. Do mnie też – wtrąca Morawiecki.

– Mówi mi: „Słuchaj, ten twój przyjaciel z Walczącej [chodzi o Morawieckiego, który w latach 80. działał w Solidarności Walczącej założonej przez jego ojca Kornela...(...)''
(reszty sobie szukaj )
jeszcze raz ci powtarzam że nie masz najmniejszego prawa do określania tego jakim kto jest patriotą ?
to że ja piszę o Polsce ''ten kraj '' to tylko oznaka tego że Ojczyzna już dawno przestała się takimi jak ja i milionami innych się zajmować i dążyć do tego by mnie jako jej obywatelowi żyło się spokojnie i dostatnio ...
skutecznie mnie tej nadziei pozbawiono po ''nocnej zmianie ''
kochasz ten kraj to kochaj ...mnie zostaw z tym co myślę i czuję bo taki ktoś jak ty nie masz na dokonanie zmiany we mnie najmniejszej nawet szansy ...

to że SEscobar czy ja piszemy otwarcie boli cię ?
czy nie to a prawda jaka się w tym przebija ...oczywiście zaprzeczysz ale czego można się spodziewać po zadeklarowanym pisowcu ...

czytałeś artykuł z wypowiedzią Ziemkiewicza?..Czytałeś wzmiankę o Rydzu Śmigłym ?

jak nie lubię tego dziennikarza to porównanie dzisiejszych ''władz pisowskich '' do Rydza niebywale trafne ...

a patriotyzmu ucz swoich kolesi z partii ,tych maszerujących w jeszcze - na-szczęście - ''brunatnych koszulach ''
marzy ci się pisowska ''kryształowa noc'' ?
pamiętaj że ten naród potrafi postawić ''kosy na sztorc ''
;)
- Nie przypominam sobie brudzia z Panem - z takimi nie pijam - Niech Pan żyje w swoim świecie nie szuka zwady nie będę komentował Pańskiego bełkotu Panie Ćwierć -inteligent - dobrej nocy i dużo zdrowia bo nerwy Panu puszczają a to zła oznaka - pozdrawiam i dziękuję za miłą konwersację .
~~falco niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 21:40
hałhałhałhał
~~ niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 21:40
falco napisał(a): hahahaha
a teraz zacytuj swojaków ...
matole ...:]

Bardzo mnie ciesza takie argumenty opozycji totalnej. Argumentu dalej w ten sposob.
2900
#falco nieaktywny
8 grudnia 2017r. o 21:43
ale dlaczego nie cytujesz swojaków ?
przypomnieć ci cos z dnia dzisiejszego?
''menda ''

ty możesz dopisać od siebie ''lewacka świnia'' a ja co odpowiem podobnie ...:)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 21:49
falco napisał(a): ale dlaczego nie cytujesz swojaków ?
przypomnieć ci cos z dnia dzisiejszego?
''menda ''

ty możesz dopisać od siebie ''lewacka świnia'' a ja co odpowiem podobnie ...:)

NIgdy w ten sposob do nikogo nie pisalem. W takim pisaniu to ty sie specjalizujesz, ale nie robisz postepow. Ciagle sie powtarzasz. Odpowiadaj jak chcesz. Nie ma to absolutnie zadnego znaczenia, Twoj styl i sposob wypowiedzi jest znany. Nie jest zadna nisepodzianka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza