~~ napisał(a):falco napisał(a): ...y ....
jak to jest że tak jazgotaliście o posłach po nagranych Sowy a teraz pozamykaliście mordy kiedy nie kto inny a Morawiecki też tam obecny i też tam nagrany został premierem ...
czy to nie on doradzał Tuskowi?...czy to nie on czasem siedział przy ''ośmiorniczkach ''? ;)
czy to nie on popierał i wychwalał posłów z ''peło''?
pieprzeni hipokryci ....hahaha
napiszcie coś co o tym myślicie ...a nie to ''mordy (''zdradzieckie '') w kubeł ...
jeszcze nie tak dawno pialiście z zachwytu nad tą ''premier'' pisząc że to najlepsza premier a teraz co?....okazało się że wcale nie ...
te tam ...M21 - nie pierdziel że nie ma ''państwa pis '' bo jest ...
nie ma tylko prawa i sprawiedliwości w tym państwie
ale ty i tak o tym nie napiszesz jak o wielu innych ''wałach '' w tej partii której jesteś klakierem ...
:]
A moze napiszesz co tez ten Morawiecki mowil spozywajac osmiorniczki. Mowil cos o panstwie teoretycznym, chu...j, dupa, i kamieni kupa. Mowil o podpaleniu budki strazniczej przy ambasadzie rosyjskiej. Napisz, ze to sa Jego slowa. NIe ma Panstwa PIS, jest Panstwo polskie.
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): :]
od linkowania to tu macie swoich ''fahowców'' i im to proponujcie ...
a może sami sobie poszukacie?...nie?
za trudne do ''przełknięcia''?...hahaha
emem napisał(a):Panie Emem ja Panu odpowiem bez ogródek - swoją odpowiedzią przekonał mnie Pan że jest PROWINCJONALNYM DZIENNIKARZYNĄ oto dowód.--"Premier Beata Szydło złozyła dymisję przed Komitetem Politycznym" - powiedziala rzecznik rzadu.M21W2 napisał(a): -Małomiasteczkowość ja osobiście uznałem że dotyczy Pana nie ze względu na pierwsze prawdziwe zdanie a komentarz do tego , jeszcze raz Panu przypomnę nie ma państwa PiS .
Nie ma panstwa PiS poki co. Nie ma tez juz jednego z najslabszych premierow - premier-marionetki B. Szydło. Dymisja stala sie faktem!
falco napisał(a): ty prawicowy ścierwojadzie ...
a gdzie ja napisałem że Morawiecki mówił cos o podpalaniu budki ...
chcesz poczytać o czym tam rozmawiał i z kim to zamiast pisać tu pisowskim ''slangiem '' poszukaj ...
a może zaraz zaczniesz wyć do adminów że falco cię obraża i pisze ''językiem nienawiści ''...hahaha