Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Premier Beata Szydło złożyła rezygnację
~~ niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 19:24
~~ napisał(a):
falco napisał(a): ...y ....
jak to jest że tak jazgotaliście o posłach po nagranych Sowy a teraz pozamykaliście mordy kiedy nie kto inny a Morawiecki też tam obecny i też tam nagrany został premierem ...
czy to nie on doradzał Tuskowi?...czy to nie on czasem siedział przy ''ośmiorniczkach ''? ;)
czy to nie on popierał i wychwalał posłów z ''peło''?

pieprzeni hipokryci ....hahaha
napiszcie coś co o tym myślicie ...a nie to ''mordy (''zdradzieckie '') w kubeł ...
jeszcze nie tak dawno pialiście z zachwytu nad tą ''premier'' pisząc że to najlepsza premier a teraz co?....okazało się że wcale nie ...
te tam ...M21 - nie pierdziel że nie ma ''państwa pis '' bo jest ...
nie ma tylko prawa i sprawiedliwości w tym państwie
ale ty i tak o tym nie napiszesz jak o wielu innych ''wałach '' w tej partii której jesteś klakierem ...
:]

A moze napiszesz co tez ten Morawiecki mowil spozywajac osmiorniczki. Mowil cos o panstwie teoretycznym, chu...j, dupa, i kamieni kupa. Mowil o podpaleniu budki strazniczej przy ambasadzie rosyjskiej. Napisz, ze to sa Jego slowa. NIe ma Panstwa PIS, jest Panstwo polskie.

falco jakim ty ...em jestes. Boże chroń od tego motłochu. Napisz nam co Morawiecki mówił , CZEKAMY i podaj lin tam gdzie tego posłuchać będzie można,

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
8 grudnia 2017r. o 20:03
:]
od linkowania to tu macie swoich ''fahowców'' i im to proponujcie ...
a może sami sobie poszukacie?...nie?
za trudne do ''przełknięcia''?...hahaha

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 20:09
falco napisał(a): :]
od linkowania to tu macie swoich ''fahowców'' i im to proponujcie ...
a może sami sobie poszukacie?...nie?
za trudne do ''przełknięcia''?...hahaha

tak myślałem że się wywiniesz propagndzisto Peowski. Jak cos piszesz to to udowodnij , sam tego wymagasz , to napisz mędo społeczna gdzie ten Morawiecki nawoływał do podpalenia budki. jesteś komunistycznym zakamuflowanym zdechłym robakiem , płaczącym za swoim idolem KRÓLEM EUROPY rudym hu......m

i czekamy wszyscy na ten dowód na to że Morawicki rozmawiał UB PO i wpirda....ł ośmiorniczki
2900
#falco nieaktywny
8 grudnia 2017r. o 20:18
ty prawicowy ścierwojadzie ...
a gdzie ja napisałem że Morawiecki mówił cos o podpalaniu budki ...

chcesz poczytać o czym tam rozmawiał i z kim to zamiast pisać tu pisowskim ''slangiem '' poszukaj ...

a może zaraz zaczniesz wyć do adminów że falco cię obraża i pisze ''językiem nienawiści ''...hahaha

14240
M21W2
8 grudnia 2017r. o 20:19
emem napisał(a):
M21W2 napisał(a): -Małomiasteczkowość ja osobiście uznałem że dotyczy Pana nie ze względu na pierwsze prawdziwe zdanie a komentarz do tego , jeszcze raz Panu przypomnę nie ma państwa PiS .

Nie ma panstwa PiS poki co. Nie ma tez juz jednego z najslabszych premierow - premier-marionetki B. Szydło. Dymisja stala sie faktem!
Panie Emem ja Panu odpowiem bez ogródek - swoją odpowiedzią przekonał mnie Pan że jest PROWINCJONALNYM DZIENNIKARZYNĄ oto dowód.--"Premier Beata Szydło złozyła dymisję przed Komitetem Politycznym" - powiedziala rzecznik rzadu.

Problem w tym, ze w Polsce - zgodnie z prawem - premier składa dymisje nie przed partia, ale przed Prezydentem RP. Takie jest wlasnie panstwo PiS.- Czy to nie Pan napisał , niech Pan nie naśladuje San Escobarów i jemu podobnych , niech Pan weźmie przykład z Ojca i zachowa choć pozory bezstronności , chyba czytelnicy mamy prawo oczekiwać tego od dziennikarzy .Jak się mylę to proszę napisać Bolec Info anty PiS wtedy żaden komentarz o państwie PiS nie Spotka się z moją krytyką .
2900
#falco nieaktywny
8 grudnia 2017r. o 20:27
nie pouczaj ani nie nauczaj bo sam człowieku nie jesteś obiektywny ...

naprawy zacznij od siebie bo twoja ''etyka '' ma sporo dziur ...hahaha

~~ niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 20:36
falco napisał(a): ty prawicowy ścierwojadzie ...
a gdzie ja napisałem że Morawiecki mówił cos o podpalaniu budki ...

chcesz poczytać o czym tam rozmawiał i z kim to zamiast pisać tu pisowskim ''slangiem '' poszukaj ...

a może zaraz zaczniesz wyć do adminów że falco cię obraża i pisze ''językiem nienawiści ''...hahaha

potrafisz kłamco tylko wyzywać i rzucać puste oszczerstwa
2900
#falco nieaktywny
8 grudnia 2017r. o 20:42
hahaha...tylko tyle?
to wy pisowskie -pozwól że zacytuję jednego z twoich kolesiów :) ''mendy'' łżecie nawet klęskę ''beci'' przekuwając w ''sukces ''

''Komendantowi każdy musi ustąpić, wiadomo, nawet najukochańsza matka narodu - to w chwili, gdy się okazało, że Jarosław Kaczyński jednak wcale premierem być nie musi, ale jednak Szydło być nim dłużej nie może, wszystkim poza ściśle wtajemniczonymi opadły ręce. To jak to tak: rano premier jest znakomita, i chcą ją odwołać podli ludzie tylko za to, że Polakom się dzięki niej żyje lepiej - a wieczorem odwołuje ją własna partia na rzecz młodego technokraty?

W opowieści, że teraz najważniejsza jest gospodarka i dlatego Morawiecki, nie wierzą chyba nawet ci, którzy je ludziom próbują wciskać. Może ktoś jeszcze pamięta, kto przez wiele lat, zanim "ałtsorsowano" Morawieckiego, był głównym specjalistą PiS od gospodarki, główną jego "gospodarczą twarzą"? Otóż posłanka Beata Szydło. Wtedy się znała, a teraz przestała?

Czytaj więcej na http://...reszty sobie poszukaj ...hahaha

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza