Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Premier Beata Szydło złożyła rezygnację
~~ niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 20:47
Nie żałuję Pani Premier chociaż bardzo "wyjątkowo" ją potraktowali.Jednak nie zapomnę jej nigdy!!! jak stanęła na tle upadłego zakładu w Nowej Soli i powiedziała, że Polska jest w ruinie. Moje osłupienie i żal nie mogą mi przejść do dzisiaj. Za niecałe pół roku wszystko zaczęło kwitnąć i płynąć mlekiem i miodem. Ciekawe!!! Może jakiś wujek nam zafundował jakąś kasę. Zwykła propaganda i wstyd.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 20:47
Nie żałuję Pani Premier chociaż bardzo "wyjątkowo" ją potraktowali.Jednak nie zapomnę jej nigdy!!! jak stanęła na tle upadłego zakładu w Nowej Soli i powiedziała, że Polska jest w ruinie. Moje osłupienie i żal nie mogą mi przejść do dzisiaj. Za niecałe pół roku wszystko zaczęło kwitnąć i płynąć mlekiem i miodem. Ciekawe!!! Może jakiś wujek nam zafundował jakąś kasę. Zwykła propaganda i wstyd.
~~ niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 20:49
dajcie już sobie spokój z tym falco
pomerdało mu się w główce
~~- niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 20:51
Http://Deutsche.com
14240
M21W2
8 grudnia 2017r. o 20:58
falco napisał(a): ...y ....
jak to jest że tak jazgotaliście o posłach po nagranych Sowy a teraz pozamykaliście mordy kiedy nie kto inny a Morawiecki też tam obecny i też tam nagrany został premierem ...
czy to nie on doradzał Tuskowi?...czy to nie on czasem siedział przy ''ośmiorniczkach ''? ;)
czy to nie on popierał i wychwalał posłów z ''peło''?

pieprzeni hipokryci ....hahaha
napiszcie coś co o tym myślicie ...a nie to ''mordy (''zdradzieckie '') w kubeł ...
jeszcze nie tak dawno pialiście z zachwytu nad tą ''premier'' pisząc że to najlepsza premier a teraz co?....okazało się że wcale nie ...
te tam ...M21 - nie pierdziel że nie ma ''państwa pis '' bo jest ...
nie ma tylko prawa i sprawiedliwości w tym państwie
ale ty i tak o tym nie napiszesz jak o wielu innych ''wałach '' w tej partii której jesteś klakierem ...
:]
Pan Panie Falco uwielbia półprawdy - doradcą Tuska Morawiecki i owszem był , nie ma Pan żadnych dowodów że z ludźmi Tuska u Sowy zajadał ośmiorniczki , wije się Pan jak piskorz w soli aby podtrzymać swoje insynuacje . Dla mnie pociągnięcie PiS-u z wymianą Premiera jest sporym zaskoczeniem , po prostu nie wierzyłem że tak dobry Premier za jaką nadal uważam Beatę Szydło zostanie zmieniony , z oceną tego faktu poczekam . Mam nadzieję że wiedzieli co robią ja w tej chwili przyznam czuję niesmak . Jeszcze raz- nie ma państwa PiS , nie było Państwa PO , jest moja Ojczyzna POLSKA - Rzeczpospolita Polska . To Pan I San Escobar nie wiecie który kraj jest waszą Ojczyzną , jak trzeba nisko upaść aby Polak o Polsce pisał - w tym państwie - czy jest prawo - jest - czy jest sprawiedliwość - nie -jest rząd który do tego dąży i mam nadzieje że tak się stanie .

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 21:16
falco napisał(a): :]
od linkowania to tu macie swoich ''fahowców'' i im to proponujcie ...
a może sami sobie poszukacie?...nie?
za trudne do ''przełknięcia''?...hahaha

Ty tego nie mozesz przelknac, bo nie mozesz podac linka.
~~ niezalogowany
8 grudnia 2017r. o 21:18
falco napisał(a): hahaha...tylko tyle?
to wy pisowskie -pozwól że zacytuję jednego z twoich kolesiów :) ''mendy'' łżecie nawet klęskę ''beci'' przekuwając w ''sukces ''

''Komendantowi każdy musi ustąpić, wiadomo, nawet najukochańsza matka narodu - to w chwili, gdy się okazało, że Jarosław Kaczyński jednak wcale premierem być nie musi, ale jednak Szydło być nim dłużej nie może, wszystkim poza ściśle wtajemniczonymi opadły ręce. To jak to tak: rano premier jest znakomita, i chcą ją odwołać podli ludzie tylko za to, że Polakom się dzięki niej żyje lepiej - a wieczorem odwołuje ją własna partia na rzecz młodego technokraty?

W opowieści, że teraz najważniejsza jest gospodarka i dlatego Morawiecki, nie wierzą chyba nawet ci, którzy je ludziom próbują wciskać. Może ktoś jeszcze pamięta, kto przez wiele lat, zanim "ałtsorsowano" Morawieckiego, był głównym specjalistą PiS od gospodarki, główną jego "gospodarczą twarzą"? Otóż posłanka Beata Szydło. Wtedy się znała, a teraz przestała?

Czytaj więcej na http://...reszty sobie poszukaj ...hahaha

Widac, ze PIS ma dluga lawke specjalistow. Opozycja totalna ma specjalistow od ulicy i zagranicy.
2900
#falco nieaktywny
8 grudnia 2017r. o 21:22
myślisz człowieku że to twoje pierdzielenie personalnie do mnie kierowane robi n mnie wrażenie?
a pisz sobie ...
moje ''insynuacje ''?

''Z nagrania wynika, że Morawiecki miał dobre kontakty także z innymi czołowymi politykami Platformy. Proponowano mu nawet wejście do ówczesnego rządu.

– … wczoraj dzwonił do mnie Fogelman [adwokat Lejb Fogelman, partner w międzynarodowej kancelarii prawnej Greenberg Traurig, specjalizujący się w doradztwie przy procesach prywatyzacyjnych – przyp. red.] – zagaja Jagiełło.

– Tak. Do mnie też – wtrąca Morawiecki.

– Mówi mi: „Słuchaj, ten twój przyjaciel z Walczącej [chodzi o Morawieckiego, który w latach 80. działał w Solidarności Walczącej założonej przez jego ojca Kornela...(...)''
(reszty sobie szukaj )
jeszcze raz ci powtarzam że nie masz najmniejszego prawa do określania tego jakim kto jest patriotą ?
to że ja piszę o Polsce ''ten kraj '' to tylko oznaka tego że Ojczyzna już dawno przestała się takimi jak ja i milionami innych się zajmować i dążyć do tego by mnie jako jej obywatelowi żyło się spokojnie i dostatnio ...
skutecznie mnie tej nadziei pozbawiono po ''nocnej zmianie ''
kochasz ten kraj to kochaj ...mnie zostaw z tym co myślę i czuję bo taki ktoś jak ty nie masz na dokonanie zmiany we mnie najmniejszej nawet szansy ...

to że SEscobar czy ja piszemy otwarcie boli cię ?
czy nie to a prawda jaka się w tym przebija ...oczywiście zaprzeczysz ale czego można się spodziewać po zadeklarowanym pisowcu ...

czytałeś artykuł z wypowiedzią Ziemkiewicza?..Czytałeś wzmiankę o Rydzu Śmigłym ?

jak nie lubię tego dziennikarza to porównanie dzisiejszych ''władz pisowskich '' do Rydza niebywale trafne ...

a patriotyzmu ucz swoich kolesi z partii ,tych maszerujących w jeszcze - na-szczęście - ''brunatnych koszulach ''
marzy ci się pisowska ''kryształowa noc'' ?
pamiętaj że ten naród potrafi postawić ''kosy na sztorc ''
;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza