~~Srebrzystoczarna Calibrachoa napisał(a):nareszcie ktoś normalny na tym portalu,a;e nie dotrzesz do tej ciemnej masy próbuje od 2 lat i nic nie rozumieją że rakiety nie wylatują poza stratosfere i że nie ma satelit.mir.ko napisał(a): Skoro nie mozna wysłać nic na orbite (kabriolet leci dalej) to jak odbieram polsat talerzem ? I gps telefonem ? Z czajnika ? Hahaha
W tym czasie spadłem z sofy i trafiłem na ścianę. Cos takiego !Dopisane 10.02.2018r. o godz. 14:59:Zdjecia googlemap to tez klamstwo?
wyczuwam cynizm w pytaniach, wynikający z góry przyjętych pewników propagowanych przez media głównego ścieku, ale chwała ci za zadawanie pytań...tyle, że na zadawaniu pytań poprzestają dzieci, dorośli, jeśli chcą dotrzeć do informacji i faktów, muszą przeprowadzić śledztwo. ale postaram się pomóc - jak wykonywane były mapy przed dobą internetu? czy zdjęcia lotnicze wykonywane z wysokości kilkuset metrów do kilku kilometrów nie są dokładniejsze, niż z potencjalnie kilkuset kilometrów? jaka jest granica widoczności w atmosferze?
dlaczego GPS miałoby się różnic od TV z talerza? skoro i jedno i drugie to fale radiowe i są emitowane za pomocą masztów przekaźnikowych, nie potrzeba do tych celów nieistniejących kosmicznych technologii.
mir.ko napisał(a): Skoro nie mozna wysłać nic na orbite (kabriolet leci dalej) to jak odbieram polsat talerzem ? I gps telefonemjakbyś miał mózg to byś się zastanowił dlaczego antena jest ustawiona w stronę czech południa?(na kuli ziemskiej jest to większa odległość do nieba)niż w stronę północną (bliżej do nieba)a tak na prawdę tj ustawiona na naziemny przekażnik w Snieżnych Kotłach lub Nowej Karczmie(stoi przy drodze potężny widoczny gołym okiem satelita GPS)
klucznick napisał(a):a jak na niego wleziesz to zobaczysz ten kabriolet co to po niebie lata,ja jak się Qrwa whiski napije to też widzę latające różne rzeczy,ostatni nawet siekiere lecącą widziałem.Mam realne zdjęcia z hiszpani gdzie chmury są za słońcem ,jak to wytłumaczysz?latający kabriolecie.mir.ko napisał(a): Skoro nie mozna wysłać nic na orbite (kabriolet leci dalej) to jak odbieram polsat talerzem ? I gps telefonemjakbyś miał mózg to byś się zastanowił dlaczego antena jest ustawiona w stronę czech południa?(na kuli ziemskiej jest to większa odległość do nieba)niż w stronę północną (bliżej do nieba)a tak na prawdę tj ustawiona na naziemny przekażnik w Snieżnych Kotłach lub Nowej Karczmie(stoi przy drodze potężny widoczny gołym okiem satelita GPS)
klucznick napisał(a):mir.ko napisał(a): Skoro nie mozna wysłać nic na orbite (kabriolet leci dalej) to jak odbieram polsat talerzem ? I gps telefonemjakbyś miał mózg to byś się zastanowił dlaczego antena jest ustawiona w stronę czech południa?(na kuli ziemskiej jest to większa odległość do nieba)niż w stronę północną (bliżej do nieba)a tak na prawdę tj ustawiona na naziemny przekażnik w Snieżnych Kotłach lub Nowej Karczmie(stoi przy drodze potężny widoczny gołym okiem satelita GPS)
klucznick napisał(a):mir.ko napisał(a): Skoro nie mozna wysłać nic na orbite (kabriolet leci dalej) to jak odbieram polsat talerzem ? I gps telefonemjakbyś miał mózg to byś się zastanowił dlaczego antena jest ustawiona w stronę czech południa?(na kuli ziemskiej jest to większa odległość do nieba)niż w stronę północną (bliżej do nieba)a tak na prawdę tj ustawiona na naziemny przekażnik w Snieżnych Kotłach lub Nowej Karczmie(stoi przy drodze potężny widoczny gołym okiem satelita GPS)
~~Płowa Abelia napisał(a):ja to wiem ,ale tłumaczyłem to baranowi co to jeszcze w satelity wierzy i petardy wielkości rakiety.dlatego musiałem użyć słowa kuli bo by nie zrozumiał co się do niego pisze.klucznick napisał(a):mir.ko napisał(a): Skoro nie mozna wysłać nic na orbite (kabriolet leci dalej) to jak odbieram polsat talerzem ? I gps telefonemjakbyś miał mózg to byś się zastanowił dlaczego antena jest ustawiona w stronę czech południa?(na kuli ziemskiej jest to większa odległość do nieba)niż w stronę północną (bliżej do nieba)a tak na prawdę tj ustawiona na naziemny przekażnik w Snieżnych Kotłach lub Nowej Karczmie(stoi przy drodze potężny widoczny gołym okiem satelita GPS)
Co ty wypisujesz za głupoty. Jakiej kuli ziemskiej? . Ziemia jest plaska! Mnóstwo dowodów w internecie.
Poczytaj sobie, to będziesz wiedział.
http://zbawienie.com/plaska-ziemia.htm