~~Liliowoniebieska Smagliczka niezalogowany 21 lutego 2018r. o 19:00
Bo myślałam że jeszcze mam umowę, albo wiedziałam że nie mam umowy, już tak robiłam wcześniej w innych zakładach ale zawsze płacili, do takich rzeczy się przyznajecie jeszcze przed kamerą... Dały się wrobić na pracę bez umowy i jeszcze że niewinne.
~~Gołębi Ambrowiec niezalogowany 21 lutego 2018r. o 19:07
Zapewne nie chciały umowy bo brały jakies zasiłki albo komornik ganiał a jak zostały zwolnione to jakie one poszkodowane. ta jedna " kiedys juz pracowałam bez umowy ale zawsze było dobrze" hahahah wiec pewnie i tutaj nie chciała umowy
~Błękitnozielona Miodunka niezalogowany 21 lutego 2018r. o 19:10
Ludzie opamiętajcie się!Życie prywatne tych osób to ich sprawa!!! Przestańcie czyjeś osobiste rzeczy wyciągać na forum.
Przedsiebiorcy w tym kraju lekko nie mają ale to nie znaczy, że można ludzi traktować jak śmieci!Nie można się godzić na takie poniżanie, wyzywanie i zmianę warunków pracy co chwila!Kto tam pracował to wie.Nie tylko zbieraczki szybko odchodziły z tego miejsca!!!
~~Kirowa Kokoryczka niezalogowany 21 lutego 2018r. o 19:16
I dobrze ze ja wyrzucił skoro sie awanturowała, 17;00 to 17:00 zryte babsko. Ma szczeście ze to nie Texas bo tam za wtargniecie na posesje bez umówienia grozi juz nie wyjściem
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.