Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poważny konflikt w pieczarkarni
3244
#polak nieaktywny
21 lutego 2018r. o 19:19
~~Kirowa Kokoryczka napisał(a): I dobrze ze ja wyrzucił skoro sie awanturowała, 17;00 to 17:00 zryte babsko. Ma szczeście ze to nie Texas bo tam za wtargniecie na posesje bez umówienia grozi juz nie wyjściem

Nie wypada tak pisać. Be! Tak się również nie dyskutuje na normalnym poziomie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudozłota Róża niezalogowany
21 lutego 2018r. o 19:24
Pracowałam jakiś czas w pieczarkarni. Praca jak praca, nigdzie lekko nie ma natomiast szef bardzo ok nigdy nie słyszałam zeby do kogoś krzyczał czy wyzywał- nie wymyslajcie! Po jakimś czasie znalazłam lepsza prace i normalnie w zgodzie odeszłam z firmy. Bardzo fajny szef rozliczył się i podziekował za prace. Gdzy przyszłam po wypłate dał mi jescze 200zł premi gdzie wcale tego nie musiał robic bo wiedział ze juz nie bede pracowała. Wiec przestańcie opowiadac takie bzdury!!!!! Wstyd że pochodze z gromadki
3244
#polak nieaktywny
21 lutego 2018r. o 19:29
Mam jeszcze dwa pytania i kończę dyskusję na dzisiaj Kogo bardziej gryzie sumienie pracodawcę czy byli pracownicy? Jak myślicie?
~~Poziomkowa Surfinia niezalogowany
21 lutego 2018r. o 19:41
bez dyskusyjnie wstretne baby chciały zgruzować przeciębiorce. Skoro tak źle i nie ma umów i nie płaci to dziwne że tylko pare bab odeszło sieje szum a reszta normalnie pracuje. Widac nawet na filmiku ze to nie oszuści. To że nie dał sobie wejśc na głowe jest jak by oczywiste, biznes jest biznes nie pasuje ci praca to odejdz nikt na siłe nikogo nie trzyma " zniewolnika nie ma pracownika" sumnienie teraz je męczy i w odwecie i akcie desperacji próbują właścicielowi zrobić kolo ogona. Szkoda ze media z takiego czegoś maja pożywke.
~~Ognistoczerwone Przymiotno niezalogowany
21 lutego 2018r. o 19:45
nooo rece opadaja kobieta mówi ze zarabiała 3200zł i jej źle hahaha niech idzie do Badera albo nowego centrum logistycznego to zobaczy co to jest malo. 3200zł jak dostane to skladam jutro podanie w tej pieczarkarni o przyjecie.
~~Ceglastoróżowy Szczawik niezalogowany
21 lutego 2018r. o 19:51
~~Rudozłota Róża napisał(a): Pracowałam jakiś czas w pieczarkarni. Praca jak praca, nigdzie lekko nie ma natomiast szef bardzo ok nigdy nie słyszałam zeby do kogoś krzyczał czy wyzywał- nie wymyslajcie! Po jakimś czasie znalazłam lepsza prace i normalnie w zgodzie odeszłam z firmy. Bardzo fajny szef rozliczył się i podziekował za prace. Gdzy przyszłam po wypłate dał mi jescze 200zł premi gdzie wcale tego nie musiał robic bo wiedział ze juz nie bede pracowała. Wiec przestańcie opowiadac takie bzdury!!!!! Wstyd że pochodze z gromadki

no wstyd dla Gromadki że z tamtąd pochodzisz . Żenada człowieku Żenada
powiedz za co ta premia 200 zł. jeszcze na koniec
mam pewne podejrzenia :)
wyprowadz mnie z błedu :)
~Złocistozielony Winnik niezalogowany
21 lutego 2018r. o 20:48
Czyzby ,pan prezes sam sobie pisal ,pozytywne komentarze????A obrazanie ludzi ze wzgledu na urode ,to juz ponizej pasa .
3244
#polak nieaktywny
21 lutego 2018r. o 20:51
~Złocistozielony Winnik napisał(a): Czyzby ,pan prezes sam sobie pisal ,pozytywne komentarze????A obrazanie ludzi ze wzgledu na urode ,to juz ponizej pasa .

Też mi się tak wydaje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.