~~Czarnofioletowy Cedr napisał(a):~~Jasnoniebieski Dzwonek napisał(a):~~Ultramarynowa Azalia napisał(a):~~Alabastrowy Kielichowiec napisał(a):~~Iliowobłękitny Cypryśnik napisał(a): Chyba to wielka tajemnicą jest, czego uczy. A miało być tak otwarcie, rozmowy z mieszkańcami .....
Żadna tajemnica Śpiewu WFu i Religii .
No to podstawy do burmistrzowania są :D
No właśnie. Nie mam doświadczenia w wyprzedaży mienia gminnego,, zatrudniania kolesi, chaotycznego robienia inwestycji pod wybory lub głosy.
a poza tym spoko.
"nie mam" czyli pojawiła się kandydatka :D
~~Czarnofioletowy Cedr napisał(a): Czemu Pani boi się zalogować i pisać pod swoim nazwiskiem ?
~~Czarnofioletowy Bratek napisał(a): Ja nie staram się o publiczne stanowisko. Co zawsze będzie ukryta?
~~Jasnoniebieski Dzwonek napisał(a):~~Czarnofioletowy Bratek napisał(a): Ja nie staram się o publiczne stanowisko. Co zawsze będzie ukryta?
Jak to sie nie starasz. Oj starasz ty sie starasz. Judzisz Judaszu jak nic.
~~Czarnofioletowy Bratek napisał(a):~~Jasnoniebieski Dzwonek napisał(a):~~Czarnofioletowy Bratek napisał(a): Ja nie staram się o publiczne stanowisko. Co zawsze będzie ukryta?
Jak to sie nie starasz. Oj starasz ty sie starasz. Judzisz Judaszu jak nic.
Następny co widzi burmistrza, ale to i tak awans bo wcześniej byłem czopkiem :D
Przegracie sami ze sobą swoim zachowaniem, a ta pani nawet się od tego nie odcina. Chciałem wysłuchać co ma do powiedzenia, a tak ma jeden głos mniej. Dobranoc