~~Ciemnofioletowy Driakiew napisał(a):~~Kasztanowatoczerwona Fuksja napisał(a):~~Szarawozielona Portulaka napisał(a):~~Jasnoniebieski Dzwonek napisał(a):~~Czerwonopomarańczowy Brokuł napisał(a): Jak tam? Co nowego? Ktoś wam w nocy nie pogniótł jakiejś trawki, albo może macie jeszcze inną mega aferę ? :D
Dobrze dobrze. takimi pierdołami podbijasz temat kobieto z Milikowa. Dzięki temu można czytać wasze wypociny i ludzie widzą wasza butę i chamstwo.
Możecie napisać do "trudnych spraw" zrobią specjalny odcinek o waszych problemach i o tym że wszędzie widzicie Burmistrza i innych :D
Może zrobią film o podeptanej trawie, zarośniętym znaku, odpadającym tynku :D
Bardzo chętnie obejrzał bym taki film jeszcze mogli by dodać sprzedaż działek za 10 tys ,sprzedaż Szkoły w Parzycach z hektarową piękną działką za 130 tys .oraz boisko w Zebrzydowej które jest w części własnością Nadleśnictwa i nikt o tym nie wiedział .
No faktycznie zapomniałem o szkole, a to mój drugi ulubiony skecz, jak ktoś dawał milion cebulionów , a oni sprzedali taniej :D .
Noi jeszcze te działki sprzedane tanio, czemu nie przebiliście na przetargu np o tys zł? Tyle kasy byście zarobili :D Podobno zgłoszone to było do prokuratory, ktoś został skazany, siedzi? :D
~~Zielonkawy Winnik napisał(a):~~Ciemnofioletowy Driakiew napisał(a):~~Kasztanowatoczerwona Fuksja napisał(a):~~Szarawozielona Portulaka napisał(a):~~Jasnoniebieski Dzwonek napisał(a):~~Czerwonopomarańczowy Brokuł napisał(a): Jak tam? Co nowego? Ktoś wam w nocy nie pogniótł jakiejś trawki, albo może macie jeszcze inną mega aferę ? :D
Dobrze dobrze. takimi pierdołami podbijasz temat kobieto z Milikowa. Dzięki temu można czytać wasze wypociny i ludzie widzą wasza butę i chamstwo.
Możecie napisać do "trudnych spraw" zrobią specjalny odcinek o waszych problemach i o tym że wszędzie widzicie Burmistrza i innych :D
Bardzo chętnie obejrzał bym taki film jeszcze mogli by dodać sprzedaż działek za 10 tys ,sprzedaż Szkoły w Parzycach z hektarową piękną działką za 130 tys .oraz boisko w Zebrzydowej które jest w części własnością Nadleśnictwa i nikt o tym nie wiedział .
No faktycznie zapomniałem o szkole, a to mój drugi ulubiony skecz, jak ktoś dawał milion cebulionów , a oni sprzedali taniej :D .
Noi jeszcze te działki sprzedane tanio, czemu nie przebiliście na przetargu np o tys zł? Tyle kasy byście zarobili :D Podobno zgłoszone to było do prokuratory, ktoś został skazany, siedzi? :D
Istnieje takie powiedzenie: "Poznać głu....o po śmiechu jego" , a tu co rusz "uśmiech" od ucha do ucha.
Poza tym z jakiej choinki się urwałeś, że twoją walutą są "cebuliony", chyba z Burakowa ?
Jeszcze jedno: - Trochę powagi nad tym marnotrawstwem !
~~Słomkowy Miskant napisał(a):~~Zielonkawy Winnik napisał(a):~~Ciemnofioletowy Driakiew napisał(a):~~Kasztanowatoczerwona Fuksja napisał(a):~~Szarawozielona Portulaka napisał(a):~~Jasnoniebieski Dzwonek napisał(a):~~Czerwonopomarańczowy Brokuł napisał(a): Jak tam? Co nowego? Ktoś wam w nocy nie pogniótł jakiejś trawki, albo może macie jeszcze inną mega aferę ? :D
Istnieje takie powiedzenie: "Poznać głu....o po śmiechu jego" , a tu co rusz "uśmiech" od ucha do ucha.
Poza tym z jakiej choinki się urwałeś, że twoją walutą są "cebuliony", chyba z Burakowa ?
Jeszcze jedno: - Trochę powagi nad tym marnotrawstwem !
Śmiech to zdrowie, wyciągnijcie kije z ... i więcej luzu. Życie to nie tylko akcja "zostać burmistrzem"
~Żółtawozielony Ziarnopłon napisał(a): większość kobiet są dobrymi gospodarzami w nowogrodzcu jeszcze nie było kobiety czas zobaczyć mądrą ładną gospodarna uczciwą kobietę niż jakiegoś brzyda
~~Ultramarynowa Azalia napisał(a):~~Alabastrowy Kielichowiec napisał(a):~~Iliowobłękitny Cypryśnik napisał(a): Chyba to wielka tajemnicą jest, czego uczy. A miało być tak otwarcie, rozmowy z mieszkańcami .....
Żadna tajemnica Śpiewu WFu i Religii .
No to podstawy do burmistrzowania są :D
~~Jasnoniebieski Dzwonek napisał(a):~~Ultramarynowa Azalia napisał(a):~~Alabastrowy Kielichowiec napisał(a):~~Iliowobłękitny Cypryśnik napisał(a): Chyba to wielka tajemnicą jest, czego uczy. A miało być tak otwarcie, rozmowy z mieszkańcami .....
Żadna tajemnica Śpiewu WFu i Religii .
No to podstawy do burmistrzowania są :D
No właśnie. Nie mam doświadczenia w wyprzedaży mienia gminnego,, zatrudniania kolesi, chaotycznego robienia inwestycji pod wybory lub głosy.
a poza tym spoko.