Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Zielonkawy Winnik niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 16:56
~~Ciemnofioletowy Driakiew napisał(a):
~~Kasztanowatoczerwona Fuksja napisał(a):
~~Szarawozielona Portulaka napisał(a):
~~Jasnoniebieski Dzwonek napisał(a):
~~Czerwonopomarańczowy Brokuł napisał(a): Jak tam? Co nowego? Ktoś wam w nocy nie pogniótł jakiejś trawki, albo może macie jeszcze inną mega aferę ? :D

Dobrze dobrze. takimi pierdołami podbijasz temat kobieto z Milikowa. Dzięki temu można czytać wasze wypociny i ludzie widzą wasza butę i chamstwo.

Możecie napisać do "trudnych spraw" zrobią specjalny odcinek o waszych problemach i o tym że wszędzie widzicie Burmistrza i innych :D
Może zrobią film o podeptanej trawie, zarośniętym znaku, odpadającym tynku :D

Bardzo chętnie obejrzał bym taki film jeszcze mogli by dodać sprzedaż działek za 10 tys ,sprzedaż Szkoły w Parzycach z hektarową piękną działką za 130 tys .oraz boisko w Zebrzydowej które jest w części własnością Nadleśnictwa i nikt o tym nie wiedział .

No faktycznie zapomniałem o szkole, a to mój drugi ulubiony skecz, jak ktoś dawał milion cebulionów , a oni sprzedali taniej :D .
Noi jeszcze te działki sprzedane tanio, czemu nie przebiliście na przetargu np o tys zł? Tyle kasy byście zarobili :D Podobno zgłoszone to było do prokuratory, ktoś został skazany, siedzi? :D

Istnieje takie powiedzenie: "Poznać głu....o po śmiechu jego" , a tu co rusz "uśmiech" od ucha do ucha.
Poza tym z jakiej choinki się urwałeś, że twoją walutą są "cebuliony", chyba z Burakowa ?

Jeszcze jedno: - Trochę powagi nad tym marnotrawstwem !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Słomkowy Miskant niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 17:08
~~Zielonkawy Winnik napisał(a):
~~Czerwonopomarańczowy Brokuł napisał(a): Jak tam? Co nowego? Ktoś wam w nocy nie pogniótł jakiejś trawki, albo może macie jeszcze inną mega aferę ? :D

Dobrze dobrze. takimi pierdołami podbijasz temat kobieto z Milikowa. Dzięki temu można czytać wasze wypociny i ludzie widzą wasza butę i chamstwo.

Możecie napisać do "trudnych spraw" zrobią specjalny odcinek o waszych problemach i o tym że wszędzie widzicie Burmistrza i innych :D

Bardzo chętnie obejrzał bym taki film jeszcze mogli by dodać sprzedaż działek za 10 tys ,sprzedaż Szkoły w Parzycach z hektarową piękną działką za 130 tys .oraz boisko w Zebrzydowej które jest w części własnością Nadleśnictwa i nikt o tym nie wiedział .

No faktycznie zapomniałem o szkole, a to mój drugi ulubiony skecz, jak ktoś dawał milion cebulionów , a oni sprzedali taniej :D .
Noi jeszcze te działki sprzedane tanio, czemu nie przebiliście na przetargu np o tys zł? Tyle kasy byście zarobili :D Podobno zgłoszone to było do prokuratory, ktoś został skazany, siedzi? :D

Istnieje takie powiedzenie: "Poznać głu....o po śmiechu jego" , a tu co rusz "uśmiech" od ucha do ucha.
Poza tym z jakiej choinki się urwałeś, że twoją walutą są "cebuliony", chyba z Burakowa ?

Śmiech to zdrowie, wyciągnijcie kije z ... i więcej luzu. Życie to nie tylko akcja "zostać burmistrzem"
~~Zielonkawy Winnik niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 17:41
~~Słomkowy Miskant napisał(a):
~~Zielonkawy Winnik napisał(a):

Śmiech to zdrowie, wyciągnijcie kije z ... i więcej luzu. Życie to nie tylko akcja "zostać burmistrzem"

Czyli powiedzenie jest prawdziwe !
Rzecz w tym, żeby wiedzieć kiedy można "wrzucić na luz" , a nie "chichotać" z poważnych spraw.
~Żółtawozielony Ziarnopłon niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 17:44
większość kobiet są dobrymi gospodarzami w nowogrodzcu jeszcze nie było kobiety czas zobaczyć mądrą ładną gospodarna uczciwą kobietę niż jakiegoś brzyda
~~Liliowoniebieska Miodunka niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 18:02
~Żółtawozielony Ziarnopłon napisał(a): większość kobiet są dobrymi gospodarzami w nowogrodzcu jeszcze nie było kobiety czas zobaczyć mądrą ładną gospodarna uczciwą kobietę niż jakiegoś brzyda

Ty chyba z niemiec przyjechałeś, że ładnych kobiet nie widziałeś :D
~Żółtawozielony Ziarnopłon niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 19:46
ja ja naturlich schone frau
~~Jasnoniebieski Dzwonek niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 21:00
~~Ultramarynowa Azalia napisał(a):
~~Alabastrowy Kielichowiec napisał(a):
~~Iliowobłękitny Cypryśnik napisał(a): Chyba to wielka tajemnicą jest, czego uczy. A miało być tak otwarcie, rozmowy z mieszkańcami .....

Żadna tajemnica Śpiewu WFu i Religii .

No to podstawy do burmistrzowania są :D

No właśnie. Nie mam doświadczenia w wyprzedaży mienia gminnego,, zatrudniania kolesi, chaotycznego robienia inwestycji pod wybory lub głosy.

a poza tym spoko.
~~Czarnofioletowy Cedr niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 21:04
~~Ultramarynowa Azalia napisał(a):
~~Alabastrowy Kielichowiec napisał(a):
~~Iliowobłękitny Cypryśnik napisał(a): Chyba to wielka tajemnicą jest, czego uczy. A miało być tak otwarcie, rozmowy z mieszkańcami .....

Żadna tajemnica Śpiewu WFu i Religii .

No to podstawy do burmistrzowania są :D

No właśnie. Nie mam doświadczenia w wyprzedaży mienia gminnego,, zatrudniania kolesi, chaotycznego robienia inwestycji pod wybory lub głosy.

a poza tym spoko.

"nie mam" czyli pojawiła się kandydatka :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza