Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~Różowawy Kosmos niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 13:03
Dlaczego Pan/Pani mnie obraza?
Tylko zapytałam.
Chamstwo i brak kultury!
Takim ludziom dziekujemy.
Ps. Pani Joanno jeżeli z takim zapleczem startuje Pani na burmistrza to przegrana ma Pani w kieszeni.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jasnoniebieski Dzwonek niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 13:07
Strzelasz ślepakami. Ale to dobrze.
~~Jasnoniebieski Dzwonek niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 13:55
~Różowawy Kosmos napisał(a): Dlaczego Pan/Pani mnie obraza?
Tylko zapytałam.
Chamstwo i brak kultury!
Ps. Pani Joanno jeżeli z takim zapleczem startuje Pani na burmistrza to przegrana ma Pani w kieszeni.

Ty to nawet prowokować nie potrafisz. Nie mówiąc już o innych umiejętnościach w kierowaniu jednostką /ale to tylko do jesieni/.
~~Iliowobłękitny Cypryśnik niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 14:03
Chyba to wielka tajemnicą jest, czego uczy. A miało być tak otwarcie, rozmowy z mieszkańcami .....
~~Fioletowoczarna Goryczka niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 14:04
~~Jasnoniebieski Dzwonek napisał(a):
~Różowawy Kosmos napisał(a): Dlaczego Pan/Pani mnie obraza?
Tylko zapytałam.
Chamstwo i brak kultury!

Ty to nawet prowokować nie potrafisz. Nie mówiąc już o innych umiejętnościach w kierowaniu jednostką /ale to tylko do jesieni/.
Jak bardzo Was boli że Pani Joanna nie daje się sprowokować .Niech Pani robi swoje ma Pani duże poparcie Pani Joasiu.A Wy wszyscy którzy chcecie zakrzyczeć prawdę wyjdżcie do ludzi i posłuchajcie co o Was mówią.
~~Alabastrowy Kielichowiec niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 14:18
~~Iliowobłękitny Cypryśnik napisał(a): Chyba to wielka tajemnicą jest, czego uczy. A miało być tak otwarcie, rozmowy z mieszkańcami .....

Żadna tajemnica Śpiewu WFu i Religii .
~Pozłocista Rzeżucha niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 14:22
I przystosowania do życia w rodzinie :-)
~~Ultramarynowa Azalia niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 15:09
~~Alabastrowy Kielichowiec napisał(a):
~~Iliowobłękitny Cypryśnik napisał(a): Chyba to wielka tajemnicą jest, czego uczy. A miało być tak otwarcie, rozmowy z mieszkańcami .....

Żadna tajemnica Śpiewu WFu i Religii .

No to podstawy do burmistrzowania są :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza