Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~Ciemnożółta Runianka niezalogowany
28 kwietnia 2018r. o 20:15
Trzeba to rozumieć że ciągle pomowienia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Biała Fasola niezalogowany
28 kwietnia 2018r. o 20:23
~Ciemnożółta Runianka napisał(a): Trzeba to rozumieć że ciągle pomowienia

Czy wy zidiocieliście już do reszty z tymi pomówieniami? Jakieś 12 lat temu nawet nikt nawet nie używał takiego słowa. Ta chora moda przyszła wiadomo kiedy.

Gdyby była przejrzystość i jawność nie byłby pomówień. Najlepiej podajcie wszystkich do sądu za pomówienia. Mogą być niemowlęta też, bo może gaworzą też nie po słusznej linii.
~Wiśniowy Judaszowiec niezalogowany
28 kwietnia 2018r. o 20:43
poszkodowany napisz gdzie to było, jeżeli nie napiszesz to wiesz czyja wina
~~Pomarańczowy Klon niezalogowany
28 kwietnia 2018r. o 21:54
Ciężko zrozumieć dla czego faktura za naprawę trafiła do Urzędu Miejskiego w Nowogrodźcu.
Ja miałem szkodę i też Skodą . Zawiadomiłem Ubezpieczyciela o powstaniu szkody. Ten przysłał rzeczoznawcę i zapytał gdzie stawiam samochód , poinformowałem ,że do serwisu Skody. Zaprowadziłem auto, dostałem zastępcze. Po naprawie telefonicznie poproszono mnie o odbiór samochodu. Przy odbiorze dostałem kwit co wykonano. Ubezpieczyciel zapłacił serwisowi a ja nie musiałem nawet negocjować. Inna sprawa jest jak się robi na własną rękę to słyszałem ,że można na tym zarobić.
~~Indygowa Miesiącznica niezalogowany
29 kwietnia 2018r. o 14:14
Chcesz powiedzieć ze gmina robiła na własna rękę? Nie sądzę. Przeciez odczytano przeprosiny warsztatu na sesji w piątek. To jak na własna rękę. U Józka w stodole to nie było.

~Brunatnoczerwony Berberys niezalogowany
29 kwietnia 2018r. o 15:04
-
~~Zielonkawa Bazylia niezalogowany
29 kwietnia 2018r. o 21:19
~~Indygowa Miesiącznica napisał(a): Chcesz powiedzieć ze gmina robiła na własna rękę? Nie sądzę. Przeciez odczytano przeprosiny warsztatu na sesji w piątek. To jak na własna rękę. U Józka w stodole to nie było.

Dlaczego burmistrz nie przeprosił mieszkańców za swoje kłamstwa tylko odczytuje jakieś bzdurne pisemko właściciela warsztatu ,że portal bolec info opublikował zdjęcia rozbitego samochodu który jest własnością Gminy a nie prywatnym autem burmistrza .Relich musi odejść i to jak najszybciej ,Z tego co słyszę coraz więcej osób przejrzało na oczy i twierdzi ,że nie odda głosu na Relicha .
~~Zielonkawa Bazylia niezalogowany
29 kwietnia 2018r. o 21:55
~~Indygowa Miesiącznica napisał(a): Chcesz powiedzieć ze gmina robiła na własna rękę? Nie sądzę. Przeciez odczytano przeprosiny warsztatu na sesji w piątek. To jak na własna rękę. U Józka w stodole to nie było.

Za niewielkie uszkodzenia jak to określił burmistrz który nawet nie wezwał policji faktura na 16 700 zł na pewno nie była wystawiona jak to ironicznie piszesz przez Józka ze stodoły .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA BZ Academy zaprasza