Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~Czerwonobrązowy Kaczeniec niezalogowany
28 kwietnia 2018r. o 12:03
Klon tylko veto to takich zagadek
Normalny wie iz płaci ten kto zleca naprawę a później faktura do ubezpieczenia. Sprawcy plus za wynajem auta.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14593
#klucznick nieaktywny
28 kwietnia 2018r. o 12:43
~~Pomarańczowy Klon napisał(a): PANIE BURMISTRZU:

- DLA CZEGO FAKTURA Z TEGO "PRZEPRASZAJĄCEGO" WARSZTATU ZOSTAŁA WYSTAWIONA NA URZĄD MIEJSKI W NOWOGRODŹCU ?
- CZEMU I KOMU MA SŁUŻYĆ TO POKORNE OŚWIADCZENIE PRZEPRASZAJĄCE MECHANIKA ?
- DLA CZEGO TA NAPRAWA MIAŁA BYĆ TAJNA? SKORO FINANSE PUBLICZNE SĄ JAWNE ?
- KTO ZAPŁACIŁ PRAWIE 17 000 ZŁ. ZA NAPRAWĘ SŁUŻBOWEGO AUTA?
-CZY TO PRAWDA , ŻE Z JAKIEGOŚ POWODU - NAGLE BURMISTRZ NOWOGRODŹCA PRZEKAZUJE 10 000 ZŁ. NA SOR SZPITALA BOLESŁAWIECKIEGO ? CZY MA TO ZWIĄZEK Z TYM WYDARZENIEM DROGOWYM ?
- CO POWODUJE,ŻE JEST TYLE ZNAKÓW ZAPYTANIA WOKÓŁ ZWYKŁEJ PRACY URZĘDNIKÓW SAMORZĄDOWYCH ?
- CZY PRZEWODNICZĄCA RADY NA PRAWDĘ WIE CO ROBI I MA ROBIĆ ?

naprawa za 17 000 zł to chyba przewyszyło wartośc tej niemieckiek transfuzji motoryzacyjnej?zwanej skodą.
~Rudoczerwony Wyżlin niezalogowany
28 kwietnia 2018r. o 12:50
Faktura na urząd bo jest właścicielem a płatnikiem jest PZU, kazdy to wie ale jak fałszywie chce się opluc to takie głupoty się pieprzy
~~Rumiana Macierzanka niezalogowany
28 kwietnia 2018r. o 13:08
~Rudoczerwony Wyżlin napisał(a): Faktura na urząd bo jest właścicielem a płatnikiem jest PZU, kazdy to wie ale jak fałszywie chce się opluc to takie głupoty się pieprzy
Wiedzieliby jakby mózgi mieli.
~~Jasnoszara Poziomka niezalogowany
28 kwietnia 2018r. o 13:14
~Rudoczerwony Wyżlin napisał(a): Faktura na urząd bo jest właścicielem a płatnikiem jest PZU, kazdy to wie ale jak fałszywie chce się opluc to takie głupoty się pieprzy

Ja jak miałem szkodę gdzie sprawcą był inny kierowca to dostałem odszkodowanie natomiast żadnej faktury mi nikt na moje nazwisko nie wystawił tylko przelano mi pieniądze na moje konto z zakładu Ubezpieczeniowego sprawcy .Samochód rozbity na prawie 17 tys zł a o dziwo nawet nie sporządzono protokołu z policji .
~Czerwonobrązowy Kaczeniec niezalogowany
28 kwietnia 2018r. o 13:51
I Józek klepał auto w garażu?
~~Jasnoszara Poziomka niezalogowany
28 kwietnia 2018r. o 14:38
~Czerwonobrązowy Kaczeniec napisał(a): I Józek klepał auto w garażu?

Twoją starą .
~~Błękitnoszara Metasekwoja niezalogowany
28 kwietnia 2018r. o 16:26
~~Jasnoszara Poziomka napisał(a):

Ja jak miałem szkodę gdzie sprawcą był inny kierowca to dostałem odszkodowanie natomiast żadnej faktury mi nikt na moje nazwisko nie wystawił tylko przelano mi pieniądze na moje konto z zakładu Ubezpieczeniowego sprawcy .Samochód rozbity na prawie 17 tys zł a o dziwo nawet nie sporządzono protokołu z policji .

Ty to jesteś w ogóle:):):) Tępe po.. krec y wiedzą że gdzieś dzwoni, ale w którym kościele?

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza