~~Pomarańczowy Klon napisał(a): PANIE BURMISTRZU:naprawa za 17 000 zł to chyba przewyszyło wartośc tej niemieckiek transfuzji motoryzacyjnej?zwanej skodą.
- DLA CZEGO FAKTURA Z TEGO "PRZEPRASZAJĄCEGO" WARSZTATU ZOSTAŁA WYSTAWIONA NA URZĄD MIEJSKI W NOWOGRODŹCU ?
- CZEMU I KOMU MA SŁUŻYĆ TO POKORNE OŚWIADCZENIE PRZEPRASZAJĄCE MECHANIKA ?
- DLA CZEGO TA NAPRAWA MIAŁA BYĆ TAJNA? SKORO FINANSE PUBLICZNE SĄ JAWNE ?
- KTO ZAPŁACIŁ PRAWIE 17 000 ZŁ. ZA NAPRAWĘ SŁUŻBOWEGO AUTA?
-CZY TO PRAWDA , ŻE Z JAKIEGOŚ POWODU - NAGLE BURMISTRZ NOWOGRODŹCA PRZEKAZUJE 10 000 ZŁ. NA SOR SZPITALA BOLESŁAWIECKIEGO ? CZY MA TO ZWIĄZEK Z TYM WYDARZENIEM DROGOWYM ?
- CO POWODUJE,ŻE JEST TYLE ZNAKÓW ZAPYTANIA WOKÓŁ ZWYKŁEJ PRACY URZĘDNIKÓW SAMORZĄDOWYCH ?
- CZY PRZEWODNICZĄCA RADY NA PRAWDĘ WIE CO ROBI I MA ROBIĆ ?
~Rudoczerwony Wyżlin napisał(a): Faktura na urząd bo jest właścicielem a płatnikiem jest PZU, kazdy to wie ale jak fałszywie chce się opluc to takie głupoty się pieprzyWiedzieliby jakby mózgi mieli.
~Rudoczerwony Wyżlin napisał(a): Faktura na urząd bo jest właścicielem a płatnikiem jest PZU, kazdy to wie ale jak fałszywie chce się opluc to takie głupoty się pieprzy
~Czerwonobrązowy Kaczeniec napisał(a): I Józek klepał auto w garażu?
~~Jasnoszara Poziomka napisał(a):~Rudoczerwony Wyżlin napisał(a): Faktura na urząd bo jest właścicielem a płatnikiem jest PZU, kazdy to wie ale jak fałszywie chce się opluc to takie głupoty się pieprzy
Ja jak miałem szkodę gdzie sprawcą był inny kierowca to dostałem odszkodowanie natomiast żadnej faktury mi nikt na moje nazwisko nie wystawił tylko przelano mi pieniądze na moje konto z zakładu Ubezpieczeniowego sprawcy .Samochód rozbity na prawie 17 tys zł a o dziwo nawet nie sporządzono protokołu z policji .
Zastosowana autokorekta