Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Piotrowicz: Chcieli nam obrzydzić nasze państwo
~~Liliowoczerwona Liatra niezalogowany
13 maja 2018r. o 9:39
~~Mahoniowa Trytoma napisał(a): Nasze Państwo obrzydza nam PiS !!!
Ale nie da rady, naród zmiecie wkrótce tę sektę z politycznej mapy Polski.
Zegar już tyka !

A w jaki sposób obrzydza?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13 maja 2018r. o 9:42
emem napisał(a): Klucznik, ja dla swojego panstwa pracuej, odprowadzam podatki. I to juz jest wystarczajaco duzo, choc robie wiecej (np prowadze ten portal). Tych moich podatkow to panstwo jednak nie traktuje powaznie, bo zamiast likwidowac realne problemy rozdaje na lewo i prawo po 500

To wskazuj te realne problemy a nie zajmuj się pierdołami, a tak na marginesie przeszkadzają Ci programy socjalne?
14240
M21W2
13 maja 2018r. o 9:47
emem napisał(a): Mieczyk, podaj nazwiska skazanych za afery, ktore wymieniles. Nazwiska oszustow. Nie przypominam sobie, zeby ktokolwiek zostal oskarzony czy skazany, wiec afery o ktorych piszesz to tylko gadka Piotrowicza o 260mld, ktorych nigdy nie bylo. Nie lykaj takiej sciemy, bo zaprowadzi Cie to na manowce.
Politycy, ktorzy rzucaja oskarzenia, ze ktos cos ukradl, ze ktos cos oszukal, ale bez jakichkolwiek podstaw i dowodow powinni zniknac z polityki.

Co do amber gold to przeciez ludzie sami chodziki tam kupowac zloto wiedzac jakie jest ryzyko.
To co napisał emem pokazuje jaki niski poziom dziennikarstwa reprezentuje . Dziennikarz który nie wie o ponad dwudziestu osobach aresztowanych w aferze reprywatyzacyjnej , dziennikarz który nie wie ile osób aresztowano w aferze wyłudzania WAT , który nie wie że rolą rządzących jest aby nie powstawały takie twory jak Amber Gold powinien zniknąć z tego zawodu . Poziom polityków i dziennikarstwa sięga obecnie przysłowiowego bruku , Piotrowicz - PiS ,- Święcicki PO ,- emem - Bolec , - Michnik - Wyborcza to tylko nieliczne przykłady . Pańskie imię i nazwisko jest mi znane więc i ja się podpiszę - Lucjan Złotkowski .
13 maja 2018r. o 9:48
~Ciemnoróżowa Sasanka napisał(a): Wstyd mi za pisowców

A nie możesz się wstydzić po cichu?
13 maja 2018r. o 9:51
emem napisał(a): Enkiant, no widzisz, a Piotrowicz i jego koledzy zapowiadali zmiane, mowili ze bedzie inaczej a tymczasem te ich obietnice okazaly sie sciema. Jedyne co zrobili to wlaczyli program rozdawnictwa cudzych pieniedzy.

A Tusk i jego koledzy byli lepsi? a prawda byli - rozdawali sobie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 maja 2018r. o 9:51
japimacho napisał(a): Niestety na dzisiejsze spotkanie jest tylko jeden komentarz,

a naprawdę spodziewałem się więcej. Ale nasi dzisiejsi goście pokazali swoje prawdziwe oblicze. Tak , możecie mnie nazywać wariatem i oszołomem, ale Polska to również mój dom, nawet jeśli nie jestem ślepym wyznawcą POPisu. I mam prawo do własnych opinii. A dzisiejsze spotkanie pokazało mi tylko, ze mój kraj powoli staje się krajem zwykłych bezmózgich zombi, którzy są albo za Pisem albo za PO (wcześniej część z nich służyła sowietom, a teraz Brukseli). I nie można być normalnym Polakiem i każdy kto nie jest z nimi jest przeciwko nim (cholera, jeszcze widzę te twarze wykrzywione w takiej szczerej ludzkiej, bezinteresownej nienawiści) . Po prostu dzisiejsze spotkanie było skierowane do klakierów Pisu, za jakiś czas lizod..y PO zorganizują swoje spotkanie i będzie wszystko OK. Otóż nie będzie i nie jest OK i mam nadzieję, że kiedyś przegonimy tych wszystkich sługusów prezesów (Jarosławów, Grzesiów, Donaldów, czy też innych) i nastanie prawdziwa demokracja.

A i na koniec jeszcze małe prywatne wtrącenie.
Nie wiem Marcinie (emem), czy Twój tato był na tym spotkaniu jako osoba prywatna, czy jako dziennikarz. Ale podejrzewam raczej, że jako dziennikarz i niestety Jego protekcjonalny ton " idź pan stąd" niewiele ma wspólnego z dziennikarskim obiektywizmem. Te zachowanie, mowa ciała bardziej podchodziła mi pod psychofanatyka danej partii, w tym przypadku Pisu.

Jedyna sensowna relacja ze spotkania i równie sensowny komentarz. Myślę sobie , że żurnalisty z Bolca mogą się uczuć obiektywizmu od Kolegi Japimacho :)
Ale Maniek ma rację w tym względzie , że nie warto kruszyć kopi o politykę , niech błotem obrzucają się politycy , my zwyczajni ludzie olejmy ich. POPIS to dwie strony tego samego fałszywego medalu i co raz więcej Ludzi przeciera oczy ze zdumienia .

Miłej niedzieli Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13 maja 2018r. o 9:52
emem napisał(a): Mieczyk, czytanie z kartki, czyli brak umiejetnosci prezentacji to naprawde detal. Np. obecny premier takich umiejetnosci nie posiada. No ale mniejsza z tym. Dwa lata temu PiS mowil, ze wprowadzi zmiane. Zmiany nie ma - te same mechanizmy dzialaja np. brak kompetencji w spolkach i kolesiostwo, brak wizji oszczedzania a w zamian rozdawnictwo, pseudoreformy nic nie zmieniajace np. niby wyzsza kwota wolna od podatki czy nizszy cit, ktory dotyczy minimalnego % organizacji. Mialo sie cos zmienjc, mial byc nowy, lepszy styl polityki a tymczasem zmiany nje ma, jest ten sam balagan, tylko na wieksza skale.

I co proponujesz?
13 maja 2018r. o 10:06
~~Ciemnobursztynowy Miskant napisał(a):
~Złocista Pragnia napisał(a): Boli 500+,Boli jak są niedziele wolne. Boli jak robią wiele dla Polaków. A Wy macie prawo do swojego zdania, ale w większości przemawia w Was chamstwo, nie budująca krytyka. Czy dla dzieci 500 zł. to dużo. Uważam, że mało.Dlaczego mają nie mieć lepszych butów czy pojechać nad morze?

boli, że rozdają nie swoje lekka ręką, boli, że niedziele kiedy studenci mogli dorobić sa wolne, boli, że niedziele, są wolne z przymusu...nie ma przymusu pracy :) w żaden dzień, boli, że banda nieuków rządzi 40-to milionowym kraje a spora część nieuków ich popiera...

500 plus nie dla dzieci...bo to rodzice dysponują kasą...niekoniecznie na to co jest potrzebne...lepszy grat za 5.000 niż wymiana ogrzewania w domu :) bo władca "nigdy pustej kobiety" musi po browara "maszyną" zajechać...

rozdawnictwo poziom expert...

wiesz gdzie pójdzie to 550+ przy tych cenach :) ? na chleb, piwo i wachę do "maszyny"...

Ci ludzie pojęcia nie mają jak dobrze gospodarować kasą...premier-prezes jednego z najdroższych w obsłudze banków w Polsce...wyduszał kasę z klientów i wydusza ją dalej...

Ludzie inteligentni pragną stabilizacji. Ten rząd tego nie gwarantuje. Pisza ustawę na od. krec a potem ja na od. krec "usprawniają".

Niestety przy następnej recesji nie będzie "zielonej wyspy" bo przeżeracie to co powinno się inwestować...

kraj w ruinie to dopiero będzie...

ma być jak było czyli rządy POpapranców ? nie widzisz że ten wspaniały rząd nas okradał a na dodatek miał nas za głupków? I nigdy nie byliśmy zieloną wyspą - to było kolejne kłamstwo.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.