Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Piotrowicz: Chcieli nam obrzydzić nasze państwo
~~Żółtobrunatna Miesiącznica niezalogowany
13 maja 2018r. o 10:54
emem napisał(a): M21W2 nie obrazaj mnie, bo nie znasz mnie i nie masz do tego zadnego prawa. Wymyslone przez politykow afery to zwykla przestepczosc jaka wystepuje we wszystkich krajach. Oczywiscie mozna i nalezy z nia walczyc, ale poprzez zmiane przepisow. Przede wszystkim ich upraszczanje. Nie byloby wyludzen vat, gdyby nie bardzo skomplikowane przepisy stworzone przez sld, pis, po i psl na przestrzeni lat. Nie byloby optymalizacji podatkowych gdyby podatki byly proste i nizsze. Politycy wymyslaja afery na ich potrzebny - stad niby afera dot vat itd. Rownie dobrze moglbys powiedziec, ze w Polsce jest afera gwacicieli czy afera mordercow - bo takich przestepstw byly tez setki jesli nie tysiace. I tez moglbys powiedziec, ze to wina politykow i setki osob byly aresztowane czy nawet skazane. Tymczasem powtarzasz to co mowia politycy i ograniczasz sie do kilju tematow. Dlaczego nie oglosimy afery gwalcicieli i afery pijanych kierowcow. W dlugi weekend policja zlapala ich ponad 2500. Od dwoch lat rzadzi Ziobro a pijani kierowcu jak byli tak sa. Tysiace. Afera jak nic.Dopisane 13.05.2018r. o godz. 10:37:~Ciemnoturkusowa Jasnota, moze napisz kto jest moim mocodawca? :)
Albo nie - ja napisze - moim mocodawca jestem ja sam. Wiem, ze politykow to boli, bo nie moga wplynac na to, co my publikujemy tutaj na Bolec.Info.

I nigdy zaden polityk nie bedzie decydowal o tym, co bedzie publikowane na tym portalu.

M21W2 napisał prawdę, która do ciebie nie dociera. Masz klapy na oczach? Jako dziennikarz udajesz, że pewnych faktów nie ma. To jaki z ciebie dziennikarz? Ty masz wykształcenie dziennikarskie? Nazywanie ciebie dziennikarzem to przegięcie.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Liliowoczerwona Liatra niezalogowany
13 maja 2018r. o 11:01
emem napisał(a): M21W2 nie obrazaj mnie, bo nie znasz mnie i nie masz do tego zadnego prawa. Wymyslone przez politykow afery to zwykla przestepczosc jaka wystepuje we wszystkich krajach. Oczywiscie mozna i nalezy z nia walczyc, ale poprzez zmiane przepisow. Przede wszystkim ich upraszczanje. Nie byloby wyludzen vat, gdyby nie bardzo skomplikowane przepisy stworzone przez sld, pis, po i psl na przestrzeni lat. Nie byloby optymalizacji podatkowych gdyby podatki byly proste i nizsze. Politycy wymyslaja afery na ich potrzebny - stad niby afera dot vat itd. Rownie dobrze moglbys powiedziec, ze w Polsce jest afera gwacicieli czy afera mordercow - bo takich przestepstw byly tez setki jesli nie tysiace. I tez moglbys powiedziec, ze to wina politykow i setki osob byly aresztowane czy nawet skazane. Tymczasem powtarzasz to co mowia politycy i ograniczasz sie do kilju tematow. Dlaczego nie oglosimy afery gwalcicieli i afery pijanych kierowcow. W dlugi weekend policja zlapala ich ponad 2500. Od dwoch lat rzadzi Ziobro a pijani kierowcu jak byli tak sa. Tysiace. Afera jak nic.Dopisane 13.05.2018r. o godz. 10:37:~Ciemnoturkusowa Jasnota, moze napisz kto jest moim mocodawca? :)
Albo nie - ja napisze - moim mocodawca jestem ja sam. Wiem, ze politykow to boli, bo nie moga wplynac na to, co my publikujemy tutaj na Bolec.Info.

I nigdy zaden polityk nie bedzie decydowal o tym, co bedzie publikowane na tym portalu.

Oczywiście że są afery, były i będą ale to co teraz robisz to jest własnie zamiatanie problemów pod dywan, tak właśnie robił rząd Tuska - jest problem udajemy że go nie ma, bo inaczej dlaczego nie walczył z tą, jak to nazwałeś, zwykła przestępczością? I żeby nie było w tym rządzie też pewnie jakieś będą, ale coś z tym robią a nie bronią kolesiów na siłę.
I jeśli nie ten rząd to jaki proponujesz?
~~Złocistozielona Iglica niezalogowany
13 maja 2018r. o 11:01
ememek przestań się kompromotować:D
~~Złocistozielona Iglica niezalogowany
13 maja 2018r. o 11:02
i*
1
emem
13 maja 2018r. o 11:04
M21W2 wyrazil swoja opinie, ja swoja. Kazdy ma prawo do prezentowania swoich opinii i tyle. To na forum.
A co do publikacji - przedstawiam fakty takimi jakimi one sa, a nie jak chca to widziec politycy. Moze sie to nie podoboac pis, moze sie to nie podobac po czy sld i psl. Na lokalnym podworku moze sie nie podobac Romanowi, Stasikowi czy Małkowskiemu. Trudno.
Fakty sa takie, ze pis niewiele rozni sie od po. Inni ludzie, polityka ta sama. Po prostu zamienili sie stolkami.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~~Zielonkawobrązowa Róża niezalogowany
13 maja 2018r. o 11:09

Zmoderowano 13.05.2018 godz.22:42 - powód: spam (kazimierz)
~~Liliowoczerwona Liatra niezalogowany
13 maja 2018r. o 11:10
emem napisał(a): M21W2 wyrazil swoja opinie, ja swoja. Kazdy ma prawo do prezentowania swoich opinii i tyle. To na forum.
A co do publikacji - przedstawiam fakty takimi jakimi one sa, a nie jak chca to widziec politycy. Moze sie to nie podoboac pis, moze sie to nie podobac po czy sld i psl. Na lokalnym podworku moze sie nie podobac Romanowi, Stasikowi czy Małkowskiemu. Trudno.
Fakty sa takie, ze pis niewiele rozni sie od po. Inni ludzie, polityka ta sama. Po prostu zamienili sie stolkami.

A zatem jakieś propozycje czy tak sobie po Polsku narzekamy?
~Ciemnoróżowa Jeżówka niezalogowany
13 maja 2018r. o 11:18
Emem...nie obrazając nikogo ale idiotą nie ma sensu rozmowa na argumenty. On ich nigdy nie przyjmie. Nie ważne są fakty, realna sytuacja; ważne są wydmuchane problemy,które podgrzewają atmosferę. Ktoś napisał o amber gold jako przykładzie działan PO, ale zapomniał napisać o Skokach, które są dużo większą i prawdziwą aferą(zamiataną pod dywan). Z zajętego majatku amber gold pójdzie wszystko dla państwa,a naiwni obywatele nic nie dostaną, za Skoki płacimy my wszyscy. Taki jeden przykład daje dla wyznawców PiSu by pokazać obłudę rządzących, bo jak wspomniał Emem: cwaniacy byli, są i będa i tylko zmiana przepisów to uporządkuje(bo nie zlikwiduje do końca).
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.