Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Piotrowicz: Chcieli nam obrzydzić nasze państwo
~Ciemnoturkusowa Jasnota niezalogowany
13 maja 2018r. o 10:08
A nic, bo p.emem to zwolennik tamtych rządów /POiPSL/, które zostawily: ch..,d... i kamieni kupę.
Ma być tak jak było.
Dodam jeszcze, ze internauci znają doskonale Panów M. i ich mocodawcow/?/
I tyle w temacie bo mądremu dość.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Liliowoczerwona Liatra niezalogowany
13 maja 2018r. o 10:10
~Perłowoszary Styrakowiec napisał(a): Będę głosował na SLD i jestem już bardzo pewny tego.

A z czego ta pewność wynika? pytam z ciekawości - może mnie przekonasz że to jest lepsza partia od innych.
~Ciemnoróżowa Jeżówka niezalogowany
13 maja 2018r. o 10:21
Szkoda mi tych wszystkich, którzy nie grzeszą rozumem i łykają wszystko co usłyszą i/lub przeczytają. I nie ma znaczenia czy jest fanatykiem pis czy po. Smutne jest to, że własne myślenie mają tak ograniczone i tylko powtarzają zasłyszane bzdury. A wystarczy posłuchać własnego rozumu a jeśli z tym macie problem to posłuchajcie własnego sumienia i wtedy byście z SZACUNKU DO SIEBIE nigdy nie poszli na spotkanie z tak obłudnym typem. Jego przeszłość jest FAKTEM i to co teraz czyni (kłamie) jest wystarczającym powodem by skreślić go jako polityka. Ale ludzie wolą być nakręcani bzdurami, że ktoś komuś ukradł i dlatego nie mają kasy. A sluchają często Ci co do realnego życia w społeczeństwie się nigdy nie dołożą (pracą, podatkami,inwestycjami). Potrafią tylko powtarzać za innymi...
~~Liliowoczerwona Liatra niezalogowany
13 maja 2018r. o 10:22
mocnyful napisał(a): Ja też jestem przerażony tym co robi pis. Ale jeszcze bardziej jestem przerażony ludźmi, którzy na nich głosują i wierzą w to co mówi armia propagandy pisu... (swoją drogą kapitalnie zorganizowana!). Najgorsze w tym wszystkim jest to, że tępy pisolud i tak nie da sobie przetłumaczyć, że jest głupi. Za 500zl wykradane z mojej kieszeni zrobi wszystko... Mam nadzieje, że ludzie myślący pójdą do wyborów....

I na kogo mają zagłosować? I proponuję nie obrażaj ludzi tylko dlatego że mają inne poglądy polityczne.
~~Zielonkawobrązowa Róża niezalogowany
13 maja 2018r. o 10:26

Zmoderowano 13.05.2018 godz.22:41 - powód: spam (kazimierz)
~Płowy Rozmaryn niezalogowany
13 maja 2018r. o 10:33
Koniec pisu bliski coraz bliższy. Upadnie tak nisko ze za kilka lat nawet nikt nie będzie pamiętał ze pis istniał! To poprostu będzie tylko źle wspomnienie złych ludzi!
1
emem
13 maja 2018r. o 10:37
M21W2 nie obrazaj mnie, bo nie znasz mnie i nie masz do tego zadnego prawa. Wymyslone przez politykow afery to zwykla przestepczosc jaka wystepuje we wszystkich krajach. Oczywiscie mozna i nalezy z nia walczyc, ale poprzez zmiane przepisow. Przede wszystkim ich upraszczanje. Nie byloby wyludzen vat, gdyby nie bardzo skomplikowane przepisy stworzone przez sld, pis, po i psl na przestrzeni lat. Nie byloby optymalizacji podatkowych gdyby podatki byly proste i nizsze. Politycy wymyslaja afery na ich potrzebny - stad niby afera dot vat itd. Rownie dobrze moglbys powiedziec, ze w Polsce jest afera gwacicieli czy afera mordercow - bo takich przestepstw byly tez setki jesli nie tysiace. I tez moglbys powiedziec, ze to wina politykow i setki osob byly aresztowane czy nawet skazane. Tymczasem powtarzasz to co mowia politycy i ograniczasz sie do kilju tematow. Dlaczego nie oglosimy afery gwalcicieli i afery pijanych kierowcow. W dlugi weekend policja zlapala ich ponad 2500. Od dwoch lat rzadzi Ziobro a pijani kierowcu jak byli tak sa. Tysiace. Afera jak nic.
Dopisane 13.05.2018r. o godz. 10:37:

~Ciemnoturkusowa Jasnota, moze napisz kto jest moim mocodawca? :)
Albo nie - ja napisze - moim mocodawca jestem ja sam. Wiem, ze politykow to boli, bo nie moga wplynac na to, co my publikujemy tutaj na Bolec.Info.

I nigdy zaden polityk nie bedzie decydowal o tym, co bedzie publikowane na tym portalu.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~~Zielonkawobrązowa Róża niezalogowany
13 maja 2018r. o 10:37

Zmoderowano 13.05.2018 godz.22:42 - powód: spam (kazimierz)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.