~~Butelkowa Rozplenica niezalogowany 12 maja 2018r. o 23:38
~~Mahoniowa Trytoma napisał(a): Nasze Państwo obrzydza nam PiS !!!
Ale nie da rady, naród zmiecie wkrótce tę sektę z politycznej mapy Polski.
Zegar już tyka !
Płacą wam za to czy to tak za darmo?? Nie głosowalam na PIS ale chociazby to ze moge bezpiecznie chodzic po ulicy, bez obaw o ataki ze strony "emigrantow" spowoduje ze jestem na tak. Mnie i moim znajomym poprawila sie sytuacja zyciowa. Dlaczego mam chciec tego co bylo 3 lata temu ?
Niestety na dzisiejsze spotkanie jest tylko jeden komentarz,
a naprawdę spodziewałem się więcej. Ale nasi dzisiejsi goście pokazali swoje prawdziwe oblicze. Tak , możecie mnie nazywać wariatem i oszołomem, ale Polska to również mój dom, nawet jeśli nie jestem ślepym wyznawcą POPisu. I mam prawo do własnych opinii. A dzisiejsze spotkanie pokazało mi tylko, ze mój kraj powoli staje się krajem zwykłych bezmózgich zombi, którzy są albo za Pisem albo za PO (wcześniej część z nich służyła sowietom, a teraz Brukseli). I nie można być normalnym Polakiem i każdy kto nie jest z nimi jest przeciwko nim (cholera, jeszcze widzę te twarze wykrzywione w takiej szczerej ludzkiej, bezinteresownej nienawiści) . Po prostu dzisiejsze spotkanie było skierowane do klakierów Pisu, za jakiś czas lizod..y PO zorganizują swoje spotkanie i będzie wszystko OK. Otóż nie będzie i nie jest OK i mam nadzieję, że kiedyś przegonimy tych wszystkich sługusów prezesów (Jarosławów, Grzesiów, Donaldów, czy też innych) i nastanie prawdziwa demokracja.
A i na koniec jeszcze małe prywatne wtrącenie.
Nie wiem Marcinie (emem), czy Twój tato był na tym spotkaniu jako osoba prywatna, czy jako dziennikarz. Ale podejrzewam raczej, że jako dziennikarz i niestety Jego protekcjonalny ton " idź pan stąd" niewiele ma wspólnego z dziennikarskim obiektywizmem. Te zachowanie, mowa ciała bardziej podchodziła mi pod psychofanatyka danej partii, w tym przypadku Pisu.
~~Zielonkawobrązowa Róża niezalogowany 13 maja 2018r. o 1:14
[Ziemiec - pasek TVPInfo]
Obecny Premier nie korzysta z kartki. Korzysta twedy, kiedy chce przytoczyc dokladne dane. Podatek CIT obejmuje 90% zainteresowanych podmiotow. Styl polityki wybitnie zmienil sie. Jest bardzo merytoryczny za strony rzadzacych. Program opozycji totalnej nie istnieje. Nawet gdyby istnial to, i tak nie bedzie realizowany -powiedzial polityk Nowoczesnej. Jedyny program opozycji to "pogonic PIS".
Przekaz dla "Totalnej Ciemnoty" - dla elektoratu pis_da i średnio rozgarniętych szympansów.
~Ceglastoróżowa Magnolia niezalogowany 13 maja 2018r. o 5:38
W sumie dobrze ze taki komuch Piotrowicz jeździ. Przynajmniej ludzie widzą na własne oczy z jakimi chamami i klamcami mają doczynieinia. Koniec pisu jest coraz bliżej. bardzo blisko!!
~~Ciemnoszara Śliwa niezalogowany 13 maja 2018r. o 6:22
~~Mahoniowa Trytoma napisał(a): Nasze Państwo obrzydza nam PiS !!!
Ale nie da rady, naród zmiecie wkrótce tę sektę z politycznej mapy Polski.
Zegar już tyka !
~~Ciemnoszara Śliwa niezalogowany 13 maja 2018r. o 6:44
~Ceglastoróżowa Magnolia napisał(a): W sumie dobrze ze taki komuch Piotrowicz jeździ. Przynajmniej ludzie widzą na własne oczy z jakimi chamami i klamcami mają doczynieinia. Koniec pisu jest coraz bliżej. bardzo blisko!!
Podejrzewam że jesteś w bardzo podeszłym wieku,gdyż wyczerpuje ci się zapas komórek których i tak za wiele nie było!
Drodzy Bolecnauci - nie powielajcie zachowan politykow i nie obrzucajcie sie wyzwiskami. Tutaj zwracamy sie do siebie bez obrazania innych. Inwektywy zostawiamy politykom.
Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.