emem napisał(a): Nikt nikomu nie obrzydzal panstwa, pan posel tylko powtarzal wyuczone teksty, ktore dostal od partii. Dopisane 12.05.2018r. o godz. 22:00:Nikt nikomu nie obrzydzal panstwa, pan posel tylko powtarzal wyuczone teksty, ktore dostal od partii.
mir.ko napisał(a):emem napisał(a): Klicznik, wkurza mnie jak tacy goscie jak Piotrowicz przyjezdzaja, wala ludziom scieme, a na koncu marnuja efekty pracy mojej i innych ludzi rozdajac na gdzie popadnie pieniadze w celu uzyskania jakiegos doraznego efektu politycznego, zamiast inwestowac, obnizac podatki i poprawiac poziom uslug panstwa.
Jeździsz sporo i nie widzisz inwestycji? W gospodarce nic się nie zmienilo po zmianie rządów. Co sie dzieje na strefie w bc? troche dzis zlatałem, wroc się nie zmienia? Krak tez ? Bez jaj. Leciałem dzis nowym odcinkiem S3 na A4 przy Lubin Legnica. No ale po co o tym pisac- niewygodna prawda cala dobe.... a rozdawanie ? Skoro polska jest w grupie z nakazem zarabiania killka razy mniej niz zachód to jedyne pomysly by to ominąć.
~Złocista Pragnia napisał(a): Boli 500+,Boli jak są niedziele wolne. Boli jak robią wiele dla Polaków. A Wy macie prawo do swojego zdania, ale w większości przemawia w Was chamstwo, nie budująca krytyka. Czy dla dzieci 500 zł. to dużo. Uważam, że mało.Dlaczego mają nie mieć lepszych butów czy pojechać nad morze?
~Złocista Pragnia napisał(a): Boli 500+,Boli jak są niedziele wolne. Boli jak robią wiele dla Polaków. A Wy macie prawo do swojego zdania, ale w większości przemawia w Was chamstwo, nie budująca krytyka. Czy dla dzieci 500 zł. to dużo. Uważam, że mało.Dlaczego mają nie mieć lepszych butów czy pojechać nad morze?
Zastosowana autokorekta
~Złocista Pragnia napisał(a): Boli 500+,Boli jak są niedziele wolne. Boli jak robią wiele dla Polaków. A Wy macie prawo do swojego zdania, ale w większości przemawia w Was chamstwo, nie budująca krytyka. Czy dla dzieci 500 zł. to dużo. Uważam, że mało.Dlaczego mają nie mieć lepszych butów czy pojechać nad morze?Ememe twierdzi, że te potrzeby nie są realne :D z choinki się urwał.