Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie zgadzają się na plagiat Gliniady
20838
#dzejkob nieaktywny
26 lipca 2018r. o 1:29
Także ten![img=1532561347_pgie1hq.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
26 lipca 2018r. o 1:47
PIS-PO-PRL napisał(a): Skoro "gwiazdy" protestują, to znaczy, że ta gówno-burza to poważna sprawa.
Podobnie jak z sądami. Powagę sytuacji zrozumiałem dopiero, gdy Olbrychski się wypowiedział.
Proponuje spotkać się na Sądowej. Połączymy przyjemne z pożytecznym. Obronimy i sądy i gliniadę :D

Ogólnopolskie media swego czasu pompowały Petru i Kijowskiego. Tutaj mamy pompowanie Nowaka.

Tak na prawdę jest to konflikt bolec.info z konkurencją, w który obie strony próbuja wplątać mieszkanców Bolesławca.

<i>
~Jaskrawoczerwony Czosnaczek niezalogowany
26 lipca 2018r. o 6:49
Uważaj żeby Ciebie nikt nie podrobil ! Ja osobiście nie mogę patrzeć na ludzi którzy odgapiaja czyjes pomysly i robią to specjalnie żeby chociaż na chwilkę zaistnieć i podlizac są aktualnej wladzy. Jak Ci się to podoba to idź na ten podrobiony portal i tam slij im pochwały bo tylko takie tam są pokazywane! Podobnie jest w tvpis!
~Miedzianoczerwony Kaczeniec niezalogowany
26 lipca 2018r. o 7:30
~Zgniły Maczek
~Miedzianoczerwony Kaczeniec napisał(a): Nie przypominam sobie, by osoba kopiąca fundamenty pod budynkiem mówiła: "to jest mój budynek, mojego autorstwa, bo kopałem doły". Tak samo edytorzy tekstów nie uzurpują sobie prawa do ich autorstwa itd.

Nie przypominasz sobie bo mało wiesz. W każdej poważnej książce oprócz nazwiska autora, jest nazwisko redatkora, korektora itp. Oni też mają prawa do książki i otrzymuja wynagrodzenie. A wielcy autorzy bardzo często przywołują swoich redaktorów i mówią, że bez nich nie było by tak wielkich dzieł. Podszkól sie trochę z elementarnej wiedzy o dziełach wspólnych.

Zgniły Maczku,
Autorstwo a współpraca to są odrębne kwestie. Nie wysyłaj kogoś na nauki, gdy nie radzisz sobie z przyswajaniem czytanego tekstu.

Redaktorzy, korektorzy, ilustratorzy, tłumacze są wymieniani jako redaktorzy, korektorzy, ilustratorzy itd. A nie jako autorzy. I nie przypomjnają sobie po X latach: "ej, to ja jestem autorem, tylko X lat temu publicznie ogłosiłem światu, że tak nie jest. To, że wtedy tak zrobiłem, nie znaczy, że tak nie jest. Teraz jest tak, jak mówię teraz, a wtedy nie było tak, jak mówiłem wtedy. I jestem ofiarą tamtej sytuacji, bo jako korektor chciałem dobrze, a splendor spadł tylko na autora. A autor to ja."
~~Karminowoczerwony Rozmaryn niezalogowany
26 lipca 2018r. o 9:16
No i tak się robi nasze Polskie piekiełko. Napluć jedni na drugich, zrobić ludziom wodę z mózgów. Nie wysłuchać argumentów. A na końcu na złość babci odmrozić sobie uszy - czytaj: nie będzie niczego.
~Pawi Grzybień niezalogowany
26 lipca 2018r. o 9:22
Jaki jest budżet Glina show?
~Karminowy Pomidor niezalogowany
26 lipca 2018r. o 9:48
Jakoś jedna ósma tego co chciał Nowak
~Groszkowa Czeremcha niezalogowany
26 lipca 2018r. o 10:04
To znaczy, że około 3.ooo. Nie gadaj, przecież pensje tych co będą przy tym pracowali, to się nie liczą? Glina, farby, nagrody, reklama tv, plakaty, ulotki. Wszystko kosztuje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza