~~Paliowa Morwa napisał(a): ~Pozłocista Gynostemma napisał(a): Obejrzałem posłucham... Słychać co jakiś czas ze coś trzeba robić, że trzeba się organizować coś przedsiębrać, ale na gadaniu I paleniu świeczek przy pitu pitu się kończy. To bardziej mi przypomina jakieś zmanieryzowane towarzystwo minionej epoki PRL w której akurat im żyło się lepiej. Trochę to śmieszne, pokraczne i kompletnie oderwane od rzeczywistości. Troszkę mózgi wyprane, bo znam wielu mądrych świadomych ludzi w Bolesławcu i jakoś nie przyszli. No ale mamy demokrację, można przyjść i poświrować. Wiem tylko że jakby np. we Francji czy w Niemczech robili takie cyrk pod parlamentami to by im policja spuściła srogi wpierdziel, coś jak za PO górników pod JSW... Idźcie wnuki bawić.
Aty młody idż sobie j.a.j.a. lizać...!
Poczekaj czasu stary komuchu. Będziesz lizał jaja jak obecne pokolenie 30latków zacznie na dobre rozliczać zdrajców takich jak ty. Najpierw komuna teraz donosy zagranicę? Strajki itp po demokratycznych wyborach ? Gdyby wszyscy ludzie którzy są za zmianami zjawili się pod sądem to byśmy was zdeptali jak robaki! Wysokie emerytury nie wrócą! Koniec z kolesiostwem w sądach! Koniec ! Żądamy zmian!