Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia od Marszałka
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
glinaszoł
1
emem
20 sierpnia 2018r. o 19:23
Ja pytam nie o to co mogloby byc wydane tylko o to co zostalo juz wydane.
Ile kosztowal sobotni przemarsz? Ile???

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bladofioletowa Margerytka niezalogowany
20 sierpnia 2018r. o 19:29
Do tego co by było gdyby nie mamy prawa jako podatnicy. Do tego co było, tak.
~~Chabrowy Eukomis niezalogowany
20 sierpnia 2018r. o 19:30
emem napisał(a): Ja pytam nie o to co mogloby byc wydane tylko o to co zostalo juz wydane.
Ile kosztowal sobotni przemarsz? Ile???

Nie wiem. Nie uczestniczyłem w tym. Wiem ile żądał Nowak, 45tys zł. Dlatego może jakieś zestawienia propozycja i realny koszt.
1
emem
20 sierpnia 2018r. o 19:53
Ok, skoro nikt nie wie ile kosztowal sobotni przemarsz to zapytamy o to organizatorow bsc :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~~Siwy Mamutowiec niezalogowany
20 sierpnia 2018r. o 19:55
Jedno jest pewne- nie ma na kogo głosowac!Jeden złodziej kombinator, drugi oczernia /wydaje kielbase (wyborczą) . Jak to w polsce. Dobrze ze chociaz w czasie wojny sie jednoczymy :(
~Złotawobrązowy Wrzos niezalogowany
20 sierpnia 2018r. o 20:28
Przed wyborami też się hołota jednoczy, politykiery i mendia.
Zobaczymy ilu ich będzie aktywnych po wyborach :)
Ciekawe ile glinoludy biorą za występ na wyjeździe, bo tutaj jest odpowiedź na tą zadymę.
Ciekawe czy 20 tysi za występ wystarczy na wyjeździe i czy 20 tysi wystarczy naszym włodarzom do organizacji gliny na ulicach.
Może się okazać że wystarczy 20 tysi i Nowak się pogrąży, tak samo może się okazać że 45 tysi to za mało na organizację i prezydenciaki dadzą ciała.
A hołota się tłucze jak POPiSani.
~Pąsowy Buk niezalogowany
20 sierpnia 2018r. o 20:47
Artykuł żenujący.. gliniada czy glina show...co za różnica! Jeden przezekaz artrakcja miasta. A te czarne ludzuki co chodziły, to znajomymi nie wiedzielismy o co chodzi. Myslelismy ze to zart..kolejna atrakcja dni Boleslawca. Prezydent nie zawiodl!. dni ceramiki rewelacja .
3145
#hemi nieaktywny
20 sierpnia 2018r. o 20:58
Najlepsze jest to,ze tu może ktoś negatywnie wypowiedzieć się na temat glinoszoła,Nowaka,Bernarda,czy Emema,a w konkurencyjnym portalu same czystki i zero złego słowa.
Wyidealizowany świat,gdzie czytelnicy czytaja tylko ochy i achy ,nie wiedząc ,że sa osoby ,które maja inne zdanie ,może negatywne,które w kulturalny sposób staraja sie przekazac.
Ale nawet to nie przejdzie.
Jak to napisał pewien kolega : Glina show to jak przejażdżka z rodzina kradzionymi rowerami ,niby dzieciaki zadowolone i jest fajnie ,ale jako złodzieje wiemy ,ze jest kicha.
Cytat nie jest dosłowny,ale przesłanie tego typu.

Dopisane 20.08.2018r. o godz. 20:58:

~~Rdzawoczerwona Irga napisał(a): Jak brednie wypisujesz? I jeszcze jesteś z nich dumny? Masz jakąś pifną fazę, że tak majaczysz?

Ty i ten niżej (też jakiś negatywnie oceniający mój komentarz)
Jesli to do mnie to poproszę o logiczna odpowiedź co nie tak?
Po pierwsze : skradziony pomysł ,który co było widac okazał sie kichą.

Po drugie : blokada na sąsiednim portalu na opinie ,które są nie po ich mśsli.Może jakaś wolnośc słowa,jesli nie ma wulgaryzmów i obrażających treści?
Sorry ,wolnosci słowa u "sąsiadów" nie ma,ma być jedyna słuszna linia ,a jak nie to :"czeka na akceptacje moderatora"
Pytania ? )

W czym problem?

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.