masi napisał(a): Jak co roku bicie piany przez Benka i Emema. Jakby tylko był ten jeden dzień w roku kiedy to mogłaby pokazać skrzydła gliniada. Jakim problemem jest przesunięcie imprezy na przykład o miesiąc w przód lub w tył?
Czy według was znalezienie potencjalnych sponsorów jest aż takim problemem?
Nie cieszy was widocznie niezależność tylko polityka, kasa i nienawiść... Smutne...Proponuję uruchomienie poszukiwań potencjalnych sponsorów i odpalenie fajnej imprezy w innym terminie niż pajacowanie w felietonach czy komentarzach na forum : )
Ja myślę, że ludzie "z jajami" i honorem, na przekór wszystkiemu powinni zorganizować GLINIADĘ - w tym samym czasie co co GlinaShow.
Pokazać swoją "lepszejszość", udowodnić, że "podróbka" jest gorsza od "oryginału".
A tu 6 osób, profesjonalnie protestuje - Bogdan ma to gdzies, siedzi w piwnicy ze swoimi poplecznikami i drwią z nikczemnych rycerzy. Bo wszyscy wkoło są źli, radną, a sam nic z tym nie robi, a nie robi... strzela focha - bo to przecież gwiazda jest.
Proponuje mniej gwiazdorzenia, a więcej zaangażowania, a efekty przyjdą same.
Niestety nie utarliście istotnym nosa. Tylko biadolenie. Nikt z Was nie wziął spraw w swoje ręce i nie udowodnił, że ma "j.a.j.a" , a Nowak zasłania się Wami i drwi z Was.
Kiedyś miałem wiele do powiedzenia przeciw is.pl, ale teraz widzę, że są chociaż zdeterminowani, działają wbrew krytyce. Kiedyś sam stałem za bolcem i komentowałem poczynania konkurencji. Dzisiaj widzę, że bez sensu. Staliście się pospolitymi i politycznymi szczekaczami. Odeszły od was osoby, które były zaangażowane w przeróżne inicjatywy. Pozostała miernota.
Bogdan bez emocji wykorzystuje waszą naiwność, a Wy tego nie widzicie. To jest przykre. Z daleka widać jakie pobudki nim i wami kierują.
Osobiście jestem za paplaniem ludzi glinianym błotem i chyba w przyszłym roku wspomogę organizatorów, przynajmniej tak samo jak wspierałem Gliniade dla BC.
gorzko