Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
glinaszoł
3004
#masi nieaktywny
20 sierpnia 2018r. o 23:11
Jak co roku bicie piany przez Benka i Emema. Jakby tylko był ten jeden dzień w roku kiedy to mogłaby pokazać skrzydła gliniada. Jakim problemem jest przesunięcie imprezy na przykład o miesiąc w przód lub w tył?
Czy według was znalezienie potencjalnych sponsorów jest aż takim problemem?
Nie cieszy was widocznie niezależność tylko polityka, kasa i nienawiść... Smutne...Proponuję uruchomienie poszukiwań potencjalnych sponsorów i odpalenie fajnej imprezy w innym terminie niż pajacowanie w felietonach czy komentarzach na forum : )

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
20 sierpnia 2018r. o 23:30
Masi, zauwaz, ze to co bylo ogranizowane w tym roku nie odbywalo sie ze srodkow od sponsorow prywatnych, ale ze srodkow publicznych ;)
W dodatki Bernard w swoim tekscie nie pisze nic o srodkach lub ich braku, ale o chamstwie jakim jest realizowanie cudzego pomyslu.
Domyslam sie, ze jednak nie przeczytales tekstu Bernarda.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~~Marchewkowa Azalia niezalogowany
20 sierpnia 2018r. o 23:32
masi napisał(a): Jak co roku bicie piany przez Benka i Emema. Jakby tylko był ten jeden dzień w roku kiedy to mogłaby pokazać skrzydła gliniada. Jakim problemem jest przesunięcie imprezy na przykład o miesiąc w przód lub w tył?
Czy według was znalezienie potencjalnych sponsorów jest aż takim problemem?
Nie cieszy was widocznie niezależność tylko polityka, kasa i nienawiść... Smutne...Proponuję uruchomienie poszukiwań potencjalnych sponsorów i odpalenie fajnej imprezy w innym terminie niż pajacowanie w felietonach czy komentarzach na forum : )

Ja myślę, że ludzie "z jajami" i honorem, na przekór wszystkiemu powinni zorganizować GLINIADĘ - w tym samym czasie co co GlinaShow.

Pokazać swoją "lepszejszość", udowodnić, że "podróbka" jest gorsza od "oryginału".

A tu 6 osób, profesjonalnie protestuje - Bogdan ma to gdzies, siedzi w piwnicy ze swoimi poplecznikami i drwią z nikczemnych rycerzy. Bo wszyscy wkoło są źli, radną, a sam nic z tym nie robi, a nie robi... strzela focha - bo to przecież gwiazda jest.

Proponuje mniej gwiazdorzenia, a więcej zaangażowania, a efekty przyjdą same.

Niestety nie utarliście istotnym nosa. Tylko biadolenie. Nikt z Was nie wziął spraw w swoje ręce i nie udowodnił, że ma "j.a.j.a" , a Nowak zasłania się Wami i drwi z Was.

Kiedyś miałem wiele do powiedzenia przeciw is.pl, ale teraz widzę, że są chociaż zdeterminowani, działają wbrew krytyce. Kiedyś sam stałem za bolcem i komentowałem poczynania konkurencji. Dzisiaj widzę, że bez sensu. Staliście się pospolitymi i politycznymi szczekaczami. Odeszły od was osoby, które były zaangażowane w przeróżne inicjatywy. Pozostała miernota.

Bogdan bez emocji wykorzystuje waszą naiwność, a Wy tego nie widzicie. To jest przykre. Z daleka widać jakie pobudki nim i wami kierują.

Osobiście jestem za paplaniem ludzi glinianym błotem i chyba w przyszłym roku wspomogę organizatorów, przynajmniej tak samo jak wspierałem Gliniade dla BC.

gorzko
~~Zielonoszary Cyprysik niezalogowany
20 sierpnia 2018r. o 23:56
emem napisał(a): ... ale o chamstwie jakim jest realizowanie cudzego pomyslu.
Domyslam sie, ze jednak nie przeczytales tekstu Bernarda.
Czy pomysł na portal internetowy to twój pomysł, czy ktoś wymyślił to pierwszy, a ty się podpinasz pod pomysł ? Prowadzenie tej podobnych dyskusji nie ma sensu tak samo jak prowadzenie tych waszych politycznych przepychanek. Ja stojąc całkowicie z boku, absolutnie niezwiązany politycznie z nikim tak to widzę. A na dodatek komuś się teraz czkawką odbiło za te gline ... hehehe...
1
emem
21 sierpnia 2018r. o 8:29
Lipa wyszla w sobote, ale dotacje poszly. Teraz jakos trzeba wytlumaczyc sponsorom ze niby byl sukces ;) mozna np anonimowo na forach dyskusyjnych zaklinac rzeczywistosc.

Taa - w sobote widzielismy najwieksza w historii parade ludzi wymalowanych glina! Coz za kreacje i interpretacje. Coz za fenomenalny i innowacyjny pomysl - czegos takiego jeszcze w miescie ceramiki nie bylo! Szli, szli i szli i konca nie bylo widac. Zachwytom konca nie bylo! Brawo Krzysztof, brawo Grazyna - nagroda za promocje miasta Wam sie nalezy ;-)

~Ciemnożółty Hebe niezalogowany
21 sierpnia 2018r. o 8:46
Ale o co chodzi? Pan Nowak napisał że ma zajęty termin 16-19. Za rok po wygranej impulsu ciasta lajkonik będzie nawet wysmarowany gliną.
~~Ziemistoszary Kocanki niezalogowany
21 sierpnia 2018r. o 9:03
Marcin, z każdym postem co raz bardziej pogrążasz się...
1
emem
21 sierpnia 2018r. o 9:08
Przeciez napisalem, ze to byla swietna - najlepsza parada z glina w historii.
Brawo, brawo!
Jak nic nagroda prezydenta za promocje sie nalezy! Wyszlo swietnie zarowno organizacyjnie, frekwencyjnie jak i artystycznie! ;-)

Dopisane 21.08.2018r. o godz. 09:08:

No i nie byl to zaden plagiat ani kopiowanie, tylko swietna, nowatorska interpretacja czlowieka umalowanego glina ;-)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza