~~Jasnobrązowy Cyprysik napisał(a):Chora wizja wolności słowa .człowiek który to napisał jest albo starym komuchem ,albo dzieciakiem który nie doświadczył komuny ,jest jeszcze opcja że to zakamuflowany agent Stalina,albo ciota.~Woskowożółty Brokuł napisał(a): Lechosławiczowie tak mają... Obsesja to mało powiedziane i ta ich chora wizja wolności słowa.
Ja myślałem, że już minął ten czas kiedy wszystkim, wszystko musiała się podobać i był zakaz krytyki.
~~Bladolawendowa Róża napisał(a):~~Jasnobrązowy Cyprysik napisał(a):Chora wizja wolności słowa .człowiek który to napisał jest albo starym komuchem ,albo dzieciakiem który nie doświadczył komuny ,jest jeszcze opcja że to zakamuflowany agent Stalina,albo ciota.~Woskowożółty Brokuł napisał(a): Lechosławiczowie tak mają... Obsesja to mało powiedziane i ta ich chora wizja wolności słowa.
Ja myślałem, że już minął ten czas kiedy wszystkim, wszystko musiała się podobać i był zakaz krytyki.
~~Złotożółty Narcyz napisał(a):~~Miedziana Bylica napisał(a): A co masz do nauczycieli z Nowogrodzca?
to samo, co do większości nauczycieli we współczesnych szkołach: są niekompetentni jako pedagodzy, bo nie posiadają w tej mierze odpowiedniego przygotowania pedagogicznego. Za to z reguły cierpią na nieuzasadniony przerost ego, uważając, że na wszystkim znają się najlepiej :-)
~~Zielonkawobrązowa Rogownica napisał(a):~~Złotożółty Narcyz napisał(a):~~Miedziana Bylica napisał(a): A co masz do nauczycieli z Nowogrodzca?
to samo, co do większości nauczycieli we współczesnych szkołach: są niekompetentni jako pedagodzy, bo nie posiadają w tej mierze odpowiedniego przygotowania pedagogicznego. Za to z reguły cierpią na nieuzasadniony przerost ego, uważając, że na wszystkim znają się najlepiej :-)
No skąd. Z twojego wpisu wynika że to ty najlepiej na wszystkim się znasz. Bu ha ha, bu ha ha, bu ha ha.
~Woskowożółty Brokuł napisał(a): To tylko utrwalacz władzy ludowej mógł napisać. Nie wierzysz to się odczep.