~~Ciemnoróżowy Oczar napisał(a):~~Rudoczerwona Mydlnica napisał(a):~Spopielała Lawenda napisał(a): Dziekujemy, ze nie wygrała.
Wygrał lepszy a za tydzień każdy zapomni o tej Joannie;)
Nikt o Pani Joannie nie zapomni wręcz przeciwnie jej dzielni i młodzi radni nie skalani korupcją wybiorą między sobą Przewodniczącego Rady ,Zastępcę oraz przewodniczących komisji a szczególnie przewodniczącego Komisji Rewizyjnej który prześwietli wszystkie przetargi i wydatki burmistrza .myślę,że prędzej czy później dojdzie do referendum i odwołania Relicha .
uwaga...zapachniało bardzo brzydko pomówieniem... O ile mi wiadomo, żadnemu z radnych z KWW Roberta Relicha, ani byłych ani obecnych, nie udowodniono (ba, nawet nie postawiono zarzutów) o korupcję, a tu wyraźne oskarżenie... Masz jakąś
wiedzę - to do prokuratury, inaczej to któryś z radnych złoży wniosek na ciebie...
~Jasnopopielata Ostróżka napisał(a): O zacznie się szukanie haków....przez nowych
~~Brunatnofioletowa Aksamitka napisał(a): Dzień dobry
Proszę teraz pokojarzyć fakty. Kiedy zaczęły się te tzw. zajadłe ataki na p. Roberta. Zaraz po wywalczeniu tych podatków ze strefy. Wtedy to "machina ruszyła"- obrzydzić, zniesławić, zohydzić itp. to trwało ok 4 lat i nagle pojawia się ktoś właściwie znikąd przed wyborami. Osoba ta gra fajną babkę, chce dla wszystkich dobrze z przewodnim hasłem: "czas na zmiany". Ludzie dali się na to nabrać. Tu chodzi tylko i wyłącznie o władzę, Przecież ci główni naganiacze mieli obiecane stołki itd. itp.
W tej ostatniej kadencji inwestycję w gminie poszły tak do przodu na niebywałą skalę. Jednak ludzi to nie kręci. Emocje się liczą, przede wszystkim zohydzić jak mawiał klasyk. Reszta to efekt kuli śniegowej.
Na litość Bożą to co wyżej nawypisywane to spiskowa teoria dziejów i to (mówić delikatnie) nie najzdrowszej wyobraźni. I tyle !
Kto za tym wszystkim stoi pozostawiam do własnej refleksji. Bardzo proszę jeszcze raz te wzystkie fakty pokojarzyć i nie dawać się manipulować na litość bożą
~~Kanarkowa Portulaka napisał(a):~~Ciemnoróżowy Oczar napisał(a):~~Rudoczerwona Mydlnica napisał(a):~Spopielała Lawenda napisał(a): Dziekujemy, ze nie wygrała.
Wygrał lepszy a za tydzień każdy zapomni o tej Joannie;)
Nikt o Pani Joannie nie zapomni wręcz przeciwnie jej dzielni i młodzi radni nie skalani korupcją wybiorą między sobą Przewodniczącego Rady ,Zastępcę oraz przewodniczących komisji a szczególnie przewodniczącego Komisji Rewizyjnej który prześwietli wszystkie przetargi i wydatki burmistrza .myślę,że prędzej czy później dojdzie do referendum i odwołania Relicha .
uwaga...zapachniało bardzo brzydko pomówieniem... O ile mi wiadomo, żadnemu z radnych z KWW Roberta Relicha, ani byłych ani obecnych, nie udowodniono (ba, nawet nie postawiono zarzutów) o korupcję, a tu wyraźne oskarżenie... Masz jakąś
wiedzę - to do prokuratury, inaczej to któryś z radnych złoży wniosek na ciebie...
A gdzie ty tu Idioto widzisz jakieś pomówienie tu tylko wyraźnie pisze ,że radni nie są skorumpowani, gdzie jest napisane ,że poprzedni byli skorumpowani ,komisja rewizyjna ma prawo przeprowadzać kontrole pięć lat wstecz .Straszyć to ty możesz wilka lasem a babę k.....