Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Robert Relich burmistrzem Nowogrodźca
~~Rdzawozłota Laurowiśnia niezalogowany
25 października 2018r. o 15:36
Że co niby? Za te wszystkie pomyje i pomówienia nt. RR. Ja się zastanawiam czy ktoś taki powinien uczyć nasze dzieci. To ma być pedagog? Okres kampanii wyborczej zwalnia od zachowań szlachetnych i honorowych a zezwala na wszelkiego rodzaju plugastwa.? Przecież my wszyscy żyjemy koło siebie. Chodzimy do tego samego Kościoła. Tu nie jest wielka polityka prowadzona gdzieś tam w Warszawie. Tu potrzebny jest dobry gospodarz który potrafi zachować się godnie w każdej sytuacji
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pomarańczowoczerwona Pernecja niezalogowany
25 października 2018r. o 16:53
~~Rdzawozłota Laurowiśnia napisał(a): Że co niby? Za te wszystkie pomyje i pomówienia nt. RR. Ja się zastanawiam czy ktoś taki powinien uczyć nasze dzieci. To ma być pedagog? Okres kampanii wyborczej zwalnia od zachowań szlachetnych i honorowych a zezwala na wszelkiego rodzaju plugastwa.? Przecież my wszyscy żyjemy koło siebie. Chodzimy do tego samego Kościoła. Tu nie jest wielka polityka prowadzona gdzieś tam w Warszawie. Tu potrzebny jest dobry gospodarz który potrafi zachować się godnie w każdej sytuacji

Wadze dzieci niech uczy ksiądz .
Roberto nie rozpędzaj się tak , nie jest tak że Rada kieruje a ty wykonujesz ?
tak więc jak się nie obrócisz to kuper z tyłu .
~~Ultramarynowa Facelia niezalogowany
25 października 2018r. o 17:49
Od Kocham Bolec.Info cie się już od Burmistrza nie maci na kim się wyżyć to ja jestem gotów mogę się spotkać z każdym idiotom. Zamiast służyć pomocą i radą to wy rzucacie kłody po nogi robicie pośmiewisko w całym powiecie .a co Niedziele chodzicie do Kościoła pytam się po
co i dla kogo jak nie macie żadnej pokory i sumienia.

Zastosowana autokorekta

~Srebrzystoczarna Smagliczka niezalogowany
25 października 2018r. o 18:26
tak tak zgadzam się z tobą, nowa rado dosyć tego zagonic go do roboty, zastępcę zwolnic, będą oszczędności, nie wszyscy chodzą do kościoła chyba że będzie telewizja albo dziennikarz i będzie zdjęcia to i ja przyjdę się pokazać do telewizji
~~Płomiennoruda Goryczka niezalogowany
25 października 2018r. o 18:33
sam jesteś ciemniak i złodziej bo każdy ciemniak to złodziej
~Ciemnogranatowy Bieluń niezalogowany
25 października 2018r. o 19:19
Kandydatka ani super ani z nikąd tylko z celu. 4 lata rzucania kalumnie szukania punktu zaczepienia do awanturnickiej kampanii moim zdaniem miało prxyić gospodarcze sukcesu burmistrza.

Czy poza Nowogrodźcem vetowca gdzieś są.

Członek zarządu P. Zbyszek co będzie robił?
~Ochrowy Słoneczniczek niezalogowany
25 października 2018r. o 19:21
Co będzie robił... Zacznie pracować na chleb.
~~Szaroniebieska Szachownica niezalogowany
25 października 2018r. o 19:38
ja mam radę dla przegranej kandydatki wiem że ma dużo czasu skoro przed wyborami po wsiach chodziła/myślę .że miasto opuściła ponieważ dobrze wie.że ludzie w mieście nie dadzą się otumanić/niech zajmie się nauczaniem ,może jakieś korepetycje dla uczniów z biedniejszych rodzin/róbmy to co umiemy tak będzie lepiej dla naszej gminy/pretensje do wszystkiego/boisko jest żle nie ma też żle.dajcie już spokoj niech każdy robi to co umie najlepiej/rada zła pokaż sam co potrafisz/przepraszam mieszkańców wsi ,którzy czują się urażeni ale kandydatka tak myślała /
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.